reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No może i nie koniec świata ale laska ma zapalenie krtani więc jak to na mnie przejdzie to jej krzywde zrobie normalnie - tydzien siedziała kichała prychała i smarkała :wściekła/y:
Nie chodzi o zafasolkowanie bo jak sie nie uda w tym to w nastepnym - ja poprostu mam dość chorowania :-( dopiero co wyszłam z jednego g***a a juz sie drugie przyplatało :wściekła/y:

reklama
i dziewczyny jak piszecie o tej niewielkiej różnicy wieku między dzieciami to mnie bardzo to boli i serce krwawi bo jak by się już dawno udało to bym miała 3letniego bąbelka a tak to na pweno bedzie ogromna różnica wieku:(:(:(:( a co ja za to mogę że sie nie udaje a tak chciałam mieć dzieci z różnicą góra 4 lata a tak będzie pewnie ok 20 lat :(:(:(:(

słonko będzie 2 :tak: ja w to mocno wierzę :tak: uda ci się i to o wiele, wiele szybciej niż za 20 lat :tak: trzymam kciukaski, a wy się tam starajcie, bo bez staranek nawet kciukaski nie pomogą ;-)

witam wszystkie staraczki:-)
mam nadzije ze mnie jeszcze pamietacie hehehe. ja bardzo czesto was podczytuje i widze ze bardzo duzo fasolek sie pojawilo:-Dsuper!!!!!wszystkim przyszlym mamusiom gratuluje a tym co dalej sie staraja zycze powodzenia i wytrwalosci.. jka widzicie ja mam juz 9 miesiac:szok:jak ten czas leci..dopiero pamietam jak w walentynki robilam test a tu zaraz dzidzia sie pojawi:tak:wlasnie dzis zaczelam pakowac torbe do szpitala bo to nigdy nic nie wiadomo...no i dzis milam dzien prasowania ciuszkow:-)teraz pozostaje czekac na nasza druga córeczke. pozdrawiam was bardzo gorąco:tak:;-);-)

trzymam kciukaski za lekki poród :tak: podrzuć nam potem foto ślicznotki ;-)

a mnie dzis doktorek od mojego chorutkiego kregoslupa ;) powiedzial ze moge sie z malzem starac ze damy rade :) hehhe powiedzial tylko ze na razie w dwoch pozycjach ;) ale ciesze sie ze mam zielone swiatlo a myslalam ze bede musiala na rok odlozyc staranka a tak to moze sie wkoncu uda do jasnej ciasnej :)

trzymam kciuki za strzał w 10 ;-) pamiętaj, że nie ilość jest ważna, ale jakość :tak: a wystarczy jeden, a idealny ;-)

Rozpoczęty ale jakoś się nie nastawiam na strzał :-( do tego dzisiaj znowu obudziłam się z mega przeziebieniem - kolezanka w pracy jest chora i przyłazi i zaraża ;/

trzeba nastawiać się na strzał w końcu jest pomoc CLO :tak:
co do choróbska to mam 2 sprawy:
1. wkurza mnie jak tak ludzie bezmyślnie zarazki rozsiewają :dry: jak miałam test II kreskami to tydzień czasu chodziłam do pracy i jedna pani chrychała i smarkała :dry: aż zła byłam :dry:
2. sama miałam katarek i zimno mi strasznie było z tydzień przed @ i czytałam, że niektóre kobietki mają tak jako jeden z objawów ciąży :-)
Także nie martw się chorobą i starajcie się o dzidzię ;-)

kobietki a ja mam baaardzo dobra wiadomosc :-D za max 30 dni bede miala sprzecik do internetu :-D ciesze sie jak cholerka w przyszlym tygodniu zamawiam i za tydzien wplacam kaske i potem tylko bede czekala na przesylke :-) wiej niedlugo bede z wami baaaardzo czesto :-)

super :-D

Ja to jakaś zdechła chodzę :dry: Ale puki fasolka się ślicznie rozwija to dam radę :tak:
Wczoraj byłam we Wrocku na zakupach dla mamy (remoncik trwa): zasłonkę zieloną oliwkową, drzwi do pokoi (3 szt), klamki do drzwi, pudełka na buty... A i tel mi kipnął całkiem :-( Musiałam nowy kupić :dry: Teraz znów będę siedzieć i się uczyć go obsługiwać... :dry: Lubiłam mój telefonik :-( Nie było, a chciałam taki sam :-D
Idę dalej leżeć, a muli mnie... :baffled: eh... :dry:

Scully widzę że Cię uroki Itrymestru dopadły ;-) miną jak ręką odjął za kilka tygodni.

Dziewczyny właśnie na TVN Style leci program z udziałem kobiet które się bardzo długo o dzidzię starały...i czasami okazywało się że na przeszkodzie stawała jakaś błachostka. Na pewno będą jeszcze powtórki tego odcinka...Nazywa się między nami rodzicami.
WIelu parom udawało się po 4 i więcej latach starania...czego oczywiście Wam nie życzę, ale jest to również sygnał że nie warto nigdy sie poddawać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w piątkowe popoludnie

Tośku zdrowka życzę i co by sie g**** nie rozwinęło dalej
Batonik niech juz sobie idzie ten katarek , a pojdziesz a kysz :tak:
Scully pewnie ze dasz rade , mnie jeszcze trzyma ale to bardzo dobry objaw

Miłego dnia !

Witam i ja!!!

Niestety ale porąbana @ przylazła:( :( zaczynamy 10 cykl :( :(
k....a kiedy te @ sie od nas odczepią my przeciez ich nie chcemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam się piątkowo, zaglądam co tm u was słychać!

:-)Witamy się piątkowo z remontowego Torunia ;-)

... wczoraj była u nas śliczna pogoda, miejmy nadzieję że dziś też będzie tak pięknie :tak:

... korzystając z okazji chciałam powiedzieć Wam moje Kochane Babolki, że ... BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ DOBRZE I BASTA INNEJ OPCJI NIE MA ... :tak:;-)

... aaa byłabym zapomniała ... zapraszam na cofkę ;-)

Zobacz załącznik 286440

Batonik ale ty optymistka jesteś, zarażaj nas zarażaj!!!

WItam się i ja :-(

ZNOWU CHORA :wściekła/y: Dziewczyna ode mnie z pracy wczoraj dopiero poszła do lekarza - zdążyła juz wszystkich zarazić :wściekła/y:

Wspólczuje Biedulko! Życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Wiem jakie to męczące sama nienawidzę chorować.

Uploaded with ImageShack.us
Ja nadal w dwupaku hahah

Wow Svensonka ale masz brzusio! Poczekaj niedługo już sięgo pozbędziesz. Pokoik dla małej Księżniczki już przygotowałaś?

Lopop a ty masz nadal problemy z prolaktyną czy coś się zmieniło. Długo mnie nie było a z tego co pamiętam to miałaś ten problem.

Ja siedzę w pracy, popijam zieloną herbatkę i tak sobie forum podczytuje. Jest tu ktoś wogóle?

Witam się piątkowo, zaglądam co tm u was słychać!

Batonik ale ty optymistka jesteś, zarażaj nas zarażaj!!!

Wspólczuje Biedulko! Życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Wiem jakie to męczące sama nienawidzę chorować.

Wow Svensonka ale masz brzusio! Poczekaj niedługo już sięgo pozbędziesz. Pokoik dla małej Księżniczki już przygotowałaś?

Lopop a ty masz nadal problemy z prolaktyną czy coś się zmieniło. Długo mnie nie było a z tego co pamiętam to miałaś ten problem.

Ja siedzę w pracy, popijam zieloną herbatkę i tak sobie forum podczytuje. Jest tu ktoś wogóle?

Ja jestem haha telewizja mi nie dziala to cos musze robic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry