reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej,

ja jak zwykle po przerwie. w koncu dopadlam komputer w celach niesluzbowych. padam na pysk od kilku dni. spie normalnie, nawet wczesnie chodze spac, bo wchodze do domu, zeby i lulu a taka jestem niewyspana, ze szlag. jutro terimn @ no i oczywiscie przyjdzie, juz mnie brzuch znaczaco pobolewa i szyjka jest tam gdzie powinna (na moje oko) byc przed @.
P. chodzi zmartwiony, ze to pewnie jego zolnierzyki nawalaja. mial nadzieje, ze juz sie tym razem uda i nie bedzie musial sie bawic z plastikowym kubeczkiem.
w pracy bardzo niefajnie. szef sie zmienil, wszystko sie zmienia. nie bedziemy sie juz zajmowac tematem, ktorym sie zajmowalam do tej pory, wiec nie wiem tez do konca co sie ze mna stanie. znajac ta instytucje moge sie spodziewac wszystkiego.
z dobrych rzeczy zapisalam sie dzis na kurs francuskiego. na poziom na tyle niski, zebym sobie mogla powtorzyc to co zdazylam zapomniec ale na tyle trudny, zeby nie bylo nudno.

z grubsza to tyle - zwykly przedmałpowy dół :(

a widzialam dyskusje o roznicy wieku. mam 10 lat mlodsza siostre i nie wiem w czym problem :) jest najwazniejsza osoba w moim zyciu i vice versa. pewnie, ze nie rozmawiamy o tym, o czym bysmy rozmawialy gdyby roznica byla 2 lata ale ja bym jej w zyciu nie zamienila na inna mniej mlodsza siostre - ta jest moja i najlepsza!

sciskam was dziewuchy mocno na placek!

hej, a co bylo dokladniej w tym programie "miedzy nami rodzicami"? jakie np balhostki? probuje znalezc jakies nagrania w internecie ale nic nie ma.

Ostatnia edycja:
hej,

ja jak zwykle po przerwie. w koncu dopadlam komputer w celach niesluzbowych. padam na pysk od kilku dni. spie normalnie, nawet wczesnie chodze spac, bo wchodze do domu, zeby i lulu a taka jestem niewyspana, ze szlag. jutro terimn @ no i oczywiscie przyjdzie, juz mnie brzuch znaczaco pobolewa i szyjka jest tam gdzie powinna (na moje oko) byc przed @.
P. chodzi zmartwiony, ze to pewnie jego zolnierzyki nawalaja. mial nadzieje, ze juz sie tym razem uda i nie bedzie musial sie bawic z plastikowym kubeczkiem.
w pracy bardzo niefajnie. szef sie zmienil, wszystko sie zmienia. nie bedziemy sie juz zajmowac tematem, ktorym sie zajmowalam do tej pory, wiec nie wiem tez do konca co sie ze mna stanie. znajac ta instytucje moge sie spodziewac wszystkiego.
z dobrych rzeczy zapisalam sie dzis na kurs francuskiego. na poziom na tyle niski, zebym sobie mogla powtorzyc to co zdazylam zapomniec ale na tyle trudny, zeby nie bylo nudno.

z grubsza to tyle - zwykly przedmałpowy dół :(

a widzialam dyskusje o roznicy wieku. mam 10 lat mlodsza siostre i nie wiem w czym problem :) jest najwazniejsza osoba w moim zyciu i vice versa. pewnie, ze nie rozmawiamy o tym, o czym bysmy rozmawialy gdyby roznica byla 2 lata ale ja bym jej w zyciu nie zamienila na inna mniej mlodsza siostre - ta jest moja i najlepsza!

sciskam was dziewuchy mocno na placek!

kochana a moze wcale nie przyjdzie ja mocno trzymam &&&&&&&&&&& i wyluzuj z ta szyjką bo powiem Tobie ze roznie z nią bywa ja ostatnio badałam i myslalm ze przylizie @ a tu prosze taka niespodzianka

Laseczki wylazic z krzakow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszyscy wpadają tu po przerwach.

POK przykro mi że @ nadciąga, może jest jeszcze jakaś szansa, malutka ;-)

Kiedyś to forum tętniło życiem a teraz większość brzuchatych a staraczek pozostało niewiele. Nowe rzadko do nas zaglądają bo są i nowsze wątki.

:sorry2:postanowiłam wpaść o dość nietypowej godzinie:sorry2:

...kurcze nie mogę spać ... bo boli mnie gardło :-( już myślałam, że mi przeszło ale jednak chyba nie odpuściło jeszcze :dry: wstałam zrobić sobie gorącą herbatkę, bo sama już nie wiem co mogę brać a czego nie .... szkoda że wszystkie smacznie śpicie bo może znalazłby się jakiś ekspert przeziębieniowy ;-) ogólnie boli jak przełykam ślinę :baffled: chyba jednak jutro zadzwonię do gina czy coś mogę sobie zapodać :dry:

... Pok ... póki @ nie ma to jest jeszcze cień nadziei ;-) &&&&&&&&&&&&&&

... asiucha-L ... faktycznie nasz wątek zrobił się troszkę pusty, ale to nawet lepiej bo mamy swoje ścisłe grono prawie jak w grupie zamkniętej ;-):tak: u mnie na styczniówkach np jest tyle dziewczyn, że połowy nie jestem w stanie zapamiętać i jakoś nie umiem się wciągnąć :sorry2: ... swoją drogą to nasze staraczki coś ostatnio mają wisielcze nastroje i mało się udzielają :-( ... ale ja mocno trzymam &&&&&&& za wszystkie razem i każdą z osobna co by już niedługo cieszyły się swoimi małymi fasolkami :tak:;-) i tak na pewno będzie ;-)

... c.d.n.:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry