Svensonka
Fanka BB :)
A na kiedy masz termin?
2listopad ale jaz mnie tak ciagnie w dol brzuch ze spac nie moge po nocach i do kibelka latam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na kiedy masz termin?
2listopad ale jaz mnie tak ciagnie w dol brzuch ze spac nie moge po nocach i do kibelka latam
Oj wiele bym dała aby nie móc spać w nocy z powodu ciąży.
wierze kochaniutka ja sie decydowalam 6 lat pozniej na drugie wiec moje uczucia tez byly na wodzy ciagle sie cos dzialo
Witam i ja!!!
Niestety ale porąbana @ przylazła![]()
zaczynamy 10 cykl
![]()
k....a kiedy te @ sie od nas odczepią my przeciez ich nie chcemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sliczny masz ten brzuszek
hej,
ja jak zwykle po przerwie. w koncu dopadlam komputer w celach niesluzbowych. padam na pysk od kilku dni. spie normalnie, nawet wczesnie chodze spac, bo wchodze do domu, zeby i lulu a taka jestem niewyspana, ze szlag. jutro terimn @ no i oczywiscie przyjdzie, juz mnie brzuch znaczaco pobolewa i szyjka jest tam gdzie powinna (na moje oko) byc przed @.
P. chodzi zmartwiony, ze to pewnie jego zolnierzyki nawalaja. mial nadzieje, ze juz sie tym razem uda i nie bedzie musial sie bawic z plastikowym kubeczkiem.
w pracy bardzo niefajnie. szef sie zmienil, wszystko sie zmienia. nie bedziemy sie juz zajmowac tematem, ktorym sie zajmowalam do tej pory, wiec nie wiem tez do konca co sie ze mna stanie. znajac ta instytucje moge sie spodziewac wszystkiego.
z dobrych rzeczy zapisalam sie dzis na kurs francuskiego. na poziom na tyle niski, zebym sobie mogla powtorzyc to co zdazylam zapomniec ale na tyle trudny, zeby nie bylo nudno.
z grubsza to tyle - zwykly przedmałpowy dół
a widzialam dyskusje o roznicy wieku. mam 10 lat mlodsza siostre i nie wiem w czym problemjest najwazniejsza osoba w moim zyciu i vice versa. pewnie, ze nie rozmawiamy o tym, o czym bysmy rozmawialy gdyby roznica byla 2 lata ale ja bym jej w zyciu nie zamienila na inna mniej mlodsza siostre - ta jest moja i najlepsza!
sciskam was dziewuchy mocno na placek!
postanowiłam wpaść o dość nietypowej godzinie
wstałam zrobić sobie gorącą herbatkę, bo sama już nie wiem co mogę brać a czego nie .... szkoda że wszystkie smacznie śpicie bo może znalazłby się jakiś ekspert przeziębieniowy ;-) ogólnie boli jak przełykam ślinę
chyba jednak jutro zadzwonię do gina czy coś mogę sobie zapodać 
u mnie na styczniówkach np jest tyle dziewczyn, że połowy nie jestem w stanie zapamiętać i jakoś nie umiem się wciągnąć
... swoją drogą to nasze staraczki coś ostatnio mają wisielcze nastroje i mało się udzielają :-( ... ale ja mocno trzymam &&&&&&& za wszystkie razem i każdą z osobna co by już niedługo cieszyły się swoimi małymi fasolkami
;-) i tak na pewno będzie ;-)
![]()
sliczny masz ten brzuszek