reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam sobotnio!!!

Batonik na gardło to spokojnie Tantum Verde...ja miałam ten w sprayu i był ok. Wracaj do zdrówka.

Asiucha-L oj wyciszyło się bardzo...to nie to co kiedyś...40-50 stron do nadrobienia po dniu nieobecności.

Wszystkim życzę miłego dnia!

reklama
Witam się sobotnio
i miłęgo dzionka życzę :)
jajniki mnie cos ciagna i ogolnie nie czuje sie... i glodna jestem wiec ide na sniadanko wpadne pozniej
Miłego weekendziku

ooo cicho sza :) ale przynajmniej nie tzeba nadrabiac - dla mnie to plus :)
ja mam taki pms w tym cyklu, ze sie zle to skonczy. juz zrobilam awanture o to, ze ja to wszystko a on to nic i oczywiscie sie nieldugo porycze. najlepsze jest to, ze wiem, ze to nie ja tylko hormony (jesli mozna w ogole mowic o takim rozdzieleniu mnie od mojego ciala) i az mi sie w glebi duszy smiac chce. P. sie taktycznie wycofal do salonu ze swoja nowa gra na playstation a ja nie bardzo mam co robic.
niedlugo zaczne robic kolacje ale to zadna filozofia.
@ jeszcze nie ma ale juz mi sie w brzuchu wszytsko przewraca, z reszta test byl bialy jak sciana tam gdzie powinien byc rozowy.
dzieki za slowa otuchy!

svensonka - nawet jelsi slonica to przynajmniej slonica z klasą! :) wygladasz po prostu swietnie!

a tak podsumowujac to kto jeszcze do zafasolkowania zostal? macku, lopop, ja... o kims zapomnialam czy rzeczywisci ejuz tylko 3 sztuki?

sciskam peemesowo :)

witam sie
moj Sebek ma skok rozwojowy i nie toleruje nikogo oprócz mamusi a ja ledwo żyje:( ale podobno to kilka dni trwa:)

Uploaded with ImageShack.us
Ja nadal w dwupaku hahah
ślicznie wyglądasz :)

Dziewczyny źle mnie zrozumiałyście jak pisałam o różnicy wieku. Ja wiem, ze jak nie uda nam się zajść w drugą ciąże w ciągu 4 lat od urodzenia Sebka to wiem, ze mój mąż juz nie będzie chciał mieć drugiego bąbla, bo sam twierdzi, ze kocha swojego brata i nie zamieniłby go na innego, ale chodzi o sam fakt, ze kiedy on mial lat 14 to miał brata w wieku 7 lat i musiał się nim opiekować wszędzie go brać ect. Dlatego nie chce mieć dużej róznicy wieku. Tutaj nie ma kwestii zamiany siostry itd :)

Scully widzę że Cię uroki Itrymestru dopadły ;-) miną jak ręką odjął za kilka tygodni.

Scully pewnie ze dasz rade , mnie jeszcze trzyma ale to bardzo dobry objaw

Marzę aby było już OK :sorry2: Domek zaniedbany, leczo do słoików w końcu dziś mąż zrobił (bo by warzywka zdechły), mama gotuje i nas ratuje jedzonkiem, a ja plackiem w łóżku pod kocem :baffled: Czego to się nie robi dla fasolki :sorry2:

Niestety ale porąbana @ przylazła:( :( zaczynamy 10 cykl :( :( k....a kiedy te @ sie od nas odczepią my przeciez ich nie chcemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-( słonko uda się wkońcu :tak:

Ja nadal w dwupaku hahah

jak ślicznie wam razem ;-)

z grubsza to tyle - zwykly przedmałpowy dół :(

łepek do góry :tak: nie ma @ = jest szansa :tak: trzymam kciuki za niespodziankę :tak:

Witam późno - wieczornie!

ooo cicho sza :) ale przynajmniej nie tzeba nadrabiac - dla mnie to plus :)
ja mam taki pms w tym cyklu, ze sie zle to skonczy. juz zrobilam awanture o to, ze ja to wszystko a on to nic i oczywiscie sie nieldugo porycze. najlepsze jest to, ze wiem, ze to nie ja tylko hormony (jesli mozna w ogole mowic o takim rozdzieleniu mnie od mojego ciala) i az mi sie w glebi duszy smiac chce. P. sie taktycznie wycofal do salonu ze swoja nowa gra na playstation a ja nie bardzo mam co robic.
niedlugo zaczne robic kolacje ale to zadna filozofia.
@ jeszcze nie ma ale juz mi sie w brzuchu wszytsko przewraca, z reszta test byl bialy jak sciana tam gdzie powinien byc rozowy.

a tak podsumowujac to kto jeszcze do zafasolkowania zostal? macku, lopop, ja... o kims zapomnialam czy rzeczywisci ejuz tylko 3 sztuki?

sciskam peemesowo :)

Ja jeszcze zostałam, maćku, lopop, izus, tośka, robin, chyba o kimś zapomniałam.

Przeczytałam twojego posta i śmiać mi sięzachciało. Piszesz że krzyczysz i P. uciekł do pokoju z grą na PS. I tak patrzę na M. A on oczywiście obok mnie w łóżki, pad i też gra. Mieliśmy oglądać razem film ale miałam focha i usiadłam do laptopa a on oczywiście wykorzystał okazję i zaraz za grę złapał.

Dobra zmykam spać!

czesc laseczki,

mojej @ wciaz nie ma, test wciaz negatywny, wiec sie na nic nie nastawiam.
P. krzyczy, ze zrobil sniadanie a ja nie ide, wiec.. ide
i wroce za niedlugo.

buzi

reklama
:-pI ja witam niedzielnie;-)

... choć mój ogólnobudowlany dzień świąteczny niczym nie różni się od poprzednich sześciu - niestety :sorry2: - pomijając fakt, że towarzystwa dotrzymuje mi R

... ogólnie to już jestem z lekka wykończona, a majster jeszcze nie wyszedł z łazienki :szok: dopiero od jutra względnie od wtorku zacznie kłaść płytki :sorry2:

... no ale poza tym, to BĘDZIE DOBRZE !!!! ;-)

... coś mam przeczucie dziwne,że teraz zafasolkuje Tośka :-p &&&&&&&&&&&

... Myszka myślę o Tobie, że już tak niewiele Ci zostało ;-):tak: ... P.S. MC Mura już dotarła do nas ;-) jest boska :-)

... Ściskam ... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry