Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ślicznie wyglądasz
Scully widzę że Cię uroki Itrymestru dopadły ;-) miną jak ręką odjął za kilka tygodni.
Scully pewnie ze dasz rade , mnie jeszcze trzyma ale to bardzo dobry objaw
Domek zaniedbany, leczo do słoików w końcu dziś mąż zrobił (bo by warzywka zdechły), mama gotuje i nas ratuje jedzonkiem, a ja plackiem w łóżku pod kocem
Czego to się nie robi dla fasolki 
Niestety ale porąbana @ przylazła![]()
zaczynamy 10 cykl
![]()
k....a kiedy te @ sie od nas odczepią my przeciez ich nie chcemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nadal w dwupaku hahah
z grubsza to tyle - zwykly przedmałpowy dół![]()
nie ma @ = jest szansa
trzymam kciuki za niespodziankę 
ooo cicho szaale przynajmniej nie tzeba nadrabiac - dla mnie to plus
ja mam taki pms w tym cyklu, ze sie zle to skonczy. juz zrobilam awanture o to, ze ja to wszystko a on to nic i oczywiscie sie nieldugo porycze. najlepsze jest to, ze wiem, ze to nie ja tylko hormony (jesli mozna w ogole mowic o takim rozdzieleniu mnie od mojego ciala) i az mi sie w glebi duszy smiac chce. P. sie taktycznie wycofal do salonu ze swoja nowa gra na playstation a ja nie bardzo mam co robic.
niedlugo zaczne robic kolacje ale to zadna filozofia.
@ jeszcze nie ma ale juz mi sie w brzuchu wszytsko przewraca, z reszta test byl bialy jak sciana tam gdzie powinien byc rozowy.
a tak podsumowujac to kto jeszcze do zafasolkowania zostal? macku, lopop, ja... o kims zapomnialam czy rzeczywisci ejuz tylko 3 sztuki?
sciskam peemesowo![]()
czesc laseczki,
mojej @ wciaz nie ma, test wciaz negatywny, wiec sie na nic nie nastawiam.
P. krzyczy, ze zrobil sniadanie a ja nie ide, wiec.. ide
i wroce za niedlugo.
buzi
trzymam kciuki ;-)
I ja witam niedzielnie;-)
- pomijając fakt, że towarzystwa dotrzymuje mi R
dopiero od jutra względnie od wtorku zacznie kłaść płytki 
&&&&&&&&&&&
... P.S. MC Mura już dotarła do nas ;-) jest boska :-)