Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... korzystając z okazji, że nikt nie stuka i nie wierci wpadłam na BB a tu cisza
jak makiem zasiał, no ale to zrozumiałe bo dziś niedziela i każdy leniu****e w rodzinnym gronie ;-)
Myszka na pewno mnie zrozumie
chyba te hormony tak działają ;-)
trzymam kciuki ;-);-);-)
Przypomnę:
)

Tyle się napisałam i znikło
Co do pustki to staraczki pewnie w łóżkach cały dzień ;-);-);-) ... i dobrzetrzymam kciuki ;-);-);-)
U mnie :-( Hm...
Wiecie, że u mnie z POGRZEBAMI to masakra jakaśPrzypomnę:
11.2009 moja babcia (mamy mama)
03.2010 mój tato (tęskie strasznie)
05.2010 męża tato
... a dziś...
09.2010 męża dziadek (teściowej ojczym)
Jakaś epidemia, a ja czułam, że to nie koniec i dalej mam to uczucie, że coś jeszcze się wydarzy :-( A mój dziadek (mamy tato) w szpitalu i cosik nie ciekawie), choć nie źle :-(
Eh... to życie...
Boziu przerwę potrzebuję![]()
![]()
![]()
świat już jest tak dziwnie skonstruowany że przeważnie zawsze zabiera za wcześnie te osoby na których nam zależy i dlatego to boli strasznie :-( mi Bozia zabrała tatę jak miałam 2,5 roku :-( nawet go nie pamiętam, tylko ze zdjęć :-( miał wtedy 33 lata, tez bardzo za nim tęsknię, szczególnie teraz kiedy miałby w końcu swoją pierwszą wnuczkę
ja byłam jego upragnioną córeczką i nie zdążył się mną nacieszyć niestety 
... tulam mocno 
Marzę aby było już OKDomek zaniedbany, leczo do słoików w końcu dziś mąż zrobił (bo by warzywka zdechły), mama gotuje i nas ratuje jedzonkiem, a ja plackiem w łóżku pod kocem
Czego to się nie robi dla fasolki
:-( słonko uda się wkońcu
jak ślicznie wam razem ;-)
łepek do górynie ma @ = jest szansa
trzymam kciuki za niespodziankę
![]()
I ja witam niedzielnie;-)
... choć mój ogólnobudowlany dzień świąteczny niczym nie różni się od poprzednich sześciu - niestety- pomijając fakt, że towarzystwa dotrzymuje mi R
... ogólnie to już jestem z lekka wykończona, a majster jeszcze nie wyszedł z łazienkidopiero od jutra względnie od wtorku zacznie kłaść płytki
P.S. MC Mura już dotarła do nas ;-) jest boska :-)
... Ściskam ... ;-)
Tyle się napisałam i znikło
Co do pustki to staraczki pewnie w łóżkach cały dzień ;-);-);-) ... i dobrzetrzymam kciuki ;-);-);-)
U mnie :-( Hm...
Wiecie, że u mnie z POGRZEBAMI to masakra jakaśPrzypomnę:
11.2009 moja babcia (mamy mama)
03.2010 mój tato (tęskie strasznie)
05.2010 męża tato
... a dziś...
09.2010 męża dziadek (teściowej ojczym)
Jakaś epidemia, a ja czułam, że to nie koniec i dalej mam to uczucie, że coś jeszcze się wydarzy :-( A mój dziadek (mamy tato) w szpitalu i cosik nie ciekawie), choć nie źle :-(
Eh... to życie...
Boziu przerwę potrzebuję![]()
![]()
![]()
w czwartek idę na wizytę to może gin coś poradzi aczkolwiek nie jest tak źle
ale R mówi, że się o nas martwi :-( muszę jeszcze pewnie jutro zrobić badania, krew i mocz co by mieć świrze wyniki na czwartek
jutro moja psiapsiółka wraca do pracy po 4 letniej nieobecności
ciekawe jak da sobie radę 
a że wybieram się dziś do mamy to na pewno strzelę kilka fotek ;-) .... zazdroszczę Ci Kochana już niedługo będziesz tuliła Szymusia w ramionach;-)
i pewnie nie będziesz już miała tyle czasu na BB i na GG :-( ... torbę spakowałaś do szpitala
pewnie już siedzisz jak na szpilkach
...
bo potem będę musiała się ulotnić
dziś podobno ostatni dzień brudu w domu
się okażę