reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jeszcze raz oficjalnie dziękuję za słowa otuchy :tak: POMOGŁY :tak: Łepek do góry i żyjemy dalej (choćby tylko dla fasolki) :tak:

Zrobiłam też sobie taki przegląd ile kosztowało by mnie leczenie w klinice bezpłodności, ewentualne IUI lub też In vitro (ma to związek z tym że mój gin powiedział mi na pierwszej wizycie, że jeśli zrobi wszystko co powinien i dziecka nie będzie to pozostaje klinika). Po przeglądzie doszłam do wniosku że chyba powinnam odkładać albo jakąś lokatę założyć bo to naprawdę kupę pieniędzy kosztuje. Załamać się można.
Zmykam spać. Do juterka!

dobry pomysł :tak: odkładaj kasiorkę na bejbika, a czas pokaże czy wydasz najpierw na wózek czy na in vitro :tak: a my tu mocno będziemy trzymać kciuki, żeby na wózek ;-) a najlepiej, żebyś nawet na wózek nie zdążyła uzbierać ;-)

Dziś było też OK :tak: Nie muli więc jestem HAPPY :tak: Przesyłam wszystkim szczęśliwe fluidki -łapcie i uśmiechy na buźki :tak:

reklama
:-) jesteśmy już w domku ;-)

Myszka ... where are you ???? widzisz a tak panikowałaś, że nie zdążysz ... a teraz ja jestem na tym etapie co Ty :-D ... te wyprasowane ciuszki to pewnie sprawka mamuni - anioła ;-) ... za dobrze masz Kobietko :-D

Tośka mi też dziś BB od rana szwankowało :baffled: ... jak samopoczucie ... troszkę lepiej ???

Olkale ... witaj Kochana wieki Cię nie było ... dobrze że się jeszcze odezwałaś przed porodem :-D bo tak długo Cię nie było że już prawie całą ciążę przeleciałaś :-D co do wózka to my już dotykaliśmy w realu i praktycznie od początku padło na Maxi Cosi Mura 4, a że ciocia Myszka poleciła nam sklep z Krakowa, w którym zestaw był tańszy o 700 zł niż w Toruniu to specjalnie nie było się nad czym zastanawiać, póki promocja ;-):tak:

... kafelki odebrane i jutro jedziemy z koksem :-) może w końcu jak zacznie być coś widać na ścianie to mi się humorek poprawi :-D chociaż powiem Wam, że przerasta mnie ten remont, chyba nikt nie lubi tego bałaganu, ale odkąd jest furka i kołyska dla Blanki to jadę do mamy popatrzeć i od razu mi się humorek poprawia ;-)codziennie odkrywam coś nowego :-p ...

no ładne zakupy zrobiłaś, kołyska śliczna...u mnie już prawie wszystko gotowe...ciuszków mam tyle, ze chyba nie zdazę wszystkiego raz przymierzyc :) teraz tylko zakup wózka, drobiazgów, fotelika i Natalka moze na świat przychodzić :)

Remontu współczuje... moi teściowie mieszkaja u mnie od 3 tyg, bo właśnie generalnie remontują sie na przyjscie wnuczki :)...my tylko jakieś drobne poprawki przed narodzinami... bałagan to jedno, a to sprzątanie później...

Duzo zdrówka życzę....

ja liczę na to, że na maxa do 10.10 remont się zakończy :sorry2: a potem jeszcze trzeba będzie czekać do 21.10 na montaż kuchni więc do końca października nie zdążę nic dla Blanki przygotować :-( potem jeszcze zamówić meble do pokoiku poskręcać i można ciuszki prać i segregować ;-) najprzyjemniejsza rzecz :-D tez dostałam dużo ciuszków dużo kupiłam i pewnie niektórych nie zdążę założyć ale sama przyjemność z kupowania jest zdecydowanie silniejsza :-D

... Tobie również Olkale zdrówka i zaglądaj do nas częściej ;-) póki jeszcze możesz :-D

Załączniki

• Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 44
  • Obraz 009.jpg
    Obraz 009.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 53
  • Obraz 024.jpg
    Obraz 024.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 59
  • Obraz 017.jpg
    Obraz 017.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Ja jak zawsze wpadam wieczorową lub nocna porą.

cześć Dziewczyny...po dłuzszej przerwie :sorry2:
zagladam tutaj nieraz i czytam co u Was...tylko jak ja jestem to wiecej nie ma nikogo :-( wiec szybko mi sie nudzi siedzenie przy kompie ...to tak na usprawiedliwienie :tak:

Przykro mi jak sprawdzam suwaczki u starych staraczek i widzę, ze boćki jeszcze nie doleciały:-(...z drugiej strony cieszę sie widząc roznace cyferki na innych, no i nowe fasolki w drodze :-D

Jakos inaczej wyobrazałam sobie czas ciaży, myślałam, ze wiecej bede miała czasu na leniuchowanie, a tu nic z tego... studia spowodowały, ze wciaż mam sie czego uczyc, no i piszę [pracę magisterska, zeby zdążyc przed porodem... a powoli zaczynam odliczać, albo inaczej zaczyna do mnie docierać, ze MUSZĘ urodzic.
Jak sie długo udawało odsuwałam myslo o porodzie od siebie :-D

Olkale fajnie że wpadłaś, wszystkie powoli się ujawniają, każda po przerwie. A co ty tam w brzuszku nosisz córcia czy synuś?

Jeszcze raz oficjalnie dziękuję za słowa otuchy :tak: POMOGŁY :tak: Łepek do góry i żyjemy dalej (choćby tylko dla fasolki) :tak:

dobry pomysł :tak: odkładaj kasiorkę na bejbika, a czas pokaże czy wydasz najpierw na wózek czy na in vitro :tak: a my tu mocno będziemy trzymać kciuki, żeby na wózek ;-) a najlepiej, żebyś nawet na wózek nie zdążyła uzbierać ;-)

Dziś było też OK :tak: Nie muli więc jestem HAPPY :tak: Przesyłam wszystkim szczęśliwe fluidki -łapcie i uśmiechy na buźki :tak:

Scully dzięki, oby twoje słowa się sprawdziły.

:-) jesteśmy już w domku ;-)

Olkale ... witaj Kochana wieki Cię nie było ... dobrze że się jeszcze odezwałaś przed porodem :-D bo tak długo Cię nie było że już prawie całą ciążę przeleciałaś :-D co do wózka to my już dotykaliśmy w realu i praktycznie od początku padło na Maxi Cosi Mura 4, a że ciocia Myszka poleciła nam sklep z Krakowa, w którym zestaw był tańszy o 700 zł niż w Toruniu to specjalnie nie było się nad czym zastanawiać, póki promocja ;-):tak:

... kafelki odebrane i jutro jedziemy z koksem :-) może w końcu jak zacznie być coś widać na ścianie to mi się humorek poprawi :-D chociaż powiem Wam, że przerasta mnie ten remont, chyba nikt nie lubi tego bałaganu, ale odkąd jest furka i kołyska dla Blanki to jadę do mamy popatrzeć i od razu mi się humorek poprawia ;-)codziennie odkrywam coś nowego :-p ...

Batonik ale wózio super, normalnie extra, zastanawiałam sięzawsze czy taki rodzaj spacerówki się rozkłada jak maxi cosi czy też dziecko ma nóżki u góry. A kołyska przepiękna.

Ja dziś zamulam w pracy, leje cały dzień i cały dzień chce mi się spać.
Zamówiłam sobie nawet test owu elektroniczne (to już chyba z rozpaczy czy jak) i szykuje się na owulację, marne szanse ale może...

Witam się i ja wieczorowo!

Batonik no cudna furka :-) a ta kołyska to jest po prostu boska...już sobie wyobrażam w niej małą śliczną Królewnę.
No ja CI powiem że ciągle mi się teraz wydaje że czasu mam mnóstwo. Za tydzień kończę SR i wtedy zabieram się za pakowanie torby do szpitala...później luz...no i muszę "Przeminęło z wiatrem" przed porodem jeszcze przeczytać do końca.

Olkale fajnie że się odezwałaś...jejku Ty już w 30tc jesteś!!! Wow...jakoś dawno Cię nie było i nie miałam pojęcia że to już prawie finish.

asiucha-l
ja jak zamóiłam ten elektroniczny to jak przyszedł okazał się już niepotrzebny :-) i Tobie życzę tego samego!

maćku, lopop, erba a Wy gdzie ?

Batonik ale wózio super, normalnie extra, zastanawiałam sięzawsze czy taki rodzaj spacerówki się rozkłada jak maxi cosi czy też dziecko ma nóżki u góry.

asiucha-L ... zdecydowanie ten wózek należy do normalnych ... bo ja jestem przeciwnikiem kubełkowych foteli w spacerówce dla dzieci :tak:

... Witam porannie ... coś dospać nie mogę ... jadę dziś na badania rano :sorry2: więc wpadłam do Was na czczo :-D bez kawusi

... Myszka ... ja tez sobie wyobrażam Blankę w tej kołysce taką kruszynkę malutką ;-) ... a Ty już kończysz SR ... no nie ten czas tak zap*****, że człowiek ani się obejrzy a Ty będziesz foty Szymulki nam tu wklejać :-) ... znając życie i Ciebie to już jesteś przygotowana :tak: i zostały pewnie drobiazgi ;-) ... już nie mogę się doczekać kiedy poznam mojego małego zięcia :-D

... a gdzie reszta Babolków się ukrywa ... już nas nie kochają :unsure:

Miłego Dzionka

Cześć Kochana

...a nie wiem sama ... coś mi się nie śpi dobrze ostatnimi czasy ... chyba przez to przeziębienie :sorry2:

...a Ty ?? co u Ciebie ??

Witam się i ja :-( z mega jesienną chandrą i małpowym samopoczuciem :-(

ja tu mozna miec dobry humor jak od wczoraj cały czas pada i szaru i buro i brzydko ....

Batonik - ładny wózek - kolor jak dla mnie mega trafiony ;-) kolyska tez cudo

ja tu mozna miec dobry humor jak od wczoraj cały czas pada i szaru i buro i brzydko ....

Wpadam z bawarka do czwartku wolne w piatek do pracy nudy jak cholera siedze w kartonach i czarnych workach klucze dostajemy w sirode popoludniu.Maz chce malowac na bialo i podloge polozyc w weekend wiec zastrzegl ze do przyszlego tygodnia nic nie bedzie wywozil a i ja mam rodzic po przeprowadzce hahah

reklama

... Witaj Tosiu !!!

... nie smutaj się Kochana bo i nam będzie smutno na BB ;-) wiadomo, że pogoda nie napawa nas optymizmem, ale ja osobiście wolę taką niż te upały 37 stopniowe w lato wtedy to dopiero można było do głowy dostać :rofl2:

... będzie dobrze, każdy w takie pochmurne dni ma lekkiego dołka, ale trzeba myśleć pozytywnie to podobno działa ... spróbuj :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry