reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

bry... deszczowo ale pada u mnie:szok:
toska teraz ja przejęłam od ciebie katarek i jakieś przeziębienie:( tośka może teraz prawie się uda&&&&
batonik super wózeczek fajnie tak pooglądać wasze akcesoria dla maleństw
Mysza już tak nie wiele tobie zostało
olkale no cóż suwaczka nie robię bo i po co, powodzenia na obronie życze
svensonka rozśmieszył mnie ten twój małżonek a jak córcia nie posłucha i sama "wypchać" się będzie chciała właśnie teraz???:):):):) to mężuś w kładzeniu podłogi speeda dostanie:):)
w ogóle dziewczyny zauważyłam że w większości teraz na bb przeważają córunie:) tylko Szymuś i Antoś aktywni a u reszty same małe panienki

ma któraś przeczucie co do mnie???? ja wam tak ładnie przepowiedziałam a mi nikt:-(:-(:-(

scully bardzo to przykre i smutne co piszesz ale teraz nie możesz sie stresować ani denerwować musisz myśleć o bąbelku:tak::tak::tak:

reklama
toska teraz ja przejęłam od ciebie katarek i jakieś przeziębienie:( tośka może teraz prawie się uda&&&&
svensonka rozśmieszył mnie ten twój małżonek a jak córcia nie posłucha i sama "wypchać" się będzie chciała właśnie teraz???:):):):) to mężuś w kładzeniu podłogi speeda dostanie:):)
w ogóle dziewczyny zauważyłam że w większości teraz na bb przeważają córunie:) tylko Szymuś i Antoś aktywni a u reszty same małe panienki

ma któraś przeczucie co do mnie???? ja wam tak ładnie przepowiedziałam a mi nikt:-(:-(:-(

scully bardzo to przykre i smutne co piszesz ale teraz nie możesz sie stresować ani denerwować musisz myśleć o bąbelku:tak::tak::tak:

Hej Lopop witam

... skoro przeważają córunie to ja wróżę Tobie, że też będziesz miała córeczkę malutką, śliczniutką ;-):tak:

... ja tez jeszcze mam katarek i chrypę ... śmiesznie gadam :-D jak taki troll ;-) ... właśnie wróciłam z badań porannych i miałam dziś obciążenie glukozą 75 ... blllllleeee ohyda cały czas się powstrzymuję żeby nie zwymiotować a kolejne pobranie dopiero o 10:30 masakra tak ciężarówki męczyć :-(

Hej Lopop witam

... skoro przeważają córunie to ja wróżę Tobie, że też będziesz miała córeczkę malutką, śliczniutką ;-):tak:

... ja tez jeszcze mam katarek i chrypę ... śmiesznie gadam :-D jak taki troll ;-) ... właśnie wróciłam z badań porannych i miałam dziś obciążenie glukozą 75 ... blllllleeee ohyda cały czas się powstrzymuję żeby nie zwymiotować a kolejne pobranie dopiero o 10:30 masakra tak ciężarówki męczyć :-(
współczuję tego badania z glukozą ohyda
no już taki czas tych przeziębień jeszcze trochę i wkleisz nam zdjęcia kuchni:)

córusię chętnie:):):) tylko chyba ktoś musi mnie oduroczyć żeby wyszło

zmykam syna zawieść do szkoły a potem ja bo dzisiaj zaczynam później

Ostatnia edycja:

jak zaraziłam to przepraszam ;-)

Lopciu jakoś nie wierze że się udało - z reszta mam mega depreche jesienną zmienne nastroje, wczoraj sobie troche popłakałam nawet :-(

:-(... hej dziewuszki co się z Wami dzieje ... nie smućcie się tyle ... na pewno niedługo specjalnie dla Was zaświeci słoneczko :tak: ja trzymam mocno &&&&&&& za to i się modlę do Bozi :tak:

... Tosiu, ja jak zaszłam w ciąże to miałam takiego nerwa i byłam bardzo drażliwa i płaczliwa zanim się jeszcze o niej dowiedziałam, dopiero potem do mnie dotarło, że to chyba hormony już dawały o sobie znać bo byłam nie do poznania, nawet w pracy to zauważyli wszyscy, a mnie wydawało się to normalne;-) także nie wszystko stracone ... rozumiem Was, że wolicie się pozytywnie rozczarować :blink:

współczuję tego badania z glukozą ohyda
no już taki czas tych przeziębień jeszcze trochę i wkleisz nam zdjęcia kuchni:)

córusię chętnie:):):) tylko chyba ktoś musi mnie oduroczyć żeby wyszło

zmykam syna zawieść do szkoły a potem ja bo dzisiaj zaczynam później

... no kuchni dopiero 21.10 bo zdecydowaliśmy się na troszkę inną i 3 tygodnie musimy czekać na fronty :sorry2: ale to już niebawem niecały miesiąc w każdym razie :tak: a w weekend będę miała skończoną łazienkę :-) (chyba)

... Lopop i Tośka ... mam dla Was propozycję ;-) ... jeśli którejś z Was uda się zajść w ciążę niebawem i sprawdzi się że to dziewuszka to tej wysyłam kurierem kołyskę :tak: ... może to tak dla poprawy nastrojów ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-(... hej dziewuszki co się z Wami dzieje ... nie smućcie się tyle ... na pewno niedługo specjalnie dla Was zaświeci słoneczko :tak: ja trzymam mocno &&&&&&& za to i się modlę do Bozi :tak:

... Tosiu, ja jak zaszłam w ciąże to miałam takiego nerwa i byłam bardzo drażliwa i płaczliwa zanim się jeszcze o niej dowiedziałam, dopiero potem do mnie dotarło, że to chyba hormony już dawały o sobie znać bo byłam nie do poznania, nawet w pracy to zauważyli wszyscy, a mnie wydawało się to normalne;-) także nie wszystko stracone ... rozumiem Was, że wolicie się pozytywnie rozczarować :blink:
ja tez potwierdzam rozdrażnienie...nawet pamietam, ze jedno popołudnie przepłakałam...nie płakałam tylko przeprzepłakałam (oczy nastepnego dnia zapuchnięte) no i tez nie liczyłam na nic...Tośka, Lopop, Asiucha nadzieja umiera ostatnia...nie było mnie tu troche a tylu dziewczynom się udało... Wam też się uda...:tak: bedziecie mamusiami...

... no kuchni dopiero 21.10 bo zdecydowaliśmy się na troszkę inną i 3 tygodnie musimy czekać na fronty :sorry2: ale to już niebawem niecały miesiąc w każdym razie :tak: a w weekend będę miała skończoną łazienkę :-) (chyba)

... Lopop i Tośka ... mam dla Was propozycję ;-) ... jeśli którejś z Was uda się zajść w ciążę niebawem i sprawdzi się że to dziewuszka to tej wysyłam kurierem kołyskę :tak: ... może to tak dla poprawy nastrojów ;-)
21 październik wow jeszcze trochę sie pomeczysz...ale jak juz skończycie to bedzie cudnie...w sam raz, zeby mała Blanka porysowała i pobrudziła czyste sciany :-D:-D:-D;-)

Tośce i Asi życzę zdrowego dzieciatka (bo to pierwsze ;-)) Lopop oczywiście dziewczynki, żeby była parka :-D
A co do czarów wzywam starsza siostre Svensonke do odprawienia odpowiednich :tak::-)

Witam

Olkale fajnie że wpadłaś, wszystkie powoli się ujawniają, każda po przerwie. A co ty tam w brzuszku nosisz córcia czy synuś?

Scully dzięki, oby twoje słowa się sprawdziły.

Batonik ale wózio super, normalnie extra, zastanawiałam sięzawsze czy taki rodzaj spacerówki się rozkłada jak maxi cosi czy też dziecko ma nóżki u góry. A kołyska przepiękna.

Ja dziś zamulam w pracy, leje cały dzień i cały dzień chce mi się spać.
Zamówiłam sobie nawet test owu elektroniczne (to już chyba z rozpaczy czy jak) i szykuje się na owulację, marne szanse ale może...
U nie Natalka rośnie w brzuszku...potwierdzone przez 3 róznych lekarzy...wiec nawet opcji na imie dla chłopaka nie mamy... w razie czego będzie na szybko wymyślane :tak:

Cześć Kochana

...a nie wiem sama ... coś mi się nie śpi dobrze ostatnimi czasy ... chyba przez to przeziębienie :sorry2:
Ja nie pamietam kiedy ostsnia noc przespałam w całosci...codziennie 2-3 h przewracania sie w łóżku...może moje ciało trenuje juz na małego, nocnego rozrabiaka ;-)

Wpadam z bawarka do czwartku wolne w piatek do pracy nudy jak cholera siedze w kartonach i czarnych workach klucze dostajemy w sirode popoludniu.Maz chce malowac na bialo i podloge polozyc w weekend wiec zastrzegl ze do przyszlego tygodnia nic nie bedzie wywozil a i ja mam rodzic po przeprowadzce hahah

No widze, ze same remonty, przeprowadzki itd na BB...:tak:
No na to wygląda, ze prawie same dziewuszki...a ja miałam takie przeczucie na chłopaka u mnie, ale w sumie to bardzo sie cieszę z dziewczynki;-)

Svensonka ślicznie wyglądasz... widziałam zdjecie:tak:

Scully przyłączam sie do Svensonki, ze nerwy i zamartwianie teraz Tobie nie są potrzebne...emocje mamy czuje dzidzia....

Witam się i ja z kawką tym razem :-)

Tosia nie smutaj się kochana! Szkoda chyba czasu na smutki.

Batonik kończ już ten remont i siedź w domu!

Ja jestem w szoku że Wy piszecie że dużo dziewczynek bo wg mnie same chłopaki się teraz rodzą ;-) my w 4 koleżanki w ciąży jesteśmy i u każdej chłopaczysko. No i ogólnie gdzie nie słyszę to właśnie "chłopak będzie".

olkale doskonale rozumiem co czujesz w nocy...sama miewałam takie nieprzespane. Jak się kładłam to sen odchodził, nie mogłam się nijak ułożyć...ale teraz jakoś ostatnio już z tym lepiej. W sensie zasypiam w przysłowiowe 5minut. Tylko że ja czasami popijam meliskę z pomarańczą coby sobie ułatwić.

Ostatnia edycja:
... kafelki odebrane i jutro jedziemy z koksem :-) może w końcu jak zacznie być coś widać na ścianie to mi się humorek poprawi :-D chociaż powiem Wam, że przerasta mnie ten remont, chyba nikt nie lubi tego bałaganu, ale odkąd jest furka i kołyska dla Blanki to jadę do mamy popatrzeć i od razu mi się humorek poprawia ;-)codziennie odkrywam coś nowego :-p ...

cudeńka dla bąbelka macie już :tak: poprawia humor (nawet jeśli nie moje) ;-)

za katarek sie nie gniewam:)

szybciutko wracaj do zdrówka :tak:

Mocno trzymam kciukaski za II kreski na teścikach za wszystkie staraczki :tak:
Agutka - gdzie się chowasz już tak długo :-( wracaj do nas :tak:

Tak po cichutku powiem: nie muli mnie :-D Pogoda deszczowa, ale mi humorek nawet dopisuje :-p
Mąż u mamy robi gładź w pokoju... zaraz do nich idę :tak: A co tak sama będę w domu siedzieć ;-)
Dziś chyba z mamą przeglądniemy mini ciuszki co się nadaje dla dzidzi, a co nie zabardzo :-D Bo mam ciuszki uzbierane od 2 kuzynek, a teraz 3 mi dała walizkę ciuchów (w lutym ma przyjechać jeszcze całe pudło ciuszków dla maleństwa)... :sorry2: Multum tego :sorry2: Nie mogę kupować, ale mogę se je przeglądać ;-)
Oprócz tego mam jeszcze swoje ciuszki, co nie mogam się powstrzymać i kupiłam parę lat temu (nawet mam pare nabytków co męża jeszcze nie znałam) :zawstydzona/y: Ah te kobiety :sorry2:

Patrzymy na oczka... ... i wierzymy, że zafasolkujemy!!!

DLA WSZYSTKICH STARACZEK!!! SŁONECZKA UDA SIĘ!!!

Załączniki

• 369195adsuu9rgnl.gif
    369195adsuu9rgnl.gif
    4,3 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry