reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

... póki nie ma @ to nie kraczemy Kochana bo klapsa na gołą dupkę dostaniesz ;-):laugh2: a kołyska czekać będzie :tak:;-)

... u nas też pogoda do bani, a ja się chyba nigdy nie wyleczę z przeziębienia :-( jutro idę na wizytę do ginka :-p ciekawe czy zrobi usg :dry:

wiesz ja nie mam wątpliwości - @ sie pojawi - brzuch boli ewidentnie na @ więc po co sie nakręcać ..

No napewno zrobi nie martw się :) ja tez mam caly czas katar a pogoda niestety nie sprzyja ;/

Jak remoncik ??

reklama
wiesz ja nie mam wątpliwości - @ sie pojawi - brzuch boli ewidentnie na @ więc po co sie nakręcać ..

No napewno zrobi nie martw się :) ja tez mam caly czas katar a pogoda niestety nie sprzyja ;/

Jak remoncik ??

... koszmar już mam dosyć remontów na najbliższe 10 lat :dry: ... dopiero wczoraj położy jedną ścianę płytek w łazience :baffled: i ma ją do soboty skończyć :tak: a potem wchodzi na kuchnię i potem przedpokój ... na szczęście że pokoje mamy porobione i tylko wystarczy pomalować ;-) bo tego bym już chyba nie zniosła :baffled:

... tak czy siak tłumaczę sobie, że już bliżej niż dalej ;-):tak:

... koszmar już mam dosyć remontów na najbliższe 10 lat :dry: ... dopiero wczoraj położy jedną ścianę płytek w łazience :baffled: i ma ją do soboty skończyć :tak: a potem wchodzi na kuchnię i potem przedpokój ... na szczęście że pokoje mamy porobione i tylko wystarczy pomalować ;-) bo tego bym już chyba nie zniosła :baffled:

... tak czy siak tłumaczę sobie, że już bliżej niż dalej ;-):tak:

no pewnie a pomysl jak będziesz miała ładnie :) warto się troche pomeczyc
my mamy chrzciny bratanka W. i do tego W. jest chrzestnym - mam problem bo nie bardzoi wiem co kupić może masz jakiś pomysł ??

... póki nie ma @ to nie kraczemy Kochana bo klapsa na gołą dupkę dostaniesz ;-):laugh2: a kołyska czekać będzie :tak:;-)

... u nas też pogoda do bani, a ja się chyba nigdy nie wyleczę z przeziębienia :-( jutro idę na wizytę do ginka :-p ciekawe czy zrobi usg :dry:

Wiatm porannie..też tylko na chwilkę, bo do lekarza jadę...:)

Tośka nie kracz...głowa moze bolec z przeziębienia, a mnie brzuch bolał na @...trzymam &&& mocno zaciskam :) musi się w końcu udać...wierz w to...przyjdzie Twój czas ...

no pewnie a pomysl jak będziesz miała ładnie :) warto się troche pomeczyc
my mamy chrzciny bratanka W. i do tego W. jest chrzestnym - mam problem bo nie bardzoi wiem co kupić może masz jakiś pomysł ??

... ja taka pomysłowa to nie jestem :baffled: ... jak miałam chrzciny chrześniaka 3 lata temu to kupiłam mu fotelik do karmienia a w zeszłym roku chrześnicy fotelik do auta taki większy od 9-18 kg ... coś co jest praktyczne, a czego jeszcze nie mają ;-):tak:

... Witaj Olkale ... &&&&&&& zaciśnięte za wizytę u lekarza ;)

ja też dziś odbieram wyniki ... ciekawe co z tą glukozą ??

MYSZKA WSTAWAJ ŚPIOCHU !!!!!

Ostatnia edycja:
jakoś nie specjalnie wierzymy :-(

małpeczka jeszcze raz dla ciebie :tak: brak @ = sznsa = wiara :tak:

to moje wyniki
Barwa - ciemno zolta
odczyn - kwasny
ciezar wlasciwy- 1020
bilako - slad ( zaznaczone na czerwono)
cukier - (-)
nablonki- pl. b. liczne
leukocyty- b.liczne
bakterie- b. liczne bakterie i te trzy ostatnie wszystkie zaznaczone klamra i przy tej klamrze napisane GRUBO ZALEG. CALE POLE WIDOCZ.

nie martw się już :tak: bakterie masz i dostaniesz antybiotyk :tak: białkiem się nie przejmuj, bo przy silniejszym zapaleniu może się pokazać :tak: póki jeszcze nie idziesz na wizytę to pij dużo i siusiaj, bo dzięki temu wypłukujesz bakterie :tak: polecam herbatkę z żurawiną lub sok żurawinowy :tak:

hejka
Pamieacie mnie:)?? nie udzielam sie bo bylam w szpitalu troszke krwailam myslam ze to juz koniec...a naszczescie wszytsko oki jest:)
pzodrawiam

dobrze, że już OK :tak:

ja dałam kopertę (zresztą reszta gości też z kopertami była) :tak:
moja kuzynka swojemu chrześniaczkowi dała srebrną bronzoletkę z datą urodzenia i imieniem :tak:

Wstałam wstałam...już nie śpię! :-)

Batonik ahh zobaczysz jak później będzie pięknie w domku...z takiego cudnego to się nawet na początku wychodzić nie chce :-)

Tosia &&& !
Co do prezentu to ja swojej chrześnicy kupowałam coś ze złota, ale ostatnio jest fajny patent zakładania ksiązeczek oszczędnościowych na które można później wpłacać kaskę i dzieciak w wieku 18lat może dopiero na studia wypłacić.
Ja jestem przeciwna dawaniu kasy bo dziecku te pieniądze nie są potrzebne, chyba że rodzice wyraźnie apelują że np z uskładanych kupią np nowy wózek.

witam sie i ja
U mnie tez pogoda masakryczna przez nia chodze juz 3 dzien do tylu
Olkale trzymamy kciukasy za wizytke
Zabciu bedzie dobrze
Tosku mnie tez brzuch bolał wiec wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myszko ale ten Twoj suwaczek leci ulala , jeszcze chwilke
Bartonik wiem ze remont to cos strasznego bleeeee , ale potem jak usiadziesz i powiesz o jak pieknie :)
Pozdrawiam Was kochane dziewczynki
Miłego dnia !

reklama
Hej erba!

Miałaś już genetyczne usg ? Podjęłaś decyzje odnośnie tych badań prenatalnych ?

Swoją drogą Ty już za chwilę 4msc zaczynasz :-D
ellooooooo
Usg gen mam za tydzień 08-10 , gadałam sporo z moja lekarką na ten temat, ja wierze ze wsio jest ok !! nie ma innej opcji
no czas leci normalnie ze szok az sie wierzyc nie chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry