Mysza84
Fanka BB :)
dlaczego nie mogę wstawić dwóch suwaczków??
A jaki Ci się komunikat pojawia ?!?
Normalnie to podobno można do 4 linijek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dlaczego nie mogę wstawić dwóch suwaczków??
raz za duży plikA jaki Ci się komunikat pojawia ?!?
Normalnie to podobno można do 4 linijek.
Staraj się nie myśleć o tym Erubś, wszystko bedzie ok...zobaczyszDokładnie co sie bedziemy stresować choć wiem ze w czwartek mnie dopadnie i bede myslala co i jak .
A sampopczucie dziękuję iż troszku lepiej , juz mnie tak nie mdli tylko wieczorami choc martwi mnie moje ciśnienie bo troszku za wysokie i sama czuje ze strasznie sie mecze .A tak jest ok
A jak Ty się czujesz ? juz pewnie cięzko ?
polozna kazala najpierw isc do gina i on napewno zleci mi powtorne badania moze da jakies tabsy i po nich kaze sprawdzic mocz wiec czekam do jutra na wizyte jestem bardzo ciekawa co mi powie mam tylko nadzieje ze to niejest zatrucie ciazowe bo lezec w szpitalu bym chyba niechciala bo z mala to mialam pod koniec tez kiepskie wyniki moczu i bialko i gin wyslala mnie do szpitala na podejrzenie zatrucia ciazowego :-( ale zobaczymy jak bedzie teraz...
no zobacvzymy jutro bede pewnie siedziec jak na iglach przed wizyta
zazdroszcze :-) wiec jak juz sie urzadzicie to mozesz rodzic hihihi maz ci kazal po przeprowadzce wiec niech sie spieszy ;-)
kobietki wpadlam na chwilke i bardzo was prosze o trzymanie kciukow jutro po 14:00 bo mam wizyte u gina ciekawa jestem co powie i czasem sie zastanawiaam ze moze nawet lepiej by bylo jakby mnie wyslal do szpitala przynajmniej by mnie porzadnie przebadali i i wogole i bylabym spokojniejsza pod stala opieka i zrobiili by mi usg i powiedzieli czy wszystko ok pozdrawiam was wszystkie kobnietki :-*
ja nie pomogę, bo za bardzo nie czaję suwaczki ...chyba że kopiujesz nie ten adres?raz za duży plik
wiesz ale on w ogóle nie widzi tego drugiego
wyrzuca go
już wyczaiłamja nie pomogę, bo za bardzo nie czaję suwaczki ...chyba że kopiujesz nie ten adres?
nom moze... a ja jeszcze chciałam zdać egzamin z fizjologii i teorii treningu na początku listopada....potem moze być ciężko z nauką...już wyczaiłam
olkale to ty nastepna po myszce na porodówce się znajdziesz?
mysza now moim otoczeniu też sami chłopcy są ale na bb to wysyp dziewuszek się szykuje![]()
a jaki masz wynik? Byłaś na czczo?:-) Hej Olkale nie zamartwiaj się na zapas ;-) na pewno wszystko będzie OK i Natusia urodzi się o czasie&&&&&&
a co do mojej wizyty to idę dopiero jutro na 10 ... ale dziś odebrałam wyniki i też szału nie ma nie wiem czy to przeziębienie wpłynęło![]()
a jaki masz wynik? Byłaś na czczo?

Olkale na pewno uda się wszystko zaliczyć ;-)
tak byłam na czczo i glukoza była 73 [74-106] a po 2 h (bez 15 min) 149 [<140]![]()
no 15 min to mógł być bład ... wydaje mi się, że lekarz nie będzie widział problemu...no ale lekarzem nie jestemw razie czego trafisz do diabetologa na Bielanach...dr Szymańska...nie przepadam za nią...no ale szczegóły na priv
Trzymam kciuki, zeby było wszystko ok...
Lopop wysyp dziewuszek na BB...to i dla Ciebie sie wylosujebyle szybko...
poza tym zamiast o 10:30 to mi już o 10:15 pobrała krew
i teraz stresno chyba trzeba szybko wypić...mozna dolewać wodę, zeby nie było takie słodkie... ja miałąm pierwsze badnie z obciazeniem 50 mg...pielegniarka coś spaprała i 2 raz wyszło, ze miałam 106 (norma do 99) , więc drugi raz zrobilam z obciazeniem 75mg... poszłąm na czczo, po 30 min spacerze, wynik rewelacyjny 73/96...w ogóle to cyrk z tą glukozą bo czytałam że powinno się ją szybko wypić tzn w ciągu 5 min a mi to zajęło 15poza tym zamiast o 10:30 to mi już o 10:15 pobrała krew
![]()
więc ogólnie zastanawiam się czy w ogóle lekarzowi pokazywać wyniki bo sam mówił że nie muszę ich jeszcze robić bo mam na to jeszcze 3 tygodnie a ja nadgorliwiec oczywiście musiałam zrobići teraz stres