olkale
Fanka BB :)
to super...tak jak prorokowałam, infekcja...ja często miałam problemy z nerkami i pęcherzem moczowym...po furaginie wszystko przechodziło... słabo moze Tobie być z powodu niskiego ciśnienia... jak tak miałam, ze mroczki przed oczami widziałam, bywało, że zamazany obraz był...dzieki no ma powtorzyc badanie ale po furagginie
trzymam kciuki zeby dzidzia sie niepospieszyla musisz duzo pewnie lezec
kochana wynik niejest wcale taki zly a te 15 minut to nierobi zadnej roznicy u nas bada sie 2 raz krew po 1 godzinie wiec spoko a ginowi i tak musisz pokazac
hej babki jestem wlasnie po wizycie mam sobie przez tydzien mierzyc cuisnienie bo czesto robi mi sie slabo i gin kazal zapisywac cisnienie przz tydzien 3 razy na dobe i dostalam furagine na kiepski mocz i we wtorek mam zaniesc do badania i we wtorek po poludniu wizyta kontrolna i mam pokazac ginowi zapiski cisnienia i wynik moczu dzieki za kciuki i zmykam dziewczyny bo jestem na chwile u taty amusze leciec jeszcze do apteki wlecialam tylko corcie odebrac od brata z pod opieki :-)
a co do leżenia...to nie zaleciła mi leżenia plackiem...tylko jak zawsze uwazac na siebie...
No Tośka trzymam mocno kciukasy, że juz niedługo będziesz najszczęśliwsza na świecie....hej u mnie to sama nie wiem codzisiaj mam 29 dc więc jeszcze pewnie z tydzień i sie wszsytko wyjaśni, ale poki co mam humory do tego strasznie śpiąca jestem i mam nadzieje że to nie jest wina pogody tym razem ;-)
Witam w czwartkowe popoludnie z mega powerem ;-)
Myszko cisnienei rozne 140 /80 czasem 150 i tetno wysokie 90 wczoraj bolala mnie glowa( generalnie pobolewa mnie od soboty ) i zmierzylam sobie i mialam 131/78 tetno 74jak nigdy takze mysle ze moze jakos sie unormuje. A i sorrki ze wczoraj zmylam sie po angielsku ale zasnęłam
Staraj się nie myśleć o tym Erubś, wszystko bedzie ok...zobaczysz![]()
No a ja dziś sie trochę zmartwiłam u gina...brzucho mi sie stawia i skróciłą trochę szyjka, więc istnieje szansa, ze będę rodzić wczesniej...na razie większa dawka No-Spy, kosmicza dawka magnezu i Potas...no i liczyć ruchy Malucha...do teraz naliczyłam 26 nie wiem czy to duzo, czy mało?
Batonik a jak Twoja wizyta?
Olkale oczywiście ze wsio bedzie ok
A Ty kochana troszeczkę wyluzuj bo pewnie to przez to ze jestes na penym gwizdku , zwolnij troszeczkę .
Wszystko bedzie w porząsiu
nie przemęczam się ostatnio, ale tydzień temu wróciłam z Gdańska ze szoły, a to było wyczerpujace... mój J straszy mnie, ze mi klucze od domu zabierze i nie pozwoli nigdzie wychodzić
Batonik daj znać jak wizyta...

jak nigdy takze mysle ze moze jakos sie unormuje. A i sorrki ze wczoraj zmylam sie po angielsku ale zasnęłam
pewnie sama jestem temu winna bo wie że ze mnie panikara i postanowił że będzie dmuchał na zimne i chce wykluczyć cukrzycę ciążową