reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no musze musze chociaz brzuch mnie lekko boli :-( tak jak na @

... póki walczysz - jesteś zwycięzcą ;-):tak: ... wiem że masz chwile zwątpienia i smutku, ale przecież się nie poddasz bo chęć posiadania malutkiej kruszynki jest i tak silniejsza od naszej psychiki ;-)... rozumiem Ciebie w 100%, wiem co przeżywasz z kolejnym nieudanym cyklem jednak musimy mocno wierzyć, że ten cykl będzie ostatnim aż do ostatniego ;-):tak:

... tak z innej beczki to ... po prostu już mam dosyć tego remontu :wściekła/y: w sobotę miało być zakończenie łazienki, ale coś nie chce mi się wierzyć że mu się to uda bo kafelki nie są jeszcze do końca położone, sufit nie zrobiony i posadzka nie wspomnę o fugowaniu ... normalnie chyba dziś się wyżyje na nim bo mam ciśnienie już nie do wytrzymania :angry: a śmiał się ten majster z poprzedniego że chciał ten remont 1,5 m-ca robić a sam pewnie nie lepszy as i zamiast 2 tygodnie to będzie miesiąc - trochę poślizg jest co :dry:

... muszę wyskoczyć do sklepu ...

Buźka

Ostatnia edycja:
... póki walczysz - jesteś zwycięzcą ;-):tak: ... wiem że masz chwile zwątpienia i smutku, ale przecież się nie poddasz bo chęć posiadania malutkiej kruszynki jest i tak silniejsza od naszej psychiki ;-)... rozumiem Ciebie w 100%, wiem co przeżywasz z kolejnym nieudanym cyklem jednak musimy mocno wierzyć, że ten cykl będzie ostatnim aż do ostatniego ;-):tak:

... tak z innej beczki to ... po prostu już mam dosyć tego remontu :wściekła/y: w sobotę miało być zakończenie łazienki, ale coś nie chce mi się wierzyć że mu się to uda bo kafelki nie są jeszcze do końca położone, sufit nie zrobiony i posadzka nie wspomnę o fugowaniu ... normalnie chyba dziś się wyżyje na nim bo mam ciśnienie już nie do wytrzymania :angry: a śmiał się ten majster z poprzedniego że chciał ten remont 1,5 m-ca robić a sam pewnie nie lepszy as i zamiast 2 tygodnie to będzie miesiąc - trochę poślizg jest co :dry:

Buźka

dzięki kochana masz racje

z tym remontem to faktycznie kłopot masz ale niestety tak juz jest ;/ moim teściom montowali gazowe ogrzewanko ostatnio i wszystko miało trwać tydzien a ciągnie sie juz 3 ;/

Witam poranną

Buźka
Batonik z remontami tak jest ...pisałam wczesniej, ze moi tesciowie mieszkaja u mie, bo też się remontuja....mieli byc tydzień, w czwartek będzie miesiac :szok:... zyczę powodzenia, zeby Twój majster był magigiem i do jutra ta łazienkę skończył...

teoretycznie 7-8 dpo w 20 dc pęchol miał 18,6 mm a kiedy pękł tego nikt nie wie ;p w 23 dc miałam zastrzyk z ovitrelle w razie gdyby nie pękł wcześniej ;0)
Tośka zdecydowanie przyłaczam się do słów Batonika... trzeba wierzyc i myśleć pozytywnie, bo inaczej starania w kolejnym cyklu nie miałby sensu...wierzę i życzę z ca ego serce zeby było ok juz teraz...pozytywne jest to, ze coś nie gra z owu, wiec za którymś cyklem w końcu "zatrybi"... jak nie ma diagnozy "nie moze mieć Pani, albo Partner dzici", (twu, twu, twu)to... to jest nadzieja :tak:
A tak z innej beczki, czy lekarz cos jeszcze Tobie zlecił teraz (w tym cyklu) czy tylko czekanie? Mam na mysli badanie progesteronu, PRL ok 7 dpo... ja się upomniałam i wyszło,ze jest na poziomie 0, trzeba to powtarzać kilka miesiecy... Bez Dupka bym nie zaszła ... no i brombek też sie pewnie przyczynił, bo PRL była podwyzszona...

:-(no to jestem wieczorową porą :sorry2:

... w poniedziałek rano idziemy do szpitala bo ginek chce nas poobserwować na oddziale :-( sama nie wiem czy to źle czy dobrze :dry: pewnie sama jestem temu winna bo wie że ze mnie panikara i postanowił że będzie dmuchał na zimne i chce wykluczyć cukrzycę ciążową :sorry2: nie kazał się zbytnio martwić :baffled:

...wszystko mu ładnie wyśpiewałam jak na spowiedzi, że ostatnio dużo pepsi popijałam i że dużo piłam herbaty z miodem i z cytrynką na przeziębienie :sorry2: a on mówi do położnej skierowanie na oddział i ja myślałam że żartuje :baffled: a on na serio że woli nas mieć prze kilka dni na oddziale i dokładnie sprawdzić:sorry2: i że może skończy się tylko na diecie

... więc mu mówię czy nie lepiej powtórzyć badanie najpierw a on że sam mi je powtórzy :sorry2:
No Batonik, a kto to pije Pepsi? no ładnie...soczki, witaminki i wodę, a nie Pepsi. Wczoraj czytałam artyłuł o tym, ze zawarta w Pepsi kofeina działa tak samo jak koeina w filizance (w ciaży max 2 małe filiżanki są dozwolone) inaczej moze mieć wpływ na dzidzie, np. niedowagę urodzeniową, pobudzenie malucha...
A moze twój gin chce Tobie wprowadzic przymusową dietke ;-):-) nie matrw się...obserwacje szpitalne w ciaży są normą... w sumie tez moge sie tego spodziewać jak brzusio nie przestanie sie stawiac...a czuje, ze cały czas mam lekkie skurcze :-(

Ja powinnam dostać po łapkach... wczoraj zaczęłam przeglądać fora nt. bydgoskich porodówek...to nie był mądry pomysł... historie niektórych dziewczyn delikatnie mówiac mnie zestresowały :wściekła/y: zła jestem, ze czytałam je :-(

ellooo
Tyle sie napisalam i dupa wcielo mi by to wrrrrr !!!

Tośku za 8 miesiecypiękny efekt bedzie &&&&&&&&

Batonik ginek dmucha na zimne chce Tobie badania porobic i wsio , bo wszystko jest wporzasiu , z jednej strony dobrze ze jeszcze tacy sa , bo wiesz ze to bywa róznie z lek u nas

Olakale a Ty slonko nie czytaj nie sluchaj bo to dobrze nie robi ja tez sie nasluchalam przy tym nabeczalam i co jak sie okazalo bylo superr . Najwazniejsze jest co by miec przy sobie chlopa , sa bezcenni i laczy ich lepsza wiez z dzieciaczkiem i wiekszy szacun maja do nas . Moj m powiedzial ze teraz widzi ile kobieta musi sie nameczyc zeby dziecko urodzić . Ja szpital juz wybralam rodze tam gdzie rodzilam corke teraz wszystko jest po remoncie i wanna i prysznice pelen wypas i jestem w szoku bo za porod rodzinny 50 zl taj jak 13 lat temu a nie 500 jak chca w innych szpitalach . Zreszta i tak chce sie ulozyc z moja ginka i do niej na dyzur pojechac

Za Wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z calego serducha
Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Scully a Ty na kiedy masz termin ?

ja to nic nie wiem :zawstydzona/y: jak byłam u gin (tylko 1) to byłam w 6 tyg i powiedział, że USG zgadza się z tym tygodniem :tak: serduszko pyka i na razie tyle mi wystarczy wiedzy do szczęścia :-)
a 2 wizyta jak się mi skończy zwolnienie, czyli wychodzi dokładnie w 10 tyg. :tak:
też mam NO-SPA Fortę 3x1/2 tab., ale ja długo śpię więc od paru dni skróciłam se na 2x1/2 tab. ;-)

hej babki jestem wlasnie po wizycie mam sobie przez tydzien mierzyc cuisnienie bo czesto robi mi sie slabo i gin kazal zapisywac cisnienie przz tydzien 3 razy na dobe i dostalam furagine na kiepski mocz i we wtorek mam zaniesc do badania i we wtorek po poludniu wizyta kontrolna i mam pokazac ginowi zapiski cisnienia i wynik moczu dzieki za kciuki i zmykam dziewczyny bo jestem na chwile u taty amusze leciec jeszcze do apteki wlecialam tylko corcie odebrac od brata z pod opieki :-)

wiedziałam, że OK :tak: Furagin jest OK, szybko ci przejdzie :tak:

Tosia - mocno trzymam kciukaski :tak:

Ja już dziś po pogrzebie :tak: zleciało :tak: potem posiedziałam u mamy :-D
a teraz z mężem oglądamy "Kung Fu Panda" na TVN :-D
także papa :tak:
do juterka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry