reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ellooooooo
Usg gen mam za tydzień 08-10 , gadałam sporo z moja lekarką na ten temat, ja wierze ze wsio jest ok !! nie ma innej opcji
no czas leci normalnie ze szok az sie wierzyc nie chce

Na pewno jest wszystko ok!!! A poza tym te badania to tylko potrafią człowieka niepotrzebnie zestresować...ja drugi raz nigdy bym się nie zdecydowała. Mimo zaleceń lekarza po odebraniu wyników PAPP-A ja nie wykonałam testu potrójnego i nie żałuję!

A jak samopoczucie ?

reklama
Na pewno jest wszystko ok!!! A poza tym te badania to tylko potrafią człowieka niepotrzebnie zestresować...ja drugi raz nigdy bym się nie zdecydowała. Mimo zaleceń lekarza po odebraniu wyników PAPP-A ja nie wykonałam testu potrójnego i nie żałuję!

A jak samopoczucie ?

Dokładnie co sie bedziemy stresować choć wiem ze w czwartek mnie dopadnie i bede myslala co i jak .
A sampopczucie dziękuję iż troszku lepiej , juz mnie tak nie mdli tylko wieczorami choc martwi mnie moje ciśnienie bo troszku za wysokie i sama czuje ze strasznie sie mecze .A tak jest ok
A jak Ty się czujesz ? juz pewnie cięzko ?

Erbuś a jakie masz ciśnienie ?
No ja już wypatruje końca...jeszcze (najprawdopodobniej) równiutki miesiąc :-D nie mogę się już doczekać kiedy to moje dziecię utulę.
I najgorsze bo dopadła mnie nuda...w sensie nie mam co robić. Na składanie łózeczka i układanie wszystkiego wydaje mi się za wcześnie, a pranie i prasowanie już zrobione. WIęc się tak obijam całymi dniami...nawet za księżkę jakoś ostatnio nie mogę się zabrać.

Erbuś a jakie masz ciśnienie ?
No ja już wypatruje końca...jeszcze (najprawdopodobniej) równiutki miesiąc :-D nie mogę się już doczekać kiedy to moje dziecię utulę.
I najgorsze bo dopadła mnie nuda...w sensie nie mam co robić. Na składanie łózeczka i układanie wszystkiego wydaje mi się za wcześnie, a pranie i prasowanie już zrobione. WIęc się tak obijam całymi dniami...nawet za księżkę jakoś ostatnio nie mogę się zabrać.

Jedziemy za 2 godzinki po kluicze do nowego mieszkania jupiiiiiiiiiiii

Żabko białko w moczu nie jest dobre w ciąży, bo może świadczyć bodajże o zatruciu. Masz też liczne bakterie i to również nie jest dobre.
Powiem tak...jak nie czeka się długo na wyniki z badania moczu to może powtórz jutro jeszcze raz.

Na bakterie pewnie dostaniesz jakieś tabsy, ale nie wiem jakie, kiedyś słyszałam że zalecają urosept.
To białko nie jest dobre i tutaj nie wiem co CI lekarz zaleci. Ja bym powtórzyła badanie bo czasami może się okazać że białko się pokazuje np jak mocz do badani był źle przechowywany (np w zbyt ciepłej temp).
polozna kazala najpierw isc do gina i on napewno zleci mi powtorne badania moze da jakies tabsy i po nich kaze sprawdzic mocz wiec czekam do jutra na wizyte jestem bardzo ciekawa co mi powie mam tylko nadzieje ze to niejest zatrucie ciazowe bo lezec w szpitalu bym chyba niechciala bo z mala to mialam pod koniec tez kiepskie wyniki moczu i bialko i gin wyslala mnie do szpitala na podejrzenie zatrucia ciazowego :-( ale zobaczymy jak bedzie teraz...
małpeczka jeszcze raz dla ciebie :tak: brak @ = sznsa = wiara :tak:

nie martw się już :tak: bakterie masz i dostaniesz antybiotyk :tak: białkiem się nie przejmuj, bo przy silniejszym zapaleniu może się pokazać :tak: póki jeszcze nie idziesz na wizytę to pij dużo i siusiaj, bo dzięki temu wypłukujesz bakterie :tak: polecam herbatkę z żurawiną lub sok żurawinowy :tak:

dobrze, że już OK :tak:

ja dałam kopertę (zresztą reszta gości też z kopertami była) :tak:
moja kuzynka swojemu chrześniaczkowi dała srebrną bronzoletkę z datą urodzenia i imieniem :tak:
no zobacvzymy jutro bede pewnie siedziec jak na iglach przed wizyta
Jedziemy za 2 godzinki po kluicze do nowego mieszkania jupiiiiiiiiiiii
zazdroszcze :-) wiec jak juz sie urzadzicie to mozesz rodzic hihihi maz ci kazal po przeprowadzce wiec niech sie spieszy ;-)

kobietki wpadlam na chwilke i bardzo was prosze o trzymanie kciukow jutro po 14:00 bo mam wizyte u gina ciekawa jestem co powie i czasem sie zastanawiaam ze moze nawet lepiej by bylo jakby mnie wyslal do szpitala przynajmniej by mnie porzadnie przebadali i i wogole i bylabym spokojniejsza pod stala opieka i zrobiili by mi usg i powiedzieli czy wszystko ok pozdrawiam was wszystkie kobnietki :-*

Żabko będę trzymać z moją Szymciuchą kciukasy za Was &&& szkoda że tego moczu nie powtórzyłaś...badanie nawet jak byś musiała robić prywatnie nie jest drogie, a przynajmniej może akurat by wyszło że tamte wyniki były błędne i nie trzeba by Cię truć tabsami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry