87zabka
Fanka BB :)
nie tylko u ciebie mi mojego ostatniego postu wczorajszego wogole niepokazywalo doppiero dzisiaj go widze ale niekompletnego....czy tylko u mnie dzisiaj forum wariuje ???
sliczna kolyska i wozek tez superowy :-):-) jesteśmy już w domku ;-)
Myszka ... where are you ???? widzisz a tak panikowałaś, że nie zdążysz ... a teraz ja jestem na tym etapie co Ty... te wyprasowane ciuszki to pewnie sprawka mamuni - anioła ;-) ... za dobrze masz Kobietko
![]()
Tośka mi też dziś BB od rana szwankowało... jak samopoczucie ... troszkę lepiej ???
Olkale ... witaj Kochana wieki Cię nie było ... dobrze że się jeszcze odezwałaś przed porodembo tak długo Cię nie było że już prawie całą ciążę przeleciałaś
co do wózka to my już dotykaliśmy w realu i praktycznie od początku padło na Maxi Cosi Mura 4, a że ciocia Myszka poleciła nam sklep z Krakowa, w którym zestaw był tańszy o 700 zł niż w Toruniu to specjalnie nie było się nad czym zastanawiać, póki promocja ;-)
... kafelki odebrane i jutro jedziemy z koksem :-) może w końcu jak zacznie być coś widać na ścianie to mi się humorek poprawichociaż powiem Wam, że przerasta mnie ten remont, chyba nikt nie lubi tego bałaganu, ale odkąd jest furka i kołyska dla Blanki to jadę do mamy popatrzeć i od razu mi się humorek poprawia ;-)codziennie odkrywam coś nowego
...
no kochana ja juz mam wszystkie poprane i poukladane ale i tak czesto przekladam je w szafie przegladam i wogole jalepiej to juz bym torbe do szpitala spakowala a nie dopiero w grudniu hihihihihija liczę na to, że na maxa do 10.10 remont się zakończya potem jeszcze trzeba będzie czekać do 21.10 na montaż kuchni więc do końca października nie zdążę nic dla Blanki przygotować :-( potem jeszcze zamówić meble do pokoiku poskręcać i można ciuszki prać i segregować ;-) najprzyjemniejsza rzecz
tez dostałam dużo ciuszków dużo kupiłam i pewnie niektórych nie zdążę założyć ale sama przyjemność z kupowania jest zdecydowanie silniejsza
... Tobie również Olkale zdrówka i zaglądaj do nas częściej ;-) póki jeszcze możesz![]()
ja mialam wczoraj to badanie i niemam cukrzycyc ciazowej ale mam za to kiepskie wyniki moczu :-( pisalam juz na forum na innych tematah ale nikt niewie co moga oznaczac te wyniki a wizyte u gina mam dopiero w czwartek miala byc dzis ale ginowi cos wypadlo i bedzie w czwartek moze ktoras z was sie zna na wynikach albo ma znajoma co sie zna i by cos na ten temat napisala ?? to moje wynikiHej Lopop witam
... skoro przeważają córunie to ja wróżę Tobie, że też będziesz miała córeczkę malutką, śliczniutką ;-)
... ja tez jeszcze mam katarek i chrypę ... śmiesznie gadamjak taki troll ;-) ... właśnie wróciłam z badań porannych i miałam dziś obciążenie glukozą 75 ... blllllleeee ohyda cały czas się powstrzymuję żeby nie zwymiotować a kolejne pobranie dopiero o 10:30 masakra tak ciężarówki męczyć :-(
Barwa - ciemno zolta
odczyn - kwasny
ciezar wlasciwy- 1020
bilako - slad ( zaznaczone na czerwono)
cukier - (-)
nablonki- pl. b. liczne
leukocyty- b.liczne
bakterie- b. liczne bakterie i te trzy ostatnie wszystkie zaznaczone klamra i przy tej klamrze napisane GRUBO ZALEG. CALE POLE WIDOCZ.
i wogole jak narobilam do kubka to mocz jakis dziwny mi sie wydawal bardzo metny i bardzo ciemny taki ciemnopomaranczowy i juz sama niewiem co myslec a do czwartku to wydaje sie taaaak daleko....
... te wyprasowane ciuszki to pewnie sprawka mamuni - anioła ;-) ... za dobrze masz Kobietko
... jak samopoczucie ... troszkę lepiej ???
...
a potem jeszcze trzeba będzie czekać do 21.10 na montaż kuchni więc do końca października nie zdążę nic dla Blanki przygotować :-( potem jeszcze zamówić meble do pokoiku poskręcać i można ciuszki prać i segregować ;-) najprzyjemniejsza rzecz 

a kołyska czekać będzie