Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się i ja
Scully - smutaśno u Ciebie ale dasz rade - masz dobrą motywację kochana!!
u nas szaru i leje ;/ a ja ma jesienną depreche i coś czuje że kojelny cykl w plecy tzw![]()
będzie co ma być
a może to już Twoja ostatnia samotna jesień a następnej będziesz już śmigała z wózkiem po parku i podziwiała kolor liści
tego życzę Ci z całego serducha
i zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&& Witaj Tośka ;-)
właśnie miałam dopisywać do poprzedniego posta, że ...
jak to mówi Erbuś
BĘDZIE SI![]()
&&&&&&&&&&&&
... nie martw się na zapasbędzie co ma być
a może to już Twoja ostatnia samotna jesień a następnej będziesz już śmigała z wózkiem po parku i podziwiała kolor liści
tego życzę Ci z całego serducha
i zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&&
... jak się smucisz to mi też jest przykro :-(
wiesz jakoś takiego doła mam jesiennego :-( do tego cos chwile łapie jakieś infekcje az mnie trzęsie normalnie
... to ta pogoda i ten okres w roku kiedy wszystko jest bardziej przytłaczające ... bo za oknem szaro, buro i ponuro, na dodatek zacznie się pora deszczowa .... też tego nie cierpię:-(
ja niestety teraz nie mogę się zaszczepić a zawsze moje styczniowe przeziębienie kończy się zaawansowanym zapaleniem oskrzeli :-( i ich zwapnieniem, mama nadzieję że tego sezonu zimowego będzie inaczej

... wiesz ja tez się wkurzam bo coś mnie nie chce zostawić w spokoju to przeziębienie i oczywiście panikuję jak zwykle... to ta pogoda i ten okres w roku kiedy wszystko jest bardziej przytłaczające ... bo za oknem szaro, buro i ponuro, na dodatek zacznie się pora deszczowa .... też tego nie cierpię:-(
... powinnaś pomyśleć o szczepieniu uodparniającym jak wyzdrowiejeszja niestety teraz nie mogę się zaszczepić a zawsze moje styczniowe przeziębienie kończy się zaawansowanym zapaleniem oskrzeli :-( i ich zwapnieniem, mama nadzieję że tego sezonu zimowego będzie inaczej
![]()
...podobno w tym roku znowu ma być taka sroga zima i już w październiku ma padać śnieg ... choć ma być go mniej niż w zeszłym ... słyszałaś coś na ten temat ??? ja już się boję![]()
ja ze względu na prfirie nie mogę się szczepić na grypę - szczepionka może wywołac atak jest na liście preparatów zagrożonych :-( pozostaje mi łykanie witamin
powiem szczerze że ja bardziej wole zime i snieg niż taką pogode jak teraz na szczęście przeszło mi już to ostatnie przeziebienie i dzisiaj czuje się juz oki no i spisałam na straty ten cykl już bo pewnie przy tak osłabionym organiziemie i takie dawce leków fasolka sobie miejsca nie zagniezdzi :-(
jeszcze nie wszystko stracone ... znam wiele dziewczyn które zaszły w ciążę z mega przeziębieniem na antybiotykach
także to żadne wytłumaczenie moim zdaniem
to chyba też przez to przeziębienie
...a pani w piekarni do mnie mówi, że chyba już niedługo, a tu jeszcze 3 miesiące
a R mówił że nie mam takiego dużego brzucha 

dzisiaj mam 19dc na dole mam link do 28dni to mozesz zajrzec w wolnej chwili. Masz rację
To super trzymam kciuki żebys zybko nadeszła przesyłak i abyś jak najszybciej wróciła do nas na bardzo często
wiem kochana wierze, bądz dzielna i nie daj bo to Twoje zycie i nikomu nic do tego i sciskam mocno i dodaje sil Tobie Kochana
ja to mialam 3 lata temu albo dwa siostra mojego meza powiedziala- tak bardzo powaznie ( ma pcos i jest juz po 10 latach leczenia i lekarz powiedział jejze pozostaje jej tylkko invitro)- ze jak ja zajdepierwsza w ciaze to mnie zabije... niezle co takze zyczliwosci nigdy za wiele
WItam się i ja :-(
ZNOWU CHORADziewczyna ode mnie z pracy wczoraj dopiero poszła do lekarza - zdążyła juz wszystkich zarazić
![]()
... nie ma co to najlepsza rzecz jaka może nam się teraz przytrafić o tej porze roku... ja tez jeszcze mama katarek i dziś w nocy troszkę mi przeszkadzał spać :-( ale jeszcze tylko kilka dni i sobie pójdzie mam nadzieję ... bo podobno leczony tydzień a nie leczony 7 dni
to mi już dużo nie zostało
... Tośka nie martw się na zapas bo zwykle przeziębienie to nie koniec świata i na pewno nie przeszkadza w zafasolkowaniu ... bylebyś się nam nie rozłożyła na całego jak poprzednio ...bo czasem wydaje nam się że to niegroźne przeziębienie a wykluwa się całkiem co innego i kładzie nas do łóżka![]()
bedziesz miala przynajmnniej teraz zajecie nauka obslugi nowego telefoniku :-)słonko będzie 2ja w to mocno wierzę
uda ci się i to o wiele, wiele szybciej niż za 20 lat
trzymam kciukaski, a wy się tam starajcie, bo bez staranek nawet kciukaski nie pomogą ;-)
trzymam kciukaski za lekki poródpodrzuć nam potem foto ślicznotki ;-)
trzymam kciuki za strzał w 10 ;-) pamiętaj, że nie ilość jest ważna, ale jakośća wystarczy jeden, a idealny ;-)
trzeba nastawiać się na strzał w końcu jest pomoc CLO![]()
co do choróbska to mam 2 sprawy:
1. wkurza mnie jak tak ludzie bezmyślnie zarazki rozsiewająjak miałam test II kreskami to tydzień czasu chodziłam do pracy i jedna pani chrychała i smarkała
aż zła byłam
![]()
2. sama miałam katarek i zimno mi strasznie było z tydzień przed @ i czytałam, że niektóre kobietki mają tak jako jeden z objawów ciąży :-)
Także nie martw się chorobą i starajcie się o dzidzię ;-)
super
Ja to jakaś zdechła chodzęAle puki fasolka się ślicznie rozwija to dam radę
Wczoraj byłam we Wrocku na zakupach dla mamy (remoncik trwa): zasłonkę zieloną oliwkową, drzwi do pokoi (3 szt), klamki do drzwi, pudełka na buty... A i tel mi kipnął całkiem :-( Musiałam nowy kupićTeraz znów będę siedzieć i się uczyć go obsługiwać...
Lubiłam mój telefonik :-( Nie było, a chciałam taki sam
Idę dalej leżeć, a muli mnie...eh...
![]()
tulam :-( niemartwcie sie jak my ciezarowki urodzimy to sie zamienimy bo my zabierzemy od was te @ ;-)Witam i ja!!!
Niestety ale porąbana @ przylazła![]()
zaczynamy 10 cykl
![]()
k....a kiedy te @ sie od nas odczepią my przeciez ich nie chcemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super focia czekamy na wiecej ;-)
mozesz wziac tantum werde w ciazy dozwolone i jedyne co pomaga na gardlo polecampostanowiłam wpaść o dość nietypowej godzinie
![]()
...kurcze nie mogę spać ... bo boli mnie gardło :-( już myślałam, że mi przeszło ale jednak chyba nie odpuściło jeszczewstałam zrobić sobie gorącą herbatkę, bo sama już nie wiem co mogę brać a czego nie .... szkoda że wszystkie smacznie śpicie bo może znalazłby się jakiś ekspert przeziębieniowy ;-) ogólnie boli jak przełykam ślinę
chyba jednak jutro zadzwonię do gina czy coś mogę sobie zapodać
... Pok ... póki @ nie ma to jest jeszcze cień nadziei ;-) &&&&&&&&&&&&&&
... asiucha-L ... faktycznie nasz wątek zrobił się troszkę pusty, ale to nawet lepiej bo mamy swoje ścisłe grono prawie jak w grupie zamkniętej ;-)u mnie na styczniówkach np jest tyle dziewczyn, że połowy nie jestem w stanie zapamiętać i jakoś nie umiem się wciągnąć
... swoją drogą to nasze staraczki coś ostatnio mają wisielcze nastroje i mało się udzielają :-( ... ale ja mocno trzymam &&&&&&& za wszystkie razem i każdą z osobna co by już niedługo cieszyły się swoimi małymi fasolkami
;-) i tak na pewno będzie ;-)
... c.d.n.![]()
jeszcze tydzien po 37 mozesz juz rodzi bo donoszone bedziedziekuje choc jeszcze 4 tygodnie przedemna to juz wogole jak slonica bede wygladala chyba ahhah
i toskaooo cicho szaale przynajmniej nie tzeba nadrabiac - dla mnie to plus
ja mam taki pms w tym cyklu, ze sie zle to skonczy. juz zrobilam awanture o to, ze ja to wszystko a on to nic i oczywiscie sie nieldugo porycze. najlepsze jest to, ze wiem, ze to nie ja tylko hormony (jesli mozna w ogole mowic o takim rozdzieleniu mnie od mojego ciala) i az mi sie w glebi duszy smiac chce. P. sie taktycznie wycofal do salonu ze swoja nowa gra na playstation a ja nie bardzo mam co robic.
niedlugo zaczne robic kolacje ale to zadna filozofia.
@ jeszcze nie ma ale juz mi sie w brzuchu wszytsko przewraca, z reszta test byl bialy jak sciana tam gdzie powinien byc rozowy.
dzieki za slowa otuchy!
svensonka - nawet jelsi slonica to przynajmniej slonica z klasą!wygladasz po prostu swietnie!
a tak podsumowujac to kto jeszcze do zafasolkowania zostal? macku, lopop, ja... o kims zapomnialam czy rzeczywisci ejuz tylko 3 sztuki?
sciskam peemesowo![]()
przejdzie mu ale staraj sie czesto zeby spedzal czasz gtatusiem tez :-)witam sie
moj Sebek ma skok rozwojowy i nie toleruje nikogo oprócz mamusi a ja ledwo żyjeale podobno to kilka dni trwa
ślicznie wyglądasz
Dziewczyny źle mnie zrozumiałyście jak pisałam o różnicy wieku. Ja wiem, ze jak nie uda nam się zajść w drugą ciąże w ciągu 4 lat od urodzenia Sebka to wiem, ze mój mąż juz nie będzie chciał mieć drugiego bąbla, bo sam twierdzi, ze kocha swojego brata i nie zamieniłby go na innego, ale chodzi o sam fakt, ze kiedy on mial lat 14 to miał brata w wieku 7 lat i musiał się nim opiekować wszędzie go brać ect. Dlatego nie chce mieć dużej róznicy wieku. Tutaj nie ma kwestii zamiany siostry itd![]()
dziadek dojdzie do siebie w koncu czeka na wnuczatko ;-)Tyle się napisałam i znikło
Co do pustki to staraczki pewnie w łóżkach cały dzień ;-);-);-) ... i dobrzetrzymam kciuki ;-);-);-)
U mnie :-( Hm...
Wiecie, że u mnie z POGRZEBAMI to masakra jakaśPrzypomnę:
11.2009 moja babcia (mamy mama)
03.2010 mój tato (tęskie strasznie)
05.2010 męża tato
... a dziś...
09.2010 męża dziadek (teściowej ojczym)
Jakaś epidemia, a ja czułam, że to nie koniec i dalej mam to uczucie, że coś jeszcze się wydarzy :-( A mój dziadek (mamy tato) w szpitalu i cosik nie ciekawie), choć nie źle :-(
Eh... to życie...
Boziu przerwę potrzebuję![]()
![]()
![]()

:-) jesteśmy już w domku ;-)
Myszka ... where are you ???? widzisz a tak panikowałaś, że nie zdążysz ... a teraz ja jestem na tym etapie co Ty... te wyprasowane ciuszki to pewnie sprawka mamuni - anioła ;-) ... za dobrze masz Kobietko
![]()
Tośka mi też dziś BB od rana szwankowało... jak samopoczucie ... troszkę lepiej ???
Olkale ... witaj Kochana wieki Cię nie było ... dobrze że się jeszcze odezwałaś przed porodembo tak długo Cię nie było że już prawie całą ciążę przeleciałaś
co do wózka to my już dotykaliśmy w realu i praktycznie od początku padło na Maxi Cosi Mura 4, a że ciocia Myszka poleciła nam sklep z Krakowa, w którym zestaw był tańszy o 700 zł niż w Toruniu to specjalnie nie było się nad czym zastanawiać, póki promocja ;-)
... kafelki odebrane i jutro jedziemy z koksem :-) może w końcu jak zacznie być coś widać na ścianie to mi się humorek poprawichociaż powiem Wam, że przerasta mnie ten remont, chyba nikt nie lubi tego bałaganu, ale odkąd jest furka i kołyska dla Blanki to jadę do mamy popatrzeć i od razu mi się humorek poprawia ;-)codziennie odkrywam coś nowego
...