Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
helollll
Jest tu kto ??????
Witam się i ja :-)
Batonik powiało otymizmem![]()
![]()
![]()
Tosia trzymam kciukasy ze to nie był 2dc tylko 5tc &&& życzę CI tego z całego serducha!
Lopciu co to za wymyślanie ?!? jakie 20lat...
ewelina heloł! Jejku u CIebie faktycznie już finish! Trzymaj się dzielnie i daj znać jak tylko córcia się urodzi.
Mój Grubasek na wczorajszej wizycie ważył już 2225g :-) więc rośnie chłopaczysko...
Pięknego dnia Wam życzę!
dzisiaj mam 19dc na dole mam link do 28dni to mozesz zajrzec w wolnej chwiliBetusia to który u Ciebie dzisiaj dc ? Jak ma się udać to i zastrzyk sterdyowy tego nie zmieni.
To super trzymam kciuki żebys zybko nadeszła przesyłak i abyś jak najszybciej wróciła do nas na bardzo częstoale pozakrecane ;-)
to zycze lekkiego porodu
a moze akurat zobaczysz pecherzyk ciazowy zycze ci tego z calego serducha :-*
gratki rosnie ten twoj babelek :-) jejku jeszcze troche i bedziesz pakowac torbe do szpitala :-)
kobietki a ja mam baaardzo dobra wiadomoscza max 30 dni bede miala sprzecik do internetu
ciesze sie jak cholerka w przyszlym tygodniu zamawiam i za tydzien wplacam kaske i potem tylko bede czekala na przesylke :-) wiej niedlugo bede z wami baaaardzo czesto :-)
dziewczyny bardzo dziękuję za słowa otucha
... ale nie ręczę za siebie jak jeszcze ktoś się zapyta z "życzliwych" to wypalę w "mordę"
sorry za mocne słowa ale ludzie niektórzy cieszą się z innych nieszczęścia
;-):-)Witamy się piątkowo z remontowego Torunia ;-)
... wczoraj była u nas śliczna pogoda, miejmy nadzieję że dziś też będzie tak pięknie![]()
... korzystając z okazji chciałam powiedzieć Wam moje Kochane Babolki, że ... BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ DOBRZE I BASTA INNEJ OPCJI NIE MA ...;-)
... aaa byłabym zapomniała ... zapraszam na cofkę ;-)
Zobacz załącznik 286440
witam wszystkie staraczki:-)
mam nadzije ze mnie jeszcze pamietacie hehehe. ja bardzo czesto was podczytuje i widze ze bardzo duzo fasolek sie pojawilosuper!!!!!wszystkim przyszlym mamusiom gratuluje a tym co dalej sie staraja zycze powodzenia i wytrwalosci.. jka widzicie ja mam juz 9 miesiac
jak ten czas leci..dopiero pamietam jak w walentynki robilam test a tu zaraz dzidzia sie pojawi
wlasnie dzis zaczelam pakowac torbe do szpitala bo to nigdy nic nie wiadomo...no i dzis milam dzien prasowania ciuszkow:-)teraz pozostaje czekac na nasza druga córeczke. pozdrawiam was bardzo gorąco
;-);-)
WItam się i ja :-(
ZNOWU CHORADziewczyna ode mnie z pracy wczoraj dopiero poszła do lekarza - zdążyła juz wszystkich zarazić
![]()
... ja tez jeszcze mama katarek i dziś w nocy troszkę mi przeszkadzał spać :-( ale jeszcze tylko kilka dni i sobie pójdzie mam nadzieję ... bo podobno leczony tydzień a nie leczony 7 dni
to mi już dużo nie zostało