reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny bardzo dziękuję za słowa otucha

... ale nie ręczę za siebie jak jeszcze ktoś się zapyta z "życzliwych" to wypalę w "mordę"
sorry za mocne słowa ale ludzie niektórzy cieszą się z innych nieszczęścia

Witam się i ja :-)

Batonik powiało otymizmem :-D :-D :-D
Tosia trzymam kciukasy ze to nie był 2dc tylko 5tc &&& życzę CI tego z całego serducha!
Lopciu co to za wymyślanie ?!? jakie 20lat...
ewelina heloł! Jejku u CIebie faktycznie już finish! Trzymaj się dzielnie i daj znać jak tylko córcia się urodzi.

Mój Grubasek na wczorajszej wizycie ważył już 2225g :-) więc rośnie chłopaczysko...

Pięknego dnia Wam życzę!

Nie nastawiaj się tak na wagę mi lekarka tydzirń przed porodem powiedziała, ze mały wazy 2700 kg i że do porodu jeszcze przytyje. Przed porodem na usg wyszło, ze młody niby waży 3500 a nawet moze i 4 kg ważyc a okazało sie, ze ważył 3080 g :) także nie ma sie co zbytnio sugerować tą wagą:)

Betusia to który u Ciebie dzisiaj dc ? Jak ma się udać to i zastrzyk sterdyowy tego nie zmieni.
dzisiaj mam 19dc na dole mam link do 28dni to mozesz zajrzec w wolnej chwili :). Masz rację :)
ale pozakrecane ;-)

to zycze lekkiego porodu

a moze akurat zobaczysz pecherzyk ciazowy zycze ci tego z calego serducha :-*

gratki rosnie ten twoj babelek :-) jejku jeszcze troche i bedziesz pakowac torbe do szpitala :-)

kobietki a ja mam baaardzo dobra wiadomosc :-D za max 30 dni bede miala sprzecik do internetu :-D ciesze sie jak cholerka w przyszlym tygodniu zamawiam i za tydzien wplacam kaske i potem tylko bede czekala na przesylke :-) wiej niedlugo bede z wami baaaardzo czesto :-)
To super trzymam kciuki żebys zybko nadeszła przesyłak i abyś jak najszybciej wróciła do nas na bardzo często :)
dziewczyny bardzo dziękuję za słowa otucha

... ale nie ręczę za siebie jak jeszcze ktoś się zapyta z "życzliwych" to wypalę w "mordę"
sorry za mocne słowa ale ludzie niektórzy cieszą się z innych nieszczęścia

wiem kochana wierze, bądz dzielna i nie daj bo to Twoje zycie i nikomu nic do tego i sciskam mocno i dodaje sil Tobie Kochana :)
ja to mialam 3 lata temu albo dwa siostra mojego meza powiedziala- tak bardzo powaznie ( ma pcos i jest juz po 10 latach leczenia i lekarz powiedział jejze pozostaje jej tylkko invitro)- ze jak ja zajdepierwsza w ciaze to mnie zabije... niezle co takze zyczliwosci nigdy za wiele

Ostatnia edycja:
:-)Witamy się piątkowo z remontowego Torunia ;-)

... wczoraj była u nas śliczna pogoda, miejmy nadzieję że dziś też będzie tak pięknie :tak:

... korzystając z okazji chciałam powiedzieć Wam moje Kochane Babolki, że ... BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ DOBRZE I BASTA INNEJ OPCJI NIE MA ... :tak:;-)

... aaa byłabym zapomniała ... zapraszam na cofkę ;-)

Zobacz załącznik 286440

:-)Witamy się piątkowo z remontowego Torunia ;-)

... wczoraj była u nas śliczna pogoda, miejmy nadzieję że dziś też będzie tak pięknie :tak:

... korzystając z okazji chciałam powiedzieć Wam moje Kochane Babolki, że ... BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ DOBRZE I BASTA INNEJ OPCJI NIE MA ... :tak:;-)

... aaa byłabym zapomniała ... zapraszam na cofkę ;-)

Zobacz załącznik 286440

Wpadam na bawarke bo pol nocy nie spalam jakies zeby mi sie snily nie ciekawie mialam zgage pol nocy i gardlo mnie piecze mala swirowala syn sapal maz chrapal masakra jakas ahhaha
38 dni ufff....

witam wszystkie staraczki:-)
mam nadzije ze mnie jeszcze pamietacie hehehe. ja bardzo czesto was podczytuje i widze ze bardzo duzo fasolek sie pojawilo:-Dsuper!!!!!wszystkim przyszlym mamusiom gratuluje a tym co dalej sie staraja zycze powodzenia i wytrwalosci.. jka widzicie ja mam juz 9 miesiac:szok:jak ten czas leci..dopiero pamietam jak w walentynki robilam test a tu zaraz dzidzia sie pojawi:tak:wlasnie dzis zaczelam pakowac torbe do szpitala bo to nigdy nic nie wiadomo...no i dzis milam dzien prasowania ciuszkow:-)teraz pozostaje czekac na nasza druga córeczke. pozdrawiam was bardzo gorąco:tak:;-);-)

No wkoncu sie kolezanka odezwala ja juz myslalam ze dawno urodzila i zdjecia nam tu wkleja haha
trzymam kciukasy za szybki porodzik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WItam się i ja :-(

ZNOWU CHORA :wściekła/y: Dziewczyna ode mnie z pracy wczoraj dopiero poszła do lekarza - zdążyła juz wszystkich zarazić :wściekła/y:

... nie ma co to najlepsza rzecz jaka może nam się teraz przytrafić o tej porze roku :dry: ... ja tez jeszcze mama katarek i dziś w nocy troszkę mi przeszkadzał spać :-( ale jeszcze tylko kilka dni i sobie pójdzie mam nadzieję ... bo podobno leczony tydzień a nie leczony 7 dni :-D to mi już dużo nie zostało

... Tośka nie martw się na zapas bo zwykle przeziębienie to nie koniec świata i na pewno nie przeszkadza w zafasolkowaniu ... bylebyś się nam nie rozłożyła na całego jak poprzednio ...bo czasem wydaje nam się że to niegroźne przeziębienie a wykluwa się całkiem co innego i kładzie nas do łóżka :sorry2:

reklama
Witam się i ja :-)

Tosia to szybkiego powrotu do zdrówka! I tak jak batonik pisze - przeziębienie to nie koniec świata.

Batonik Ty daej w ciągu dnia na wygnaniu jesteś ?

Miłego dnia życzę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry