• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny bardzo dziękuję za słowa otucha

... ale nie ręczę za siebie jak jeszcze ktoś się zapyta z "życzliwych" to wypalę w "mordę"
sorry za mocne słowa ale ludzie niektórzy cieszą się z innych nieszczęścia

Witam się i ja :-)

Batonik powiało otymizmem :-D :-D :-D
Tosia trzymam kciukasy ze to nie był 2dc tylko 5tc &&& życzę CI tego z całego serducha!
Lopciu co to za wymyślanie ?!? jakie 20lat...
ewelina heloł! Jejku u CIebie faktycznie już finish! Trzymaj się dzielnie i daj znać jak tylko córcia się urodzi.

Mój Grubasek na wczorajszej wizycie ważył już 2225g :-) więc rośnie chłopaczysko...

Pięknego dnia Wam życzę!

Nie nastawiaj się tak na wagę mi lekarka tydzirń przed porodem powiedziała, ze mały wazy 2700 kg i że do porodu jeszcze przytyje. Przed porodem na usg wyszło, ze młody niby waży 3500 a nawet moze i 4 kg ważyc a okazało sie, ze ważył 3080 g :) także nie ma sie co zbytnio sugerować tą wagą:)

Betusia to który u Ciebie dzisiaj dc ? Jak ma się udać to i zastrzyk sterdyowy tego nie zmieni.
dzisiaj mam 19dc na dole mam link do 28dni to mozesz zajrzec w wolnej chwili :). Masz rację :)
ale pozakrecane ;-)

to zycze lekkiego porodu

a moze akurat zobaczysz pecherzyk ciazowy zycze ci tego z calego serducha :-*

gratki rosnie ten twoj babelek :-) jejku jeszcze troche i bedziesz pakowac torbe do szpitala :-)

kobietki a ja mam baaardzo dobra wiadomosc :-D za max 30 dni bede miala sprzecik do internetu :-D ciesze sie jak cholerka w przyszlym tygodniu zamawiam i za tydzien wplacam kaske i potem tylko bede czekala na przesylke :-) wiej niedlugo bede z wami baaaardzo czesto :-)
To super trzymam kciuki żebys zybko nadeszła przesyłak i abyś jak najszybciej wróciła do nas na bardzo często :)
dziewczyny bardzo dziękuję za słowa otucha

... ale nie ręczę za siebie jak jeszcze ktoś się zapyta z "życzliwych" to wypalę w "mordę"
sorry za mocne słowa ale ludzie niektórzy cieszą się z innych nieszczęścia

wiem kochana wierze, bądz dzielna i nie daj bo to Twoje zycie i nikomu nic do tego i sciskam mocno i dodaje sil Tobie Kochana :)
ja to mialam 3 lata temu albo dwa siostra mojego meza powiedziala- tak bardzo powaznie ( ma pcos i jest juz po 10 latach leczenia i lekarz powiedział jejze pozostaje jej tylkko invitro)- ze jak ja zajdepierwsza w ciaze to mnie zabije... niezle co takze zyczliwosci nigdy za wiele

Ostatnia edycja:
:-)Witamy się piątkowo z remontowego Torunia ;-)

... wczoraj była u nas śliczna pogoda, miejmy nadzieję że dziś też będzie tak pięknie :tak:

... korzystając z okazji chciałam powiedzieć Wam moje Kochane Babolki, że ... BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ DOBRZE I BASTA INNEJ OPCJI NIE MA ... :tak:;-)

... aaa byłabym zapomniała ... zapraszam na cofkę ;-)

Zobacz załącznik 286440

:-)Witamy się piątkowo z remontowego Torunia ;-)

... wczoraj była u nas śliczna pogoda, miejmy nadzieję że dziś też będzie tak pięknie :tak:

... korzystając z okazji chciałam powiedzieć Wam moje Kochane Babolki, że ... BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ DOBRZE I BASTA INNEJ OPCJI NIE MA ... :tak:;-)

... aaa byłabym zapomniała ... zapraszam na cofkę ;-)

Zobacz załącznik 286440

Wpadam na bawarke bo pol nocy nie spalam jakies zeby mi sie snily nie ciekawie mialam zgage pol nocy i gardlo mnie piecze mala swirowala syn sapal maz chrapal masakra jakas ahhaha
38 dni ufff....

witam wszystkie staraczki:-)
mam nadzije ze mnie jeszcze pamietacie hehehe. ja bardzo czesto was podczytuje i widze ze bardzo duzo fasolek sie pojawilo:-Dsuper!!!!!wszystkim przyszlym mamusiom gratuluje a tym co dalej sie staraja zycze powodzenia i wytrwalosci.. jka widzicie ja mam juz 9 miesiac:szok:jak ten czas leci..dopiero pamietam jak w walentynki robilam test a tu zaraz dzidzia sie pojawi:tak:wlasnie dzis zaczelam pakowac torbe do szpitala bo to nigdy nic nie wiadomo...no i dzis milam dzien prasowania ciuszkow:-)teraz pozostaje czekac na nasza druga córeczke. pozdrawiam was bardzo gorąco:tak:;-);-)

No wkoncu sie kolezanka odezwala ja juz myslalam ze dawno urodzila i zdjecia nam tu wkleja haha
trzymam kciukasy za szybki porodzik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WItam się i ja :-(

ZNOWU CHORA :wściekła/y: Dziewczyna ode mnie z pracy wczoraj dopiero poszła do lekarza - zdążyła juz wszystkich zarazić :wściekła/y:

... nie ma co to najlepsza rzecz jaka może nam się teraz przytrafić o tej porze roku :dry: ... ja tez jeszcze mama katarek i dziś w nocy troszkę mi przeszkadzał spać :-( ale jeszcze tylko kilka dni i sobie pójdzie mam nadzieję ... bo podobno leczony tydzień a nie leczony 7 dni :-D to mi już dużo nie zostało

... Tośka nie martw się na zapas bo zwykle przeziębienie to nie koniec świata i na pewno nie przeszkadza w zafasolkowaniu ... bylebyś się nam nie rozłożyła na całego jak poprzednio ...bo czasem wydaje nam się że to niegroźne przeziębienie a wykluwa się całkiem co innego i kładzie nas do łóżka :sorry2:

reklama
Witam się i ja :-)

Tosia to szybkiego powrotu do zdrówka! I tak jak batonik pisze - przeziębienie to nie koniec świata.

Batonik Ty daej w ciągu dnia na wygnaniu jesteś ?

Miłego dnia życzę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry