reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się wtorkowo!

Dzisiaj znowu wcześnie...ale pewnie za chwilkę jeszcze się położę.

Pajusia dawaj nam tutaj jakieś fotki ślicznego Sebusia.

Asiucha-L, Betusia super że się odezwałyście.

Asiucha-L co to za pytanie...czy pamietamy...no jasne!

Betusia to życzę szybkiego powrotu do formy. I jakby się okazało że trzeba leżeć przez najbliższe 9miesięcy to na pewno dasz radę.

Tośka trzymam mocno kciukasy za wizytę &&& jakieś plany już macie co do najbliższego cyklu czy dopiero to będzie ustalone ?

maćku &&& za ważenie &&&

Batonik jak tam domowa demolka ? wracasz na nocki do domu czy całkiem na czas remontu przeprowadziłaś się do mamy ?

Miłego dnia Wam życzę! Cieszę się że stare twarze się pojawiły...ciekawa jestem jeszcze co u Leny-R i olkale.

reklama
Witam się wtorkowo!

Betusia to życzę szybkiego powrotu do formy. I jakby się okazało że trzeba leżeć przez najbliższe 9miesięcy to na pewno dasz radę.

Tośka trzymam mocno kciukasy za wizytę &&& jakieś plany już macie co do najbliższego cyklu czy dopiero to będzie ustalone ?

maćku &&& za ważenie &&&

Batonik jak tam domowa demolka ? wracasz na nocki do domu czy całkiem na czas remontu przeprowadziłaś się do mamy ?

Miłego dnia Wam życzę! Cieszę się że stare twarze się pojawiły...ciekawa jestem jeszcze co u Leny-R i olkale.

:-)Witam i ja wtorkowo ;-)

... Asiucha-L, Betusia ... pewnie, że pamiętamy i wspominamy bo rzadko do nas zaglądacie :sorry: miejmy nadzieję, że teraz to się zmieni:tak:

...Pajka ...
szybkiego powrotu do zdrówka dla Ciebie i dla Sebusia malutkiego :tak: teraz to chyba ta przeklęta pogoda tak daje bo i mnie się przytrafiło jakieś przeziębienie paskudne :-(

... Myszka ... demolka pełną gębą :-Dzastanawialiśmy się jak to będzie po wczorajszym wyburzaniu ściany czy będzie mocny sajgon, ale nie jest tak tragicznie i zostaliśmy na noc w domku :tak: bo mamy bardzo dobrze odizolowany pokój gdzie śpimy, nieźle musieliśmy się nagimnastykować żeby się do niego dostać tak nam teściu ładnie zabezpieczył;-) tylko ząbki przyszło myć w kuchennym zlewie :laugh2:

... podtrzymując rytuał zapraszam na cofkę :-p wszystkie śpiochy i wszystkie Babolki siedzące w krzaczorach ;-)

mediumk675va5548b3af760b44040556.jpg

:-)Witaj Maćku ;-)

... miło napić się cofki w dobrym towarzystwie :tak: ja też korzystam z okazji póki majster nie przyszedł i teściu bo potem to już robi się zamieszanie i ja muszę się ulotnić :laugh2:

Tośka hello ;-) Babolku co się do nas teraz nie odzywasz tak często ... pogniewałaś się czy jak :zawstydzona/y: a my tu tęsknimy za Tobą :tak: ... ja mocno trzymam &&&&&& za wizytę i udany cykl z clo i ovitrelle :tak:;-)

:-) ... a to dla poprawy nastroju :-D ... tak wygląda w tej chwili nasza łazienka :zawstydzona/y::laugh2: ...

Obraz 170.jpgObraz 169.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)Witaj Maćku ;-)

... miło napić się cofki w dobrym towarzystwie :tak: ja też korzystam z okazji póki majster nie przyszedł i teściu bo potem to już robi się zamieszanie i ja muszę się ulotnić :laugh2:

Tośka hello ;-) Babolku co się do nas teraz nie odzywasz tak często ... pogniewałaś się czy jak :zawstydzona/y: a my tu tęsknimy za Tobą :tak: ... ja mocno trzymam &&&&&& za wizytę i udany cykl z clo i ovitrelle :tak:;-)

jakoś tak ostatnio nie bardzo mam o czym pisać nic się nie dzieje ciekawego i chyba jakaś jesienna deprecha mnie dopadła

Betusiu dbaj o siebie, kręgosłup to nie żarty, musisz go wzmocnić, a może teraz jak fasolka nie wskazana to przybędzie nieoczekiwanie.

Czyżby u Erby i Scully II kreseczki, w takim razie moje gratulacje!!!

Maćku sezon taki sobie, dużo pracy a finansowo mogłoby być lepiej ale nie narzekam. Chyba przez powodzie w Polsce i straszenie że woda w Bałtyku zatruta to mniej turystów.

U mnie też niby wszystko dobrze ale fasolka przez lato nie przyszła, postanowiłam skrupulatnie przebadać tarczycę bo może jeszcze tu tkwi jakiś problem a ja o tym nie wiem.
zobaczymy :) sama nie wiem czy dobrze ze poszalelismy ;) teraz juz nie ma odwrotu ;)
elloooo wieczorowo

Witam was Dziewczynki po długiej nieobecności.
Ktoś mnie jeszcze pamięta wogóle?

Witam się i ja :)
Podczytuję Was często ale jak zwykle nic nie pisze....
Trzymam kciuki za każdą z osobna i za wszystkie razem :)

No ba ;-) Wyciągnełam Was dziewczyny z krzaków myslałam ostatnio o Was i proszę pokazały się i Tośku też
A dziś jest tu kto ?
Widzę ze wszystkie poszly juz sapc , to ja tez ide
do poklikania :)
no wyciągnęłaś kochana KONIEC z krzakowaniem ;)
Witam się wtorkowo!

maćku &&& za ważenie &&&

Pewno ze dam jak nie bedzie innego wyjscia dla fasolki wszystko :)
:-)Witam i ja wtorkowo ;-)

... Asiucha-L, Betusia ... pewnie, że pamiętamy i wspominamy bo rzadko do nas zaglądacie :sorry: miejmy nadzieję, że teraz to się zmieni:tak:

...Pajka ...
szybkiego powrotu do zdrówka dla Ciebie i dla Sebusia malutkiego :tak: teraz to chyba ta przeklęta pogoda tak daje bo i mnie się przytrafiło jakieś przeziębienie paskudne :-(

... Myszka ... demolka pełną gębą :-Dzastanawialiśmy się jak to będzie po wczorajszym wyburzaniu ściany czy będzie mocny sajgon, ale nie jest tak tragicznie i zostaliśmy na noc w domku :tak: bo mamy bardzo dobrze odizolowany pokój gdzie śpimy, nieźle musieliśmy się nagimnastykować żeby się do niego dostać tak nam teściu ładnie zabezpieczył;-) tylko ząbki przyszło myć w kuchennym zlewie :laugh2:

... podtrzymując rytuał zapraszam na cofkę :-p wszystkie śpiochy i wszystkie Babolki siedzące w krzaczorach ;-)

Zobacz załącznik 285526
tez mam nadzieje ze teraz sie to zmieni :)
mamy ustalone już wszystko - od 3-7dc CLO potem podglądanko ovitrelle i tak wkółko aż do skutku
dzisiaj ide po recepte na CLO no i pan dr chciał zajrzeć czy przypadkiem jakiś pechol sobie nie urósł :sorry:
Tosiula ogromne kciukasy za Ciebie Kochana!!!! dacie rade :)
:-) ... a to dla poprawy nastroju :-D ... tak wygląda w tej chwili nasza łazienka :zawstydzona/y::laugh2: ...

Zobacz załącznik 285528Zobacz załącznik 285529

No niezle :) ale za to jak juz bedzie skonczone jak bedzie pieknie :)

witam sie z rana ja juz po kawce i milego dzionka wszystkim zyczę :)

Zobacz załącznik 285528Zobacz załącznik 285529

Haaaa ahaha nic tylko sie z relaksowac z lampka wina haha

jakoś tak ostatnio nie bardzo mam o czym pisać nic się nie dzieje ciekawego i chyba jakaś jesienna deprecha mnie dopadła

Mam dzis wizyte na 11:30 u poloznej na zasadzie a jak pani sie czuje a dobrze zmierzy cisnienie sprawdzi cukier no to dozobaczenia za 2 tyg o ile pani nie urodzi
Normalnie totalna olewka nikt nie sprawdza szyjki macicy,rozwarcia,zadnego usg,czy ktg rob co chcesz czekaj na porod do usr... smierci hahaha

Witam się ponownie...tym razem z kawusią :-D

Batonik
no cudna łazienka...aż normalnie nie chce się z niej wychodzić. Ale później to dopiero będzie salon kąpielowy.

maćku i jak dzisiejsze ważenie ? swoją drogą to mnie normalnie stresują te Twoje cyferki...bo u mnie to tak jakby na odwrót są :-D :-D :-D

Tosia to daj znać jak tam po podglądaniu.

Betusia oj wiele się zniesie dla tego małego cudu. Choć ja Ci powiem że i tak czasami pojawią ją pytania "długo jeszcze tak się będę męczyć" i myśłi "czy ja się kiedyś jeszcze wyśpię"...to i tak zaraz przywołuję się do porządku "nie marudź"

Svensonka Ty na rodzenie masz jeszcze czas więc nie świruj...siedź jeszcze spokojnie przez minimum 3tyg.

reklama
Witam się ponownie...tym razem z kawusią :-D

Batonik
no cudna łazienka...aż normalnie nie chce się z niej wychodzić. Ale później to dopiero będzie salon kąpielowy.

maćku i jak dzisiejsze ważenie ? swoją drogą to mnie normalnie stresują te Twoje cyferki...bo u mnie to tak jakby na odwrót są :-D :-D :-D

Tosia to daj znać jak tam po podglądaniu.

Betusia oj wiele się zniesie dla tego małego cudu. Choć ja Ci powiem że i tak czasami pojawią ją pytania "długo jeszcze tak się będę męczyć" i myśłi "czy ja się kiedyś jeszcze wyśpię"...to i tak zaraz przywołuję się do porządku "nie marudź"

Svensonka Ty na rodzenie masz jeszcze czas więc nie świruj...siedź jeszcze spokojnie przez minimum 3tyg.

Latwo mowic trudniej zrobic haha
powiedzialam mezulkowi ze sie do niego dopadne za 2 tygodnie hahaha
Biedak przerazony porodem przezywa codziennie jak to bedzie

Tosia trzymam kciukasyyyyyyyyyyyyyy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry