reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się niedzielnie ;-)

... no i wyszło szydło z worka, ten wczorajszy ból głowy, ogólne zmęczenie i rozdrażnienie spowodowane było przeziębieniem, które dziś się ujawniło ... mam katarek i całą noc bolało mnie gardełko :-(mam nadzieję, że szybko przejdzie :sorry2: jakoś musimy dać radę a tu od jutra jeszcze demolka w domku :zawstydzona/y: chyba na jakiś czas zaszyję się u mamusi co by mnie wykurowała troszeczku :-D

... cofka ... jest i cofka ... a chętni jeszcze są :confused:

bez

Miłej Niedzieli Kochane ;-)

reklama
jestem i kawkę chętnie właśnie piję
batonik wykuruj sie szybciutko
maćku no niestety zdarzają się tego typu tylko że kierowca za głupków was miał? a Ty byłaś kierownikiem?
pok&&&&&&&&&

uciekłyście????

Ostatnia edycja:
nie wiem jak kierowca, ale szef zdecydowanie tak. Bylam kierownikiem.
mnie w tym roku też spotkała przygoda i też byłam kierowniekim
kierowców zawsze mamy fajnych szczególnie że jeździ tak sam co roku z nami
przewodnik po mieście w zastępstwie kolegi zaprowadził mnie na inny statek niż ten na którym mieliśmy płynąć
i tamci dzwonią do mnie no ale jak sie okazało to często właśnie tak robią ci przewodnicy bo mają płacone od zaprowadzenia wycieczek na tamtą przystań

mnie w tym roku też spotkała przygoda i też byłam kierowniekim
kierowców zawsze mamy fajnych szczególnie że jeździ tak sam co roku z nami
przewodnik po mieście w zastępstwie kolegi zaprowadził mnie na inny statek niż ten na którym mieliśmy płynąć
i tamci dzwonią do mnie no ale jak sie okazało to często właśnie tak robią ci przewodnicy bo mają płacone od zaprowadzenia wycieczek na tamtą przystań
Ta kasa...
My do tej pory korzystalismy z uslug innego przewoznika i kierowcy byly spoko (jechalismy na dwa autokary). Ale chcial nas oszukac na 1,5 tysiaca! Nie wiedzial, ze spisalismy liczniki...

Ta kasa...
My do tej pory korzystalismy z uslug innego przewoznika i kierowcy byly spoko (jechalismy na dwa autokary). Ale chcial nas oszukac na 1,5 tysiaca! Nie wiedzial, ze spisalismy liczniki...
czy to juz nie ma uczciwych ludzi?
ten nasz to fajny jest żartuje posmieje się super a czasem jedzie taki drugi i ten też fajny -fajną muzyke puszcza

suwaczki coś mi szwankują dziś syn ama urodziny a on pokazuje że jutro
erba no 19:)

zmykam kochane do poklikania później:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry