Scully
mamusia :)
ja bym łykała witaminki dla kobiet w ciąży,ona bardzo są potrzebne...mimo dobrych wyników,z tygodnia na tydzień dziecko będzie pobierac z twojego organizmu coraz więcej witaminek a ty musisz ja uzupełniać żeby dzidzia prawidłowo się rozwijała.
ja z kwasem foliowym tak sobie odpusciłam i teraz mam skutki (wyczytałam że jesli dziecko ma anemie to jednym z powodów moze być to ze mama nie brała kwasu foliowego)
to chyba będę łykać ten kwas f, ale cichaczem ;-) o witaminach gin mówił, że dopiero po 12 tyg, a na razie jak wyniki dobre to nie trzeba

trzeba wierzyć, bo nic innego nie zostało
Zaczął się wydzierać, że ja tak specjalnie, że egoistka jestem, że teraz 3 lata się nie pojawię, że on już się nie da wrobić i będzie uważać kogo przyjmuje i ... miałam dość słuchania więc odłożyłam telefon, a potem się rozłączyłam. Zadzwonił, więc wesoło mówię, że zasięg mi znika i nic nie słyszałam i czy mógłby powturzyć
I się wściekł, nie wiedział co ma powiedzieć
Więc powiedział tylko, żebym przyjechała i zakończyła wszystko tak jak trzeba (czyli pokazała co gdzie mam, co gdzie znaleść). To ja, że zobaczę co się da zrobić i tyle...
a ogólnie jestem jakaś taka wypompowana, chyba za duża dawka tlenu na raz 
ale chyba nie będzie większego problemu ... bynajmniej mam taką nadzieję
;-) Dobranoc