reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja bym łykała witaminki dla kobiet w ciąży,ona bardzo są potrzebne...mimo dobrych wyników,z tygodnia na tydzień dziecko będzie pobierac z twojego organizmu coraz więcej witaminek a ty musisz ja uzupełniać żeby dzidzia prawidłowo się rozwijała.
ja z kwasem foliowym tak sobie odpusciłam i teraz mam skutki (wyczytałam że jesli dziecko ma anemie to jednym z powodów moze być to ze mama nie brała kwasu foliowego)

to chyba będę łykać ten kwas f, ale cichaczem ;-) o witaminach gin mówił, że dopiero po 12 tyg, a na razie jak wyniki dobre to nie trzeba :sorry2:

reklama
Dziewczyny pisze by podniesc was na duchu!!!

Mnie sie udalo zostac mamusia malej OLI:) planowana i 1 razem wyszlo:) urodizla sie o czasie 2 ni po terminie...

dalsze staranka byly i co...poronilam....08.10.2008 w 9 tc pozniej 12.03.2009 w 10tc i 01.01.2010-w 12tc.....

teraz jestem w ciazy 4 i boje sie bardzo o kazdy dzien...zycia moej dzidzi...ale jestem silna...ze sie uda....

TRZYMA ZA WAS KCIUKI!!!!!!

Mnie sie udalo zostac mamusia malej OLI:) planowana i 1 razem wyszlo:) urodizla sie o czasie 2 ni po terminie...
dalsze staranka byly i co...poronilam....08.10.2008 w 9 tc pozniej 12.03.2009 w 10tc i 01.01.2010-w 12tc.....
teraz jestem w ciazy 4 i boje sie bardzo o kazdy dzien...zycia moej dzidzi...ale jestem silna...ze sie uda....

teraz się uda :tak: trzeba wierzyć, bo nic innego nie zostało :tak: trzymam kciukaski za twoją fasolinkę :tak:

Przekazałam info o ciąży szefowi. A on ciszaaaaa... A zachwilę wybuchł :szok: Zaczął się wydzierać, że ja tak specjalnie, że egoistka jestem, że teraz 3 lata się nie pojawię, że on już się nie da wrobić i będzie uważać kogo przyjmuje i ... miałam dość słuchania więc odłożyłam telefon, a potem się rozłączyłam. Zadzwonił, więc wesoło mówię, że zasięg mi znika i nic nie słyszałam i czy mógłby powturzyć :-p I się wściekł, nie wiedział co ma powiedzieć :-D Więc powiedział tylko, żebym przyjechała i zakończyła wszystko tak jak trzeba (czyli pokazała co gdzie mam, co gdzie znaleść). To ja, że zobaczę co się da zrobić i tyle... :sorry2:
Zdenerwował mnie strasznie, aż mnie brzuszek pobolewa (i dziwnie kuje) cały dzień (bo jeszcze się denerwuję)... Oby fasolka była silna i przetrwała :tak:

Erba to pięknie dzidziuś rośnie :-) no i życzę dobrego samopoczucia!
dziękuję
Witam !!!

:-) a jednak ktoś za mną tęsknił :-D

... byłam rano w lesie na grzybkach ... tzn ja spacerowałam ścieżkami a teście szaleli w kniejach :-D i dlatego nie było dziś porannej cofki , mam nadzieję że wybaczycie :zawstydzona/y: a ogólnie jestem jakaś taka wypompowana, chyba za duża dawka tlenu na raz :-D

Erbuś bardzo się cieszę że Bąbel tak ładnie rośnie i że wsio OK ;-):tak: przecież nie mogło być inaczej :-p

... a reszta gdzie hę ... w krzakach siedzi :dry:

Pozdrówka dla Wszystkich Babolków :-)
Rownież dziękuję i pewnie ze tęskniłyśmy :)

Kochana my za Was trzymamy kciukasi i wsio będzie ok ! Trzymajcie się cieplutko
erba22 - cudeńko ślicznie rośnie :-D

:-D Witam po wizycie :-D
Jeszcze raz dziękuję za &&& :tak:
Wyniki ok -wszystkie dobre :tak: Prócz grzybicy :dry: Nestatyne dostałam :tak:
Dostałam też Lutkę 3x1 i No-Spa Forte 3x 1/2, bo pytał o bóle (a coś tam czasem boli) więc zapobiegawczo ;-) Nie zaszkodzi, a może pomóc :tak:
Co do witamin i kwasu foliowego to mam nie brać :-p Bo wyniki b.dobre i nie trzeba :tak:
ZLA do 08.10.2010 -szef padnie, a muszę zadzwonić i mu powiedzieć... :sorry2:
I mam też wypis i opis usg: GS- 16mm; 6 tydz; echo płodu "+" :-D To echo (nie wiem co to, ale... "+" więc dobry znak) mnie najbardziej cieszy :-D
Hm to dziwne przeciez witaminy i kwas foliowy maja byc dla dzidzi , dziwne ze nie kazał Tobie brac , ja mam wyniki supcio ale kwas foliowy biorę , i jeszcze dodatkowo lykam witaminy Pharmaton Matruelle dla kobiet w ciąży i karmiących witaminy minerały omega 3 (DHA) kwas foliowy
A a echo płodu to serduszko :)
Maćku jak tam po wypadzie , dychasz jeszcze dzieciaki Cię nie wykończyły ?

Ostatnia edycja:
Scully bardzo dobrze się stało, że dostałaś L4 bo ten Twój szef to straszny gbur:szok: i niepotrzebnie byś się stresowała będąc w pracy :tak: a teraz odpoczywaj i miej go głęboko w poważaniu bo najważniejsze jest Wasze zdrówko ;-):tak:

... a my w poniedziałek zaczynamy remont mieszkania :szok: masakra mam nadzieję że jakoś to przeżyję bo szykuje się niezła rewolucja :-D będą wyburzać ścianę :szok: między łazienką a wc, ciekawe czy będę miała swobodny dostęp do neta :baffled: ale chyba nie będzie większego problemu ... bynajmniej mam taką nadzieję :-p

... wszystkie Babolki śpią :confused:

to i my idziemy z Kluseczką :rofl2: ;-) Dobranoc

hej przeżyłam kinderbal syna w domu:)
kochana erbuś prześlicznie że Bąbelek fikał zdrowo oby tak dalej &&&
scully co tam szef ważniejsza Ty i dzidziuś a praca nie zając nie ucieknie:)
dziewczyny bardzo dziękuję za słowa otuchy ( chociaż i tak nie wierzę że sie uda) i za słowa porady które wykorzystam gdy pojawi się znowu pokusa dawać rady:)
do poklikania jutro kochane życzę miłej nocki:)

erba22 - cudeńko ślicznie rośnie :-D

:-D Witam po wizycie :-D
Jeszcze raz dziękuję za &&& :tak:
Wyniki ok -wszystkie dobre :tak: Prócz grzybicy :dry: Nestatyne dostałam :tak:
Dostałam też Lutkę 3x1 i No-Spa Forte 3x 1/2, bo pytał o bóle (a coś tam czasem boli) więc zapobiegawczo ;-) Nie zaszkodzi, a może pomóc :tak:
Co do witamin i kwasu foliowego to mam nie brać :-p Bo wyniki b.dobre i nie trzeba :tak:
ZLA do 08.10.2010 -szef padnie, a muszę zadzwonić i mu powiedzieć... :sorry2:
I mam też wypis i opis usg: GS- 16mm; 6 tydz; echo płodu "+" :-D To echo (nie wiem co to, ale... "+" więc dobry znak) mnie najbardziej cieszy :-D

Gratuluje suwaczka przesliczny

Hej dziewczyny
mam na sprzedaż trochę ubranek dla dzidziulka. Są używane ale w bdb stanie. Jeżeli któraś z was byłaby zainteresowana czymś proszę o wiad pw.
buziaki :**
pozdrawiam

Witam się i ja :-)

wpadam na chwilkę...

Scully echo płodu to właśnie serduszko :-) więc super!
A co do L4 to zobacz jakie masz wskazanie...w sensie czy nie masz 1 i nie musisz leżeć to wtedy się do firmy nie wybierają bo mogą Ci kłopotów narobić. I skoro Twój szef ma takie podejście jakie mam to kseruj sobie każdy druk ZLA, wysyłaj poleconym i jak najszybciej.

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

reklama
Scully echo płodu to właśnie serduszko :-) więc super!
A co do L4 to zobacz jakie masz wskazanie...w sensie czy nie masz 1 i nie musisz leżeć to wtedy się do firmy nie wybierają bo mogą Ci kłopotów narobić. I skoro Twój szef ma takie podejście jakie mam to kseruj sobie każdy druk ZLA, wysyłaj poleconym i jak najszybciej.
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

:szok: serduszko?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale niespodzianka, zaraz do męża zadzwonie to się ucieszy :-D:-D:-D:-D:-D:-D
z ZLA tak zrobię :tak: w poniedziałek prześlę poleconym :tak:

To ja dziś zapraszam :-D
(26 latek świętuję)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 31
  • 1.jpg
    1.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 33

Nowe wątki

reklama