reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Myszka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poziomki
suuuuuuuupeeeer :-):-):-):-):-) i kciuki za fasolinki&&&&&&&&&
Żabka na pewno wszystko jest dobrze:tak::tak::tak:

A ja zamówiłam testy owul i będziemy działać :)

reklama
Cześć dziewczyny wpadłam się pochwalić że na dzisiejszym usg zobaczyłam 2 fasolki:DD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poziomki super fajne wieści kochana gratuluje i życzę bliźniaków

p.s. po cichu łapię fluidki nie jestem zachłanna przydało mi by się chociaż jedno

Svensonka rzeczywiście obecna twoja sytuacja jest nie do pozazdroszczenia
masz rację z tym waleniem się na raz
a szef męża to Polak????

Ostatnia edycja:
:-) SZYMULEK ANECI JEST JUŻ NA ŚWIECIE!!! URODZIŁ SIĘ DZIŚ O 9:19 WAŻY 2940G I MIERZY 52 CM!!! :-)

GRATULUJĘ MAMUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZEKAMY NA FOTKĘ :-D:-D:-D

ja dzisiaj po wizycie w Gdyni na badanku krwi no niestety to dopiero 1/3 badań za mną
ciekawe co tam wyjdzie:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
pozdrawiam pozostałe staraczki

trzymam kciuki tak ogólnie :tak: bo nie wiem czy lepiej żeby coś wyszło i dało się szybko wyleczyć, czy żeby nic nie wyszło :dry:

Jak sie wali to sie wali wszystko do tego maz dowiedzial sie ze szef nie placi za nich zadnego ubezpieczenia masakraaaaaaaaaa

no, ale wafel jeden :wściekła/y: tak ludzi w konia robić :no:

Wielkie gratki!!!:-)I zycze zdrowka dla calej rodzinki:tak:

co u ciebie?? :-) tak dłuuuuggggoooo cię nie było :dry: wracaj :tak:

Cześć dziewczyny wpadłam się pochwalić że na dzisiejszym usg zobaczyłam 2 fasolki:DD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gratuluję gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D tyle szczęścia za jednym razem :-D:-D:-D

...ale jutro usg wiec bede wiedziala na 100 procent ze wszystko ma cale i zdrowe :-)
pozdrawiam was wszystkie

będzie OK :tak: daj znać jak tam dzidziuś duży już :tak:

:-) SZYMULEK ANECI JEST JUŻ NA ŚWIECIE!!! URODZIŁ SIĘ DZIŚ O 9:19 WAŻY 2940G I MIERZY 52 CM!!! :-)

pencil.png
Gratujacjjjęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Poziomki Tobie też gratuluję i to podwójnie:-D:-D:-D

zniknęłam na kilka godzin a wątek aż wrze :-D:tak:
tak mnie brzuch rozbolal,ze na półleżąco całe popołudnie...
polozna tez mi dzis powiedziala ze kobieta jest tak skontruowana zeby chronic malenstwo
ja kobietki wszystkiego niedoczytalam bo juz prawie nic niewidze w monitorze wlecialam wam tylko powiedziec ze u poloznej serduszko bilo normalnie ale ginek na wszelki wypadek kazal mi sie jutro stawic u niego w szpitalu na usg zeby sprawdzic czy wsio ok w srodku czy wszystko cale i mam byc rano jak zaczyna dyzur to mi zrobi usg i powiedzial ze nastepnym razem jakby sie taki cos zdarzyli i niedaj boze bym zakrwawila to odrazu na izbe ale tak to niepowinno sie nic stac ale woli sprawdzic bo tylko przez usg bedzie widac co w srodku jest wiec jestem troche spokojniejsza ale maly dzis az do obiadu poruszyl sie tylko 4-5 razy znaczy sie byly tylko 4-5 kopniakow a raczej rozciaganie sie bo to takie lekkie delikatne ruchy byly zobaczymy jak bedzie wieczorem ale jutro usg wiec bede wiedziala na 100 procent ze wszystko ma cale i zdrowe :-)
dobrzeze zajrzałaś do Nas choć na chwie, bo myślałm co u Ciebie...bedzie dobrze wszystko Żabka...kobiety przeżywają wypadki i z dzidzia jest w porzo...:tak:

scully ja już sama nie wiem na co czekać na "coś" czy na nic????
chyba lepiej jak coś wyjdzie...bo najgorsza jest ta sytuacja wszystko ok, a nie wychodzi ...:tak: mam nadzieję,ze tylko małą korekta i myk fasolka albo 2 ;-)

olkale teraz juz nie długo czas na ciebie:):):)

ja dzisiaj po wizycie w Gdyni na badanku krwi no niestety to dopiero 1/3 badań za mną
ciekawe co tam wyjdzie:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
no od jutra tyg. do końca...:tak: kiedy to minęło :baffled::confused::-D

czego efektem jest Blanka :-D (oczywiście nie maczał w tym ...)
no batonik melduj tu ładnie... :-D co miał maczać ? ;-):-D

Szczeze mowiac to juz mi wszystko jedno kiedy ona wyjdzie moj maz wyszedl ze szpitala z ta noga zlamana i srubami wiec ma gips do grudnia nie mam zielonego pojecia jak my pojedziemy do szpitala on o kulach ledwie cochodzi ja z bolami no i oskarka do kolezanki musze zawiesc i sama auto prowadzic.Dzis rano bylo tak zimno u mnie ze 20 min drapalam szyby skrobaczka i sobie pomyslalam jak mnie w nocy chyci to szybciej pod blokiem urodze niz odsnieze auto ze szronu!!!! Jestem wsciekla ze teraz mu sie to stalo no ale los nie wybiera.
Najgorsze jest to ze musze mu wszystko przynosic chodzi do toalety w nocy po antybiotykach ze 4 razy i ciagle sie budze bo slysze te kule.Oskar boi spac sie sam i spi z nami on ma astme wiec oddycha buzia i tez nie moge spac.Mala zmienila pore baletowania od 2 do 4 rano ja wygladam juz jak cien a jak sie urodzi to chyba skora i kapcie ze mnie bedzie.......
Jak sie wali to sie wali wszystko do tego maz dowiedzial sie ze szef nie placi za nich zadnego ubezpieczenia masakraaaaaaaaaa
no masakra kobitko....na sam koniec takie przykrości... takiego gościa, to udusić gołymi rękoma:wściekła/y:...jak do pracy to wiedza zego wymagać, a jaksami mają sie wywiazać:wściekła/y:

... powiem Ci, że ja to się chyba jakoś psychicznie odblokowałam:sorry2:, bo pamiętam że w kwietniu miałam zrobić ten zastrzyk z ovitrelle a nigdzie go nie dostałam na czas i płakałam strasznie że się w tym cyklu nie uda bez zastrzyku:-(, a na następny miałam clo i bardziej się nastawiłam na majowy, a tu psikus i clo do dziś stoi w pudełku bo już wykupione :-D
tak jak u mnie...tak chciałam w lutym zajsć...cały czas pisałam,ze zachodze...dopuki nie dowiedziałam sie,ze po hsg nie powinnam...i wrzuciłam luzik...wynik tego - test pozytywny (choć dla pewnosci pzrytulanki były jak sie dowiedziałam, ze jajeczko moze dziś peknać) Natalka jest !00% kobietką, została poczęta 8 marca :-):tak:

Macku miło,ze zajrzałaś...daj znać jako u Ciebie...widze na suwaczku, ze odliczasz do końca cyklu wiec ....&&&&& kciuki, żebyś niebawem zobaczyła II kreski:tak:

poziomki gratuluję podwójnego szczęścia :tak:

Witam was dziewczynki.
Parę dni mnie nie było i nawet się rozpisałyście więc zaraz przystąpię do nadrabiania. U mnie zbliża się owu ale staram się o tym nie myśleć, nastawiam się na same przytulaski.
Wczoraj ciocia mojego M uraczyła nas nowiną iż spodziewa się dziecka. Wogóle tego nie planowała, nie jest w sumie jak na ciocie wiekowa bo raptem przed 40 - stką i mówimy sobie po imieniu. Właśnie 1,5 miesiąca temu odstawiła tabletki i miała zamiar założyć spiralę. Ma już dwóch synów - 18 lat i 5 lat i według mnie nie najlepszą jest mamą, wiecznie tylko krzyczy i używa nagminnie wulgarnych słów wobec dzieci, podejrzewam nawet że ma ADHD w wersji dla dorosłych ;-)
Tak czy inaczej każde dziecko ma z innym a to (miejmy nadzieję dla dobra dzieci ostatnie) będzie mulatkiem, po jej tekście przez telefon - "wiesz jestem w ciąży ale jakoś wcale się nie cieszę", serce mnie ścisnęło że to życie to faktycznie jest niesprawiedliwe.

Zmykam nadrabiać.

witam. chcilabym wam przekazac taka nowinke ze zostalam drugi raz mamusia:))nasza córcia(patrycja) urodzila sie 13.10.2010r o 10.35:)))czujemy sie swietnie, mala spokojna jka aniolek. je i spi..ja po porodzie czulam sie bardzo dobrze bo moj porod trwal 15 min jak odeszly mi wody i nie mialam bolacych skurczy:))pozdrawiam

Gratuluję Córci!

Witam.
Ja również się pochwalę, że 13.10. o godz. 19.40 przyszedł na świat mój synuś Sebastian.
Zobacz załącznik 294442

Również gratuluję!

Ale nam się tutaj dzieciaczki sypią.

Myszka moje gratulację! Cudowna wiadomość że masz już Szymka przy sobie.

Svensonka współczuje ci z całego serca, naprawdę sytuacja nie do pozazdroszczenia. Trzymaj się dziewczyno, wszystko się ułoży. A szef twojego męża to naprawdę drań!

Dobra zmykam spać.

Batonik czekamy na fotki mieszkanka.

Lopop widzę że działasz z badaniami pełną parą, na co te badania są tak w skrócie bo nazwy jakieś skomplikowane i mało znajome jak dla mnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)Witam porannie środowo ;-)

... chciałam napisać poniedziałkowo, bo wczoraj mój R był w domku i zupełnie mi się dni poprzestawiały :zawstydzona/y:

...u nas dziś straszne bubu na dworze ... wpadłam tylko się przywitać i zmykam na badania poranne bo jutro wizyta u gin ;-) ...

... chętne zapraszam na cofkę, choć ja tylko popatrzę;-) ale wypiję chętnie po powrocie ... do poklikania za jakiś czas :-p

reklama
tylko olkale jak przy tej krwi wyjdzie to nie bedzie dobrze wolałam jakby wyszło w sluzie
sorki nie wiem co to za badania... ale na pocieszenie, jak kiedyś nie było (bo masz już synka) to moze nie będzie :)
daj Nam znac co wyszło...dziś wyniki? lopciu &&&&& kciuku, zeby sie udało nie, zeby wyniki wychodziły złe :)

:-)Witam porannie środowo ;-)

... chciałam napisać poniedziałkowo, bo wczoraj mój R był w domku i zupełnie mi się dni poprzestawiały :zawstydzona/y:

...u nas dziś straszne bubu na dworze ... wpadłam tylko się przywitać i zmykam na badania poranne bo jutro wizyta u gin ;-) ...

... chętne zapraszam na cofkę, choć ja tylko popatrzę;-) ale wypiję chętnie po powrocie ... do poklikania za jakiś czas :-p
tak myślałam,ze bedziesz mniej wczoraj ;) powodzenia na wizycie.
ja też zaraz pędzę na wizyte, ale raczej tylko formalność: zwolnienie, uzupełnienie kart ciaży i skierowanie do szpitala na ktg

miłego dnia babolki ...

Asiucha nie myśl o fasolce tylko znajdźcie czas dla siebie...dobre nastawienie :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry