reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

... no będzie milusio mam nadzieję ;-):tak: ... a z tego co wczoraj mi Myszka pisała to tak bardzo do niej nie docierało ;-) jeszcze w tzw szoku była :-D ... pewnie już Szymulkę tuli tatuś :tak: bo miała być gotowa na 7 rano :-p ... Boshe jak się nie mogę doczekać wieści od niej :zawstydzona/y:

Ja tez jej bardzo zazdroszcze u mnie cicho sza poruszala sie po kawie i tyle pewnie slodko sobie spi w brzuszku
ja posprzatalam dom i nudze sie

Tak...chyba na fotelu ginekologicznym w zabiegowym :-D :-D :-D

Myszko kochana daj nam znac co tam u was wszystkie czekamy na wiesci jak szalone!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-) SZYMULEK ANECI JEST JUŻ NA ŚWIECIE!!! URODZIŁ SIĘ DZIŚ O 9:19 WAŻY 2940G I MIERZY 52 CM!!! :-)

GRATULUJE KOCHANA !!!
zdjecie_big.jpg

pencil.png

Witam sie wtorkowo

Widze,ze dziś ja otwieram spotkanie :-)
Zobacz załącznik 294828
to dziś ja zapraszam na kawe :-D
nie dospałam wiec siedz sie sie uczę...chce też dziś wyjsć sie przewietrzyc, bo od soboty wystawiłam nos tylko na balkon :-D

MYSZA trzymam kciuki za Ciebie i Szymka

no to bosko :tak: ja ciszki poprałam i poprasowałam...fajnie, ze tak przygotowaliście mieszkanko na przyjęcie nowego członka rodziny

Z jednej strony to będziesz miała mozliwość za jakiś czas dorobienia :tak: poprowadzenia ksiegowosci kilku firmą, no i z czasem rozwoju...np. na główna księgową:tak:
dzieki za info

erba mi sie też wydaje,ze na wychowawczym to nnie dostajesz kasy...wczoraj na szybko zajrzałam do netu i niestety to co pisze Scully to przykra rzeczywistość... :-( nie wiem jak ta Twoja kadrowa kombinuję...może chce Cię wrobić w wychowawczy :-D;-) żartuje oczwiscie...
Kochana ten kto sie załapie na wychowawczy czyli na osobę nie przekroczy sie 504 zł to sie dostaje załatwia sie to w osrodku gminy czy jakos tak bo zakłady pracy nie załatwiaja tych rzezcy , a wiem na 100 bo kumpela wlasnie załatwia ale nie wie czy nie przekroczy tych 500 zł , a druga dostaje także jest :)
nie mówię konkretnie o tobie, ale przeczytaj sobie wstecz; macierzyński z wychowawczym jest podmieniany... Pozatym warto wiedzieć, że te 2 tyg są nieobligatoryjne, bo trzeba to ująć w podaniu o urlop macierzyński. U mnie w biurze była taka sytuacja, że dziewczyna nie chciała tych 2 dodatkowych tyg :baffled: dziwne, ale każdy robi jak chce... :tak: A ten tydzień dla tatusia to fajowy jest :tak: super pomysł mieli :tak:
No przecież wiem słonko , piszemy sobie i wymieniamy sie nasz wiedzą :)

:-) SZYMULEK ANECI JEST JUŻ NA ŚWIECIE!!! URODZIŁ SIĘ DZIŚ O 9:19 WAŻY 2940G I MIERZY 52 CM!!! :-)

GRATULUJE KOCHANA !!!
Zobacz załącznik 294929

pencil.png

WIELKIE GRATULACJE NIECH SYNUŚ ZDROWO ROŚNIE ( az sie poryczałam )

Sevensonka teraz Ty pożniej Olkale :)

Miłego dnia

;-)tak się ciesze, że są już po wszystkim i że mogą się sobą w końcu nacieszyć :tak: a Szymulek jest przecudowny ;-)
no niedługo czas na mnie :)
na grudniówkach dziewczyny już panikują....:baffled::confused: ja bym z jednej strony tez juz chciała juz tulić maleństwo, a z drugiej....

Kochana ten kto sie załapie na wychowawczy czyli na osobę nie przekroczy sie 504 zł to sie dostaje załatwia sie to w osrodku gminy czy jakos tak bo zakłady pracy nie załatwiaja tych rzezcy , a wiem na 100 bo kumpela wlasnie załatwia ale nie wie czy nie przekroczy tych 500 zł , a druga dostaje także jest :)
noj ja sie ie ąłpię niestety :-( bo więcej będziemy mieli... :-(
a tak po za tym to zmobilizowałaś mnie do tel do firmy i zapytania o macierzyński... :tak: wiem już co i jak robić...

Cudne wieści Myszko szybkiego powrotu i gratuluję syncia :-):-):-):-):-)

batonik super że stoisz na straży i nas informujesz
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

olkale teraz juz nie długo czas na ciebie:):):)

ja dzisiaj po wizycie w Gdyni na badanku krwi no niestety to dopiero 1/3 badań za mną
ciekawe co tam wyjdzie:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
pozdrawiam pozostałe staraczki

Cudne wieści Myszko szybkiego powrotu i gratuluję syncia :-):-):-):-):-)

batonik super że stoisz na straży i nas informujesz
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

olkale teraz juz nie długo czas na ciebie:):):)

ja dzisiaj po wizycie w Gdyni na badanku krwi no niestety to dopiero 1/3 badań za mną
ciekawe co tam wyjdzie:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
pozdrawiam pozostałe staraczki

...miałam nadzieję że Was zainteresuje tą wiadomością ;-)

Lopop a co to za badanko miałaś robione i aż w Gdyni pewnie te kario ... coś tam :sorry2: a kiedy wyniki :confused:

reklama
...miałam nadzieję że Was zainteresuje tą wiadomością ;-)

Lopop a co to za badanko miałaś robione i aż w Gdyni pewnie te kario ... coś tam :sorry2: a kiedy wyniki :confused:
no właśnie te i wyniki jutro już może bedę miała na maila
a potem jeszcze następne przede mną ale jakoś jeszcze na nie się nie umówiłam - bo te chcę robić u mnie w Chojnicach
oczywiście że zainteresuje a Svensonka juz urodziła ???????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry