reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Oby to bylo dzissssssss a jak nie to dopiero w srode...........
mam nadzieje ze tesciowa w niebie nie bedzie chciala sobie zrobic prezentu na swieto zmarlych i dac mi coreczke jutro
Bo od polowy ciazy ciagle jak patrze na zegarek widze to sama godzine np.12:12 czy 21:21 to moze sie okazac ze to dzis godzina sie zmieniala w tyl?
No i oczy mnie swedza na placz ze szczescia kto wie
Ale ani plamien ani uplawow nic tylko male skurcze mam nieregularme co 8 10 min takie lekkie

Svensonka ... żeby się nie stresować tak bardzo ... to jeśli uznasz że skurcze są regularne i czas do szpitala to weź sobie ciepły prysznic lub kąpiel :tak: u nas mówili na szkole rodzenia że w ten sposób odróżnia się skurcze przepowiadające od tych właściwych, bo przepowiadające przechodzą po ciepłej kąpieli ;-):tak:

reklama
Svensonka a może jakiś wysiłek fizyczny, czy to nie nasze babcie mówiły, że najlepsze jest mycie podłogo na kolanach:):):)
Ja tego nie testowałam!!! :) więc może nie koniecznie polecam!!!?

Svensonka a może jakiś wysiłek fizyczny, czy to nie nasze babcie mówiły, że najlepsze jest mycie podłogo na kolanach:):):)
Ja tego nie testowałam!!! :) więc może nie koniecznie polecam!!!?

No wlasnie umylam cala podloge w lazience i szafki w kuchni pije mocna kawe i nic jak znam zycie to mnie wieczorem znow wezmie

Svensonka ... żeby się nie stresować tak bardzo ... to jeśli uznasz że skurcze są regularne i czas do szpitala to weź sobie ciepły prysznic lub kąpiel :tak: u nas mówili na szkole rodzenia że w ten sposób odróżnia się skurcze przepowiadające od tych właściwych, bo przepowiadające przechodzą po ciepłej kąpieli ;-):tak:

Wlasnie maz z synkiem wrocili
co do kompieli to sie zastosuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wlasnie umylam cala podloge w lazience i szafki w kuchni pije mocna kawe i nic jak znam zycie to mnie wieczorem znow wezmie

Może sobie Vanessa wybrała datę 1.11.2010. godz 1min 11 w nocy!!!

Nie stresuj się kobietko zupełnie niedawno pisałaś o zdięciu spirali o starankach o tym jak marzy Ci sie dziewczynka i proszę marzenia się spełniają!!! Cierpliwości...

witam sie
dzieki dziewczyny :)
Olkale zobaczysz jak po porodzie będzie Ci go brakować :) taki pusty w środku :)
Svensonka ja w dniu porodu miałam mega nieregularne skurcze od 1 w nocy miałam 3 mega mocne skurcze potem do rana cisza. Od rana były jedne co 7 minut potem co 21 minut i tak w kółko. Mąż do mnie dzwoni o 16:30 czy ma przyjechać wczesniej a ja mu, ze nie, bo mam mega nieregularne - dobrze, ze mnie nie posłuchal bo wyjść z pracy mial o 18 a wyszedł o 17 a ja od 17 mialam już skurcze regularne co minut no i najważniejsze, młody praktycznie sie nie ruszal wiec jechaliśmy nie na porodówkę ale na ktg sprawdzić co z mlodym sie dzieje. Jak jechalismy do szpitala skurcze miałam juz co 4 minuty (dałam jeszcze mojemu M zjesc bo z pracy biedaczysko) Na Ip byliśmy o 19:15 a ja o 23:05 urodziłam :) także nie sugeruj sie tym, ze skurcze masz nieregularne:)

Może sobie Vanessa wybrała datę 1.11.2010. godz 1min 11 w nocy!!!

Nie stresuj się kobietko zupełnie niedawno pisałaś o zdięciu spirali o starankach o tym jak marzy Ci sie dziewczynka i proszę marzenia się spełniają!!! Cierpliwości...

Robin dobrze piszesz - cierpliwości - Tobie też jej życzę za 1 tydzień ;-):tak: i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&

witam sie
dzieki dziewczyny :)
Olkale zobaczysz jak po porodzie będzie Ci go brakować :) taki pusty w środku :)
Svensonka ja w dniu porodu miałam mega nieregularne skurcze od 1 w nocy miałam 3 mega mocne skurcze potem do rana cisza. Od rana były jedne co 7 minut potem co 21 minut i tak w kółko. Mąż do mnie dzwoni o 16:30 czy ma przyjechać wczesniej a ja mu, ze nie, bo mam mega nieregularne - dobrze, ze mnie nie posłuchal bo wyjść z pracy mial o 18 a wyszedł o 17 a ja od 17 mialam już skurcze regularne co minut no i najważniejsze, młody praktycznie sie nie ruszal wiec jechaliśmy nie na porodówkę ale na ktg sprawdzić co z mlodym sie dzieje. Jak jechalismy do szpitala skurcze miałam juz co 4 minuty (dałam jeszcze mojemu M zjesc bo z pracy biedaczysko) Na Ip byliśmy o 19:15 a ja o 23:05 urodziłam :) także nie sugeruj sie tym, ze skurcze masz nieregularne:)

Pajka Gratulacje!!! Powiem Wam, ze fajnie było nie zaglądać na forum kilka miesiecy a teraz czytać, że rodzicie albo macie juz dzidziusie, bo wydaje mi się, ze taka krótkie były te ciąże!!! Wy pewnie widzicie to inaczej i chętnie byście sobie odpoczeły!!!

... no trochę już jest co nosić nie powiem ;-) gdzieś te moje 16kg musiało wejść :-D mam nadzieję że we wtorek zobaczę na usg moją Księżniczkę bo musimy iść do szpitala bo wykryli mi krew w moczu i prawdopodobnie coś się dzieje z moimi nerkami :-(

Nie martw sie kochana moja kol. z pracy też tak miała w 4 miesiącu dali jej leki i juz jest dobrze!!!&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie martw sie kochana moja kol. z pracy też tak miała w 4 miesiącu dali jej leki i juz jest dobrze!!!&&&&

ufffff ... troszkę mnie uspokoiłaś ;-) bo się mega martwiłam :zawstydzona/y:

... ja w zasadzie nie narzekam ... zostało mi 70 dni i boję się jak cholera porodu ... poza tym jeszcze nie ogarnęliśmy remontu na 100 % więc nie spieszy mi się :-D dopiero jak już wszystko będzie dopięte na ostatni guzik wtedy troszkę bym poleniuchowała i dopiero mogę rodzić :-D

... wierzę mocno, że i Tobie się uda ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry