olkale
Fanka BB :)
My mamy Avent... starsznie duza dziurka i mała sie krztusiła- nie polecamBatonik i jak tam wizyta ?!?
no i jeszcze Lovi w domu testowałam, ale smoczek się zasyssa więc musiałam co chwila wyciągnąć butlę z buzi Szymkowi bo już nie leciało. Jak kupiłam te dr Brownsa to się mu super zaczęło jeść - co widać po wadzę jak przybiera bo waży już ponad 4kg :-)
Lovi ma mała dziurkę i mleczko tylko kapie, fakt, ze smoczek zasysya... ale Nam tylko na końcu... co prawa duzego doświadczenia w karmieniu butelka nie mam, lae to zauważyłam...
Mysza jak napiszesz liste to ją uzupełnię
Batonik mam nadzieję, ze to wina innych jednostek...
Wczoraj wybrałam sie na mały spacerek- jak fajnie było wyjsć przewietrzyć sie po takim czasie.
U mnie dzis połozna była ... w końcu pozbyłam się szwów... od razu lepiej
Będe też ścigała pokarm, bo mi mała od cycków nie chce sie oderwać i ssie po 2-3h, z butelki bedzie szybsza akcja... choć co któreś karmienie, pewnie wybiorę te nocne, by pospać trochę
Zaczęłam tez podoawać dziś smoczka Natce... hurra załapała i usnęła z nim... może w końcu odpuści usypianie przy cycku
ja póki co mam tylko TT, mam nadzieję że się sprawdzą ;-)
nie wiem ile w tym prawdy bo sama nie próbowałam ;-)
Hej Babolki jesteśmy ;-)
no i czy wiem że mam coś z wątrobą no to ja jej na to że wiem i pytam jakie wyniki
to zły znak :-( troszkę się już martwię

to jak długo rana się goi, żeby można było je ściągnąć??
szok ile ona pije?