Mysza84
Fanka BB :)
Batonik to dziwne że każą Ci claxene odstawić, bo jest coś takiego jak... (zapomniałam nazwy, ale sprawdzę i napiszę) i to się wtedy podaje przy porodzie żeby właśnie nie doszło do krowtoku.
Ale pewnie co szpital to inne praktyki.
Svensonka fajnie że już lepiej. No ja słyszłam że nie trzeba kąpać codziennie ale nie raz na tydzień. Noworodki mają właśnie taki naskórek który podczas kąpieli i wycierania tetrą trzeba złuszczyć.
Co do rurek to ja bym nie praktykowała...przyzwyczaisz córcię i będzie miała problemy żeby się sama mogła odgazować, a poza tym podrażnisz dupinkę i wtedy dopiero będzie darcie.
Miłęgo dnia kobietki...o liście pamiętam, ale potrzebuję czasu, ale pamiętam i zrobię dzisiaj.
Ale pewnie co szpital to inne praktyki.
Svensonka fajnie że już lepiej. No ja słyszłam że nie trzeba kąpać codziennie ale nie raz na tydzień. Noworodki mają właśnie taki naskórek który podczas kąpieli i wycierania tetrą trzeba złuszczyć.
Co do rurek to ja bym nie praktykowała...przyzwyczaisz córcię i będzie miała problemy żeby się sama mogła odgazować, a poza tym podrażnisz dupinkę i wtedy dopiero będzie darcie.
Miłęgo dnia kobietki...o liście pamiętam, ale potrzebuję czasu, ale pamiętam i zrobię dzisiaj.
zniknęłam na Housie ;-)
... ja dziś zaliczyłam poranne, ale niestety z pomocą R 
tzn dopóki nie będzie wyników badań to nic nie można powiedzieć :-( głównie zależy wszystko od tego czy aspat i alat nadal będą w tendencji spadkowej
jeśli zatrzymają się lub odrobinę wzrosną to będzie cięcie
bo jak znam życie to i tak w szpitalu będą je wszystkie powtarzać, ale chociaż będę troszkę spokojniejsza i świadoma
tak więc nadal jestem skołowana bo wszystko rozstrzygnie się po 13 grudnia
mam tylko z 6 tc i to dlatego, że mąż zrobił telefonem, ale to tylko kropeczka wyszła :-(
to zły znak :-( troszkę się już martwię