Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Batonik a co się chcesz o tej cytomegalii dowiedzieć ? Ja robiłam na początku ciąży to badanie.
czy to jest tak jak z toxo że jak się nie miało to nie ma się przeciwciał 
chyba skubana wie, że ma święto bo tak harcuje, że wydaje mi się że skóra mi pęknie na brzuchu
teraz grzejniki rozkręcone na 4, a normalnie za dnia to wietrzę mieszkanko
już sama nie wiem jak temu zapobiec
przecież nie będę całą zimę okien wycierać jak wariat 
Hej kobietki ja juz od 5 niespie zaprowadzilam mala do przedzkola rozpalilam w piecu i niewiem co dalej robic ale dzis niebede wiele robila bo rano krew mi z nosa leciala niewiem csemu pierwszy raz ale moze to normalne w ciazy...zycze wam babolki milego dnia chyba pojde zjesc jakies sniadanko a potem zrobie pyzy z miesem na obiad pierwzy raz bee je robila mm nadzieje ze mi sie udadza :-)
żabka zelazo uzupeniaj... to moze byc anemia... wątroba,kaszanka, orzechy pistacjowe, korzeń pietruszki...Hej kobietki ja juz od 5 niespie zaprowadzilam mala do przedzkola rozpalilam w piecu i niewiem co dalej robic ale dzis niebede wiele robila bo rano krew mi z nosa leciala niewiem csemu pierwszy raz ale moze to normalne w ciazy...zycze wam babolki milego dnia chyba pojde zjesc jakies sniadanko a potem zrobie pyzy z miesem na obiad pierwzy raz bee je robila mm nadzieje ze mi sie udadza :-)
co do laktatorów to mam aktualnie 2 i wypróbowałam je, bo za tydzień chciałabym wyzsć z domciu sama i mleczko z butelki trenujemyBatonik nie wiedziałam ze laktatory sa na 7 oczkach vatu no to muszę dopisac do listy
Lopciu dzięki za pamieć...my postanowilismy obchodzić Natki imieniny w lipcu, bo za duzo bedzie naraz... urodziny, imieniny, miołaj, gwiazdor, a potem cały rok nic...a tak a propos Blanka i Natalia mają dzisiaj imieninki
olkale i batonik ucałujcie córusie od cioci L![]()
to super... bedzie też taki twardy jak mu sie ludzie pochoruja?U nas jest tak zimno że szok, siedzę w pracy i już niewiem co zrobić, wiadomo że kaloryfery nie ogrzeją dużego holu, w pomieszczeniu gdzie sobie siedzę wogóle nie ma ogrzewanie a klima jest nastawiona na 22 stopnie i szef krzyczy jak się podkręca a ja mam nogi lodowate, co za kretynizm nie ważne czy jest na zewnątrz plus 10 czy minus 10 to on ta klimę na 22 ustawia.
hej babeczki
U Nas też zrobiło sie zimowonasypało śniegu do kolan... patrze przez okno tylko jak dziciaki bawia siew siegu, ech też bym sobie poszła na spacerek...tym bardziej, ze mróz puścił ... jest tylko -5
![]()
żabka zelazo uzupeniaj... to moze byc anemia... wątroba,kaszanka, orzechy pistacjowe, korzeń pietruszki...
co do laktatorów to mam aktualnie 2 i wypróbowałam je, bo za tydzień chciałabym wyzsć z domciu sama i mleczko z butelki trenujemyoj uśmialismy sie wczoraj... mleko z butelki leci dosć szybko a Natka jak z piersi to często przystanki robi, no rozbi rzy butli przerwe a tu leci dalej.. więc takie wielkie oczy robi a my w śmiech... no ale trzeba przyznać nakarmienie butlato ekspresowa sprawa... 15 min i po kłopocie
piersia nieraz 2 h to trwa... no ale te chwile są bezcenne
laktarory polecam reczny Medeli... sciagniecie mleczka ok 70 ml trwało ok. 20 min,
dostałam też elektryczny Avent super sprawa... 70 ml max 10 min :O
Lopciu dzięki za pamieć...my postanowilismy obchodzić Natki imieniny w lipcu, bo za duzo bedzie naraz... urodziny, imieniny, miołaj, gwiazdor, a potem cały rok nic...
Choć pomyślałam sobie wczoraj, ze razem z Blanka Batonika by obchodziła...
to super... bedzie też taki twardy jak mu sie ludzie pochoruja?
U mnie w pracy dokonała sie restrukturyzacja... brali pod uwagę tylko aktywnych pracowników... wiec zobaczymy co bedzie jak bede wracała... perspetywy są jakies, wczoraj gadałam z moim szefem... zobaczymy... na razie mam mniej wiece do końca maja wolne
Wyniki mam zawsze ok wiec pewnie niemam anemi ale moze w poniedzialek pojde na krew...Witam ze śnieżnej zamieci
Żabka nie przemęczaj się, może masz jakąś małą anemie?
U nas zimno, śnieg pada i do tego wiatr więc od rana jest niezła zamieć, jeszcze tylko do jutra w pracy i wolne.
moze to przez to ze ostatnio kilka dni zapomnialam witaminek wziac mam nadzieje ze krwawienie sie niepowtorzy...hej babeczki
U Nas też zrobiło sie zimowonasypało śniegu do kolan... patrze przez okno tylko jak dziciaki bawia siew siegu, ech też bym sobie poszła na spacerek...tym bardziej, ze mróz puścił ... jest tylko -5
![]()
żabka zelazo uzupeniaj... to moze byc anemia... wątroba,kaszanka, orzechy pistacjowe, korzeń pietruszki...
co do laktatorów to mam aktualnie 2 i wypróbowałam je, bo za tydzień chciałabym wyzsć z domciu sama i mleczko z butelki trenujemyoj uśmialismy sie wczoraj... mleko z butelki leci dosć szybko a Natka jak z piersi to często przystanki robi, no rozbi rzy butli przerwe a tu leci dalej.. więc takie wielkie oczy robi a my w śmiech... no ale trzeba przyznać nakarmienie butlato ekspresowa sprawa... 15 min i po kłopocie
piersia nieraz 2 h to trwa... no ale te chwile są bezcenne
laktarory polecam reczny Medeli... sciagniecie mleczka ok 70 ml trwało ok. 20 min,
dostałam też elektryczny Avent super sprawa... 70 ml max 10 min :O
Lopciu dzięki za pamieć...my postanowilismy obchodzić Natki imieniny w lipcu, bo za duzo bedzie naraz... urodziny, imieniny, miołaj, gwiazdor, a potem cały rok nic...
Choć pomyślałam sobie wczoraj, ze razem z Blanka Batonika by obchodziła...
to super... bedzie też taki twardy jak mu sie ludzie pochoruja?
U mnie w pracy dokonała sie restrukturyzacja... brali pod uwagę tylko aktywnych pracowników... wiec zobaczymy co bedzie jak bede wracała... perspetywy są jakies, wczoraj gadałam z moim szefem... zobaczymy... na razie mam mniej wiece do końca maja wolne