reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam czwartkowo ( jejku jak ten czas leci szokkk )

My dziś pospaliśmy , z przerwami oczywista do 13 :) potem sniadanko i spacerek . Jeszcze zostalo mi troche do prasowania , ale czy dzis bedzie mi sie chcialo

Żabciu wiem ze znajomi podawali malemuu krople przed jedzeniem . Antonio ma dziś rowne 3 tyg :)

Olakle gratki z ostatnieg egzaminu bo chyba zapomnialam pogratulować

Batonik a Ty gdzie hęęęęęę ????????

reklama
:-)Witam czwartkowo ;-)

ja wczoraj nie mogłam usiedzieć na miejscu i lofrowałam :tak: po południu pojechałyśmy z małą do galerii poszwendać się w smyku etc ;-)

a dziś od rana akcja wizyta u pana doktora mojego ;-) ale niestety dziś nie przyjmował w przychodni i tylko pogadaliśmy sobie w szpitalu chwilkę ;-) daliśmy mu upominek za to że się nami dobrze opiekował :tak: ucieszył się, mówił że się za nami stęsknił :szok::laugh2:

teraz siedzi u nas babcia, bo coś mała miała znowu wczoraj chyba z brzuszkiem :sorry: pewna nie jestem, być może to ta moja pomidorówka tak na nią podziałała :sorry::zawstydzona/y::-( się okaże :nerd: teraz zasnęła w swoim łóżeczku :tak:;-) dziś próbowałam podać małej herbatkę z koperku włoskiego, ale :no: nawet nie chciała cmoknąć jednego łyczka :-( kupiłam wczoraj nowy smoczek firmy NUK i też nim pluje :zawstydzona/y: ehhh mojemu dziecku chyba nie jest dane ciągnąć smoka :-( chciałabym ją nauczyć smoka bo zawsze jest szansa że się dziecko troszkę uspokoi :tak: za miesiąc chrzciny a ona jak mi da taki koncert w kościele to przecież nie wyciągnę na środku cyca :sorry::-(:zawstydzona/y:

Pozdrawiam Babolki

batonik nie martw się u mnie ksiądz mówi że jak najbardziej wyjść do zakrystii i tam nakarmić porozmawiaj z księdzem też pozwoli:)

batonik nie martw się u mnie ksiądz mówi że jak najbardziej wyjść do zakrystii i tam nakarmić porozmawiaj z księdzem też pozwoli:)

Heloł Lopop

zapytam jak będziemy :tak: może się uda, bo póki co chciałam ją nauczyć pić moje mleko z butli chociaż raz na dobę i wtedy w kościele bym butle wyciągnęła i sprawa załatwiona :tak: ale moja Mała jest póki co anty butelkowo-smoczkowa :laugh2:

Lopop gdzie beta ????????????????????????????????????????????????????????

Heloł Lopop

zapytam jak będziemy :tak: może się uda, bo póki co chciałam ją nauczyć pić moje mleko z butli chociaż raz na dobę i wtedy w kościele bym butle wyciągnęła i sprawa załatwiona :tak: ale moja Mała jest póki co anty butelkowo-smoczkowa :laugh2:

Lopop gdzie beta ????????????????????????????????????????????????????????
bety nie ma i nie zrobię

bryyyy dziewczęta

widze ze sie gwarn zrobiło

Lopciu jezeli nie czujesz sie na siłach to nie rob , i czekaj sobie na @ tak jak ja czekałam :-) oczywiście w przenosni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ciiiiiiiiiiiiiiiiii

Batonik spoko moze nie bedzie potrzebna butla , nie martw sie na zapas kochana , ale wiesz mozesz probowac dalj podawac Blanci herbatkę ze spokojem moze zaskoczy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry