reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

i znowu pustki:(
no z tą kawką batonik to zapomniałam
a z tym żeby dalej na L4 bym się nie pogniewała;-) wcale:)
erba zazdroszczę pozytywnie prania tym małych ciuszek chociaż prasowania to niekoniecznie:-D
olkale kiedy obrona to będzie licencjat??? czy mgr???

reklama
:-D:-D:-D

to serduszko to dla mamusi najważniejsza część przy I USG :tak::-D

widać, że smakowała :-D

Lopciu - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Łóżko wygodne i dobrze się śpi :-)

Martwi mnie mój pępuszek, bo strasznie swędzi i niedługo go wypchnie :confused2::sorry:

U mnie tak jak przeczówałam... :sad: ...cd pogrzebów :sad: Taty kuzyn (co miał cukrzycę, jeździł na dializy, potem obcieli mu 2 palce u rąk, nogę; zmarł w trakcie koronografi) :sad: No i w środę jadę na pogrzeb :sad:

Z dobrych wieści - to maleństwo w brzuszku śmiga coraz śmielej :laugh2: ...i lubi chodzić do Kościoła... :laugh2: ... w niedzielę na mszy cichutko siedział, a jak tylko organista grał i ludźki śpiewali (w tym ja) to tańczył sobie :laugh2:
Ojej zeby ksiedzem niezostalo hihihihi
oj ty vbwbo trzeba bylo mnie odwiedzic chociaz jak z brzuchem jeszcze lezala dwa tygodnie przed porodem i tak sie nudzilam a maluszka bys niezarazila u mnie wszyscy w domu byli chorzy a malego niezlapalo na szczescie

No teraz też tak sobie pomyślałam że mogłam wcześniej wpaść jak leżałaś ale może kiedyś się jeszcze spotkamy :) bo mam znajomych tam u Ciebie:)
jasne moze jak bedzie cieplo to posmigamy z wozkiem na lody :-)
witam się wtorkowo
dzisiaj mój ostatni dzień na L4 :( a tak fajnie mi się siedziało w domciu
izus mnie cały czas ciągną raz prawy raz lewy
dziewczyny ale jak pójdę w piątek to u mnie wynik i tak w poniedziałek dopiero będzie więc wstrzymam się

u was też są takie silne podmuchy wiatru :szok: ohh wiecie jak w nocy wył u mnie wiatr brrrrrrrrrr
Jak sie dobrze ugadasz to moze w piatek popoludniu ci juz dadza a u mnie tez wiatr jak holera
:-)Witam wtorkowo

my po wczorajszym dniu lofra dziś siedzimy grzecznie w domku bo pogoda nie sprzyja spacerom :no: wiatr że głowę urywa :szok:

Lopop a gdzie cofka w ostatni dzień L4 :confused: ja myślę że powinnaś już zostać na L4 przez jakieś 9m-cy :-D bynajmniej cofkę byłoby z kim pić od rana :tak: ;-)

Erba wstawaj !!!

Myszolek gdzie jesteś ???

Żabka daj znać co u Was !!!

Pozdrowionka :-p
A u nas spanie, cycek, spaniez cycek czasem maly ma bol brzuszka ale na szczescie nietrwaja dlugo do bekniecia lub purtniecia ale ogolnie ok z utesknieniem czekamy na lepsza pogode co zaczniemy wkoncu ordzic wozkiem :-)

:-)Witam środowo

...dziś pierwsza :-p my już wstałyśmy i zastanawiam się czy iść z małą do lekarza czy jeszcze wstrzymać się z tymi krostkami :sorry: nie chce za bardzo ciągać jej po przychodni bo tam same zarazki :baffled: ... z nowości zaliczyłyśmy dziś pierwszy kontrolowany uśmiech :tak: mamusia się produkowała i robiła z siebie wariata aż w końcu dziecko zaczęło się ze mnie śmiać :laugh2: wczoraj chyba mieliśmy pierwsze sensacje brzuszkowe :eek: zapodaliśmy kropelki i przeszło :tak: póki co na razie będziemy podawać bobotic zapobiegawczo :tak:

Mysza ... ????

Erbuś gdzie jesteś :laugh2: ???

Pozdrawiamy

Scully ja jak spiewam mlodemu to tez sobie disco urzadza hmmm tylko niewiadomo czy mu sie to podoba czy raczej kopie i mowi mamita nie spiewaj :-D:-D:-D
Jak ja jestem to Was nie ma :( idę powiesic pranko i zabiore sie za obiad choc powiem ze nie chce mi sie nie wiem czy mnie cos dopada bo coraz gorzej . Tak mi nie dobrzeeeeeeeeeeeeeeee

ja tam wolę myśleć, że lubi i tańczy :tak:
jak tam samopoczucie dziś?? lepiej??

Ojej zeby ksiedzem niezostalo hihihihi

...lub siostrzyczką (płeć jeszcze nie znana) ;-) ...wolałabym, żeby nie, ale kto tam wie co maleństwo w życiu wymyśli... :sorry:

... z nowości zaliczyłyśmy dziś pierwszy kontrolowany uśmiech :tak: mamusia się produkowała i robiła z siebie wariata aż w końcu dziecko zaczęło się ze mnie śmiać :laugh2: wczoraj chyba mieliśmy pierwsze sensacje brzuszkowe :eek: zapodaliśmy kropelki i przeszło :tak: póki co na razie będziemy podawać bobotic zapobiegawczo :tak:

lubię malutkie śmieszki :-D:-D:-D

Za godzinę jedziemy na ten pogrzeb, więc przyszłam luknąć :tak:
Wczoraj miałam kulinarną wenę i szalałam po całej kuchni: na obiad strogonow, a na deser galaretka z kiwi, gruszkami i bitą śmietaną, oraz szarlotka z kiślem na kruchym ciachu :-p
A propo szarlotki przed wyjściem jeszcze wciągnę jedną część i kawusia do tego (jami) :-p
Życzę miłego dnia :-)

Elołłłłłłłłłłłłłłł

Sculy dziex juz lepiej przeszlo ale meczylo mnie przez caly dzionek a feeee

Batonik taki uśmiech bezcenny :)

A my dziś znowu szalelismy z praniem :) i wszystko juz wyprane oprocz kocyka i rozka to pozniej i nawet poprasowane , przykrylam recznikami coby sie nie kurzyło . No to u nas na tyle
Buziaki misiaki

:-)Witam środowo

...dziś pierwsza :-p my już wstałyśmy i zastanawiam się czy iść z małą do lekarza czy jeszcze wstrzymać się z tymi krostkami :sorry: nie chce za bardzo ciągać jej po przychodni bo tam same zarazki :baffled: ... z nowości zaliczyłyśmy dziś pierwszy kontrolowany uśmiech :tak: mamusia się produkowała i robiła z siebie wariata aż w końcu dziecko zaczęło się ze mnie śmiać :laugh2: wczoraj chyba mieliśmy pierwsze sensacje brzuszkowe :eek: zapodaliśmy kropelki i przeszło :tak: póki co na razie będziemy podawać bobotic zapobiegawczo :tak:

Mysza ... ????

Erbuś gdzie jesteś :laugh2: ???

Pozdrawiamy
Hej co to ten bobotic???ja dzis pierwszy raz podalam sab simplex zobaczymy czy cos pomoga
ja tam wolę myśleć, że lubi i tańczy :tak:
jak tam samopoczucie dziś?? lepiej??

...lub siostrzyczką (płeć jeszcze nie znana) ;-) ...wolałabym, żeby nie, ale kto tam wie co maleństwo w życiu wymyśli... :sorry:

lubię malutkie śmieszki :-D:-D:-D

Za godzinę jedziemy na ten pogrzeb, więc przyszłam luknąć :tak:
Wczoraj miałam kulinarną wenę i szalałam po całej kuchni: na obiad strogonow, a na deser galaretka z kiwi, gruszkami i bitą śmietaną, oraz szarlotka z kiślem na kruchym ciachu :-p
A propo szarlotki przed wyjściem jeszcze wciągnę jedną część i kawusia do tego (jami) :-p
Życzę miłego dnia :-)
dzidzia niechciala sie pokazac czy czekacie na niespodzianke???
A ja musze sie pochwalic ze dzis zaliczylidmy pierwszy spacer bylo troszke wiatru ale i slonko bylo i bylo super odrazu lepiej sie czuje jak po trzech tygodniach wyszlam do ludzi i poordzilam bryka malej tez sie podobal spacer i tez pchala wozek :-) zmykam spac i zycze wam milego czwartku

ello wieczoroo
ja tylko na chwilke

bobtic i sam simplex i espumisan to to samo...my podawaliśmy pomagało...sotatnio położna przestrzegłała, zeby nie przyzwyczaić zbytnio, bo później dziecko bez tego nie bedzie kupki robic...

lopciu mgr ...już niedługo...zostały mi 3 egzminy light do końca i obrona...też light:)
dziś już środa, jutro czwartek niedługo sie wyjasni...bozie niech Ci przesle wyczekan iskierkę :) &&&&&&&

wracam juz niedługo do domu ... nie mogę sie doczekać:)

Heloł...

a gdzie całe towarzystwo.

Co do specyfików antykolkowych typu kropelki to one nie wpływają na jelita i jakieś tam inne narządy...nie są wchłaniane - rozbijają jedynie pęcherzyki powietrza.

Kto dzisiaj cofkę serwuje ?

Pozdrawiamy !

reklama
Okale dzieki ja wczoraj dalam malemu sab simplex ale raczej niepodzialalo bo w nocy i tak mial kolke :-( a dalam tak jak mowila kolezanka od ktorej je dostaam czyli wieczorem zobaczymy jak bedzie dzisiaj
Pozdrawwm wszystkie i zycze milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry