Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej zeby ksiedzem niezostalo hihihihi
to serduszko to dla mamusi najważniejsza część przy I USG
widać, że smakowała
Lopciu - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Łóżko wygodne i dobrze się śpi :-)
Martwi mnie mój pępuszek, bo strasznie swędzi i niedługo go wypchnie
U mnie tak jak przeczówałam......cd pogrzebów
Taty kuzyn (co miał cukrzycę, jeździł na dializy, potem obcieli mu 2 palce u rąk, nogę; zmarł w trakcie koronografi)
No i w środę jadę na pogrzeb
Z dobrych wieści - to maleństwo w brzuszku śmiga coraz śmielej...i lubi chodzić do Kościoła...
... w niedzielę na mszy cichutko siedział, a jak tylko organista grał i ludźki śpiewali (w tym ja) to tańczył sobie
![]()
jasne moze jak bedzie cieplo to posmigamy z wozkiem na lody :-)oj ty vbwbo trzeba bylo mnie odwiedzic chociaz jak z brzuchem jeszcze lezala dwa tygodnie przed porodem i tak sie nudzilam a maluszka bys niezarazila u mnie wszyscy w domu byli chorzy a malego niezlapalo na szczescie
No teraz też tak sobie pomyślałam że mogłam wcześniej wpaść jak leżałaś ale może kiedyś się jeszcze spotkamybo mam znajomych tam u Ciebie
![]()
Jak sie dobrze ugadasz to moze w piatek popoludniu ci juz dadza a u mnie tez wiatr jak holerawitam się wtorkowo
dzisiaj mój ostatni dzień na L4a tak fajnie mi się siedziało w domciu
izus mnie cały czas ciągną raz prawy raz lewy
dziewczyny ale jak pójdę w piątek to u mnie wynik i tak w poniedziałek dopiero będzie więc wstrzymam się
u was też są takie silne podmuchy wiatruohh wiecie jak w nocy wył u mnie wiatr brrrrrrrrrr
A u nas spanie, cycek, spaniez cycek czasem maly ma bol brzuszka ale na szczescie nietrwaja dlugo do bekniecia lub purtniecia ale ogolnie ok z utesknieniem czekamy na lepsza pogode co zaczniemy wkoncu ordzic wozkiem :-):-)Witam wtorkowo
my po wczorajszym dniu lofra dziś siedzimy grzecznie w domku bo pogoda nie sprzyja spaceromwiatr że głowę urywa
![]()
Lopop a gdzie cofka w ostatni dzień L4ja myślę że powinnaś już zostać na L4 przez jakieś 9m-cy
bynajmniej cofkę byłoby z kim pić od rana
;-)
Erba wstawaj !!!
Myszolek gdzie jesteś ???
Żabka daj znać co u Was !!!
Pozdrowionka![]()
my już wstałyśmy i zastanawiam się czy iść z małą do lekarza czy jeszcze wstrzymać się z tymi krostkami
nie chce za bardzo ciągać jej po przychodni bo tam same zarazki
... z nowości zaliczyłyśmy dziś pierwszy kontrolowany uśmiech
mamusia się produkowała i robiła z siebie wariata aż w końcu dziecko zaczęło się ze mnie śmiać
wczoraj chyba mieliśmy pierwsze sensacje brzuszkowe
zapodaliśmy kropelki i przeszło
póki co na razie będziemy podawać bobotic zapobiegawczo 
??? Scully ja jak spiewam mlodemu to tez sobie disco urzadza hmmm tylko niewiadomo czy mu sie to podoba czy raczej kopie i mowi mamita nie spiewaj![]()
Jak ja jestem to Was nie maidę powiesic pranko i zabiore sie za obiad choc powiem ze nie chce mi sie nie wiem czy mnie cos dopada bo coraz gorzej . Tak mi nie dobrzeeeeeeeeeeeeeeee

Ojej zeby ksiedzem niezostalo hihihihi

... z nowości zaliczyłyśmy dziś pierwszy kontrolowany uśmiechmamusia się produkowała i robiła z siebie wariata aż w końcu dziecko zaczęło się ze mnie śmiać
![]()

Hej co to ten bobotic???ja dzis pierwszy raz podalam sab simplex zobaczymy czy cos pomoga:-)Witam środowo
...dziś pierwszamy już wstałyśmy i zastanawiam się czy iść z małą do lekarza czy jeszcze wstrzymać się z tymi krostkami
nie chce za bardzo ciągać jej po przychodni bo tam same zarazki
... z nowości zaliczyłyśmy dziś pierwszy kontrolowany uśmiech
mamusia się produkowała i robiła z siebie wariata aż w końcu dziecko zaczęło się ze mnie śmiać
Mysza ... ????
Erbuś gdzie jesteś???
Pozdrawiamy
dzidzia niechciala sie pokazac czy czekacie na niespodzianke???ja tam wolę myśleć, że lubi i tańczy
jak tam samopoczucie dziś?? lepiej??
...lub siostrzyczką (płeć jeszcze nie znana) ;-) ...wolałabym, żeby nie, ale kto tam wie co maleństwo w życiu wymyśli...
lubię malutkie śmieszki
Za godzinę jedziemy na ten pogrzeb, więc przyszłam luknąć
Wczoraj miałam kulinarną wenę i szalałam po całej kuchni: na obiad strogonow, a na deser galaretka z kiwi, gruszkami i bitą śmietaną, oraz szarlotka z kiślem na kruchym ciachu
A propo szarlotki przed wyjściem jeszcze wciągnę jedną część i kawusia do tego (jami)
Życzę miłego dnia :-)