87zabka
Fanka BB :)
Obiecoje ze jak tylko bede u taty to wejde u niego na komputerzei wejde na forum i wkleje wam pare fotek malego bo na tablecie niestety niemoge fotek wgrac z aparatu mam fotke na tel juz predzej pisalam ze jwkby ktoras z was mogla z komorki na forum wrzucic fote to chetnie wysle mmsemAle pustki...
żabko a kiedy zobaczymy Twoje Maleństwo ?
Wczoraj już Szymusiowi podałam marcheweczkę... oto efekty :
![]()
![]()
trzymamy z antonkiem kciuki i czekamy na dwie kreskimysza pewnie smakowało
dziewczyny byłam na kontroli po IUi no i niby duże szanse na powodzenie.... a ja jak pisałam przedtem czekam na to co przyniesie los
n
co tam u was kochane ?
oj ty vbwbo trzeba bylo mnie odwiedzic chociaz jak z brzuchem jeszcze lezala dwa tygodnie przed porodem i tak sie nudzilam a maluszka bys niezarazila u mnie wszyscy w domu byli chorzy a malego niezlapalo na szczescieNo ja w świeciu mieszkam chciałam iść Cię odwiedzic do szpitala ale byłam przeziebiona i nie chciałam maluszka zarazić .
Naprawdę śliczniutki takie ciemne włoski ma słodziak mały.
Ja małej też robię takie pamiątki, nawet schowałam jej pierwszy kaftanik w któey była ubrana po raz pierwszy w szpitalu i jednego pampersa.jak teraz oglądam to az nie mogę sobie wyobrazić że była taka malutka.
Trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&
Mysza małemu chyba smakowałoMały przystojniak z niego
![]()
zabka chcemy zdjęcia synka
a zapomniałam napisać w piątek kazał iśc na betę ale nie pójdę
izus jak zdrówko??
kochana tak jak pisalam myszce musicie mi narazie wybaczyc i uzbroic sie w cierpliwosc ale moj sprzet od neta mnie ogranicza...

...cd pogrzebów
...i lubi chodzić do Kościoła...
ohh wiecie jak w nocy wył u mnie wiatr brrrrrrrrrr
wiatr że głowę urywa
ja myślę że powinnaś już zostać na L4 przez jakieś 9m-cy