reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ale pustki...

żabko a kiedy zobaczymy Twoje Maleństwo ?
Wczoraj już Szymusiowi podałam marcheweczkę... oto efekty :

2yoxw5z.jpg

20ue3c8.jpg
Obiecoje ze jak tylko bede u taty to wejde u niego na komputerzei wejde na forum i wkleje wam pare fotek malego bo na tablecie niestety niemoge fotek wgrac z aparatu mam fotke na tel juz predzej pisalam ze jwkby ktoras z was mogla z komorki na forum wrzucic fote to chetnie wysle mmsem
mysza pewnie smakowało:)

dziewczyny byłam na kontroli po IUi no i niby duże szanse na powodzenie.... a ja jak pisałam przedtem czekam na to co przyniesie los:)
n
co tam u was kochane ?
trzymamy z antonkiem kciuki i czekamy na dwie kreski
No ja w świeciu mieszkam chciałam iść Cię odwiedzic do szpitala ale byłam przeziebiona i nie chciałam maluszka zarazić .
Naprawdę śliczniutki takie ciemne włoski ma słodziak mały.
Ja małej też robię takie pamiątki, nawet schowałam jej pierwszy kaftanik w któey była ubrana po raz pierwszy w szpitalu i jednego pampersa.jak teraz oglądam to az nie mogę sobie wyobrazić że była taka malutka.:)

Trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&

Mysza małemu chyba smakowało :)Mały przystojniak z niego:)
oj ty vbwbo trzeba bylo mnie odwiedzic chociaz jak z brzuchem jeszcze lezala dwa tygodnie przed porodem i tak sie nudzilam a maluszka bys niezarazila u mnie wszyscy w domu byli chorzy a malego niezlapalo na szczescie
zabka chcemy zdjęcia synka:)

a zapomniałam napisać w piątek kazał iśc na betę ale nie pójdę

izus jak zdrówko??

kochana tak jak pisalam myszce musicie mi narazie wybaczyc i uzbroic sie w cierpliwosc ale moj sprzet od neta mnie ogranicza...

reklama
Mlody sobie nozki wystawia i mamusia przez brzusio robi gili gili :) ( juz zaczynam tesknic za tym brzusiem )

:-D:-D:-D

Byliśmy dziś u gina i nasze szczęście ma już całe 3,5mm. Serduszko też było już widać.
Ah, jaka jestem szczęśliwa:)

to serduszko to dla mamusi najważniejsza część przy I USG :tak::-D

Wczoraj już Szymusiowi podałam marcheweczkę... oto efekty

widać, że smakowała :-D

Lopciu - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Łóżko wygodne i dobrze się śpi :-)

Martwi mnie mój pępuszek, bo strasznie swędzi i niedługo go wypchnie :confused2::sorry:

U mnie tak jak przeczówałam... :sad: ...cd pogrzebów :sad: Taty kuzyn (co miał cukrzycę, jeździł na dializy, potem obcieli mu 2 palce u rąk, nogę; zmarł w trakcie koronografi) :sad: No i w środę jadę na pogrzeb :sad:

Z dobrych wieści - to maleństwo w brzuszku śmiga coraz śmielej :laugh2: ...i lubi chodzić do Kościoła... :laugh2: ... w niedzielę na mszy cichutko siedział, a jak tylko organista grał i ludźki śpiewali (w tym ja) to tańczył sobie :laugh2:

hej babeczki
witam z Gdańska...pilnie się uczymy :) już z górki zostało... dziś poniedziałek, a w piatek do domu...nistey jeszcze raz na 3 zalki z oceną bede musiała przyjechać i koniec studiów :)

natka daje rade :) jest grzeczniutka, poznaje nowe ciocie i wujków...duzo sie uśmiecha :) pierwszy dzien był tragiczny, bo w hotelu w którym mieszkamy bylo bardzo gorąco...biedne dziecko wypiło chyba 300 - 400 ml wody i była cała goraca ...
grzecznie śpi w gondoli i mam wrazenie, ze jest jej zupełnie bez róznicy czy śpi ze mną w jednym łóżku czy w tam...po powrocie zaczynam odkładanie do łózeczka...dla mnie pierwsza noc okropna brakowało mi jej ze mna :)

nanusia
super wieści...wcale sie nie dziwię, ze jesteś szczęśliwa...loptop mam nadzieję, że Sztenc i Tobie przyniesie szczeście (bo mi przyniósł ;))

batonik ja nic nie pisałam o tym, ze Natka też miał buźke obsypaną... te krosty takie jakby czerwone były...schodziły same po ok 2-3 tyg...podobno drugi atak krostek jest ok 6 miesiaca
co do diety to eliminacja mogłaby dotyczyć głównie białka mleka krowiego (bo ono jest najbardziej uczulajace)...wiec biorąc pod uwagę Twoja...duzo w jadłospisie by nie zostało ;)

mysza szybko wprowadzasz nowe pokarmy... choć biorąc pod uwagę dietę w przeszłosci czemu sie dziwić? moja babcia opowiadała, ze biednie zyli, piersią nie karmiła i jak nie miała na mleko to podała kruonik w 2 miesicu wujowi...zdrowy jest :)

Erba, Scully
ale czas leci...

oj ty vbwbo trzeba bylo mnie odwiedzic chociaz jak z brzuchem jeszcze lezala dwa tygodnie przed porodem i tak sie nudzilam a maluszka bys niezarazila u mnie wszyscy w domu byli chorzy a malego niezlapalo na szczescie

No teraz też tak sobie pomyślałam że mogłam wcześniej wpaść jak leżałaś ale może kiedyś się jeszcze spotkamy :) bo mam znajomych tam u Ciebie:)

witam się wtorkowo
dzisiaj mój ostatni dzień na L4 :( a tak fajnie mi się siedziało w domciu
izus mnie cały czas ciągną raz prawy raz lewy
dziewczyny ale jak pójdę w piątek to u mnie wynik i tak w poniedziałek dopiero będzie więc wstrzymam się

u was też są takie silne podmuchy wiatru :szok: ohh wiecie jak w nocy wył u mnie wiatr brrrrrrrrrr

:-)Witam wtorkowo

my po wczorajszym dniu lofra dziś siedzimy grzecznie w domku bo pogoda nie sprzyja spacerom :no: wiatr że głowę urywa :szok:

Lopop a gdzie cofka w ostatni dzień L4 :confused: ja myślę że powinnaś już zostać na L4 przez jakieś 9m-cy :-D bynajmniej cofkę byłoby z kim pić od rana :tak: ;-)

Erba wstawaj !!!

Myszolek gdzie jesteś ???

Żabka daj znać co u Was !!!

Pozdrowionka :-p

Dzień dobry dzień dobry
Batonik wstałam wsatłam dziś przed 7 :happy:
Juz podłogi pomyte ogolnie chatka ogarnięta , Bąbla rzeczy się piorą . Dziś mega siła heheh choć tak jakoś na zołądku mi niedobrze bleeeeeeeeeeee:baffled:
Myszko Widać ze smakowało Szymulce

Lopciu ciiiiiiiiiiiiiii

Olkale supcio ze Natka sie zaklimatyzowała :-)

Żabciu czekamy na foty Antonio
Scully ja jak spiewam mlodemu to tez sobie disco urzadza hmmm tylko niewiadomo czy mu sie to podoba czy raczej kopie i mowi mamita nie spiewaj :-D:-D:-D

Izus zdrówka i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas tez fifer wieje ale sloneczko przebija się przez chmurki

Buziole babole

Jak ja jestem to Was nie ma :( idę powiesic pranko i zabiore sie za obiad choc powiem ze nie chce mi sie nie wiem czy mnie cos dopada bo coraz gorzej . Tak mi nie dobrzeeeeeeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry