reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Scully mnie by dzisiaj nikt nie na mówił na basen w taki ziąb brrrr
u was też tak wieje czy tylko u mnie na Pomorzu???- bo ja z tych staraczek co jeszcze są aktywne jestem najbardziej wysunięta na północ więc może to dzisiaj tylko takie uroki mieszkania na północy kraju

ja bym z chęcią popływała :sorry2: i to brzuszkiem w dół :tak: ostatnio udało mi się położyć brzuszkiem w dół :-D mąż mi pomógł -on sobie siedział, a ja wcisłam brzusia między jego nogi i sobie poleżałam trochę :-D
u nas też dziś wiało strasznie :tak: brrrr :tak:
i... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Scully na szczęście mieliśmy autocasco :-) ale mimo wszystko zniżki stracimy i przy następnej polisie zapłacimy więcej :sorry2:

fajnie, że mieliście :tak: szkoda zniżek :-(
jaki śpioszek fajniusi :-D:-D:-D

Hej kobietkm pogoda dzis do bani sniegu bnasypalo i okropnie wieje caly dzien jutro wkoncu sobota i wkoncu niebede sama w nocy bo mezus ma wolne :-) wczoraj majstrowalam z sowaczkiem ciekawe czy mi sie udalo...nadchodzi noc a ja juz mam stresa bo w nocy maly najczesciej ma najgorsze kolki dzis walczylismy 2 godziny a jak juz przeszlo to siedzial jeszcze godzineniechcial usnac wiec do rana niespalismy a potem padlam jak mucha juz niemoge sie doczekac kiedy maly bedzie mial miesiac i bede mu mogla dawac kropelki na kolki...

życzę nocki bez kolki :tak:

Łóżeczko do sypialni przyszło :-D Składaliśmy i dziś 1 nocka na wygodnym materacu :-D Już się cieszę na tą myśl :-D

reklama
ellołłłłłłłłłłłł wieczorowo

Ja dopiero teraz się melduję bo dziś dzionek pracowity ze hej ! choć za duzo zaszalałam ale raz nie zawsze ..........
Robiłam remament w szafach przenosiłam układałam normalnie takiej weny dostałam ze hohoho potem 1,5 h odpoczynku i z m na zakupy ale musze Wam powiedzieć ze nie nadaję sie na takie wypadu juz stawalam i odpoczywalam bo brzusio twardniał . Ale z jednej strony jak tu lezec calymi dniami .
Mlody sobie nozki wystawia i mamusia przez brzusio robi gili gili :) ( juz zaczynam tesknic za tym brzusiem )

Lopciu ciiiiiiiiiiiiiiiiii ;-)
Batonik Blaneczka przecudowna jest supcio Ładna dziweczynka Tatuś zazdrosny będzie ! A wiem co mówię :-D

Żabciu Buziaki dla Ciebie i Antonio
Scullyy basen super sprawa .

Pozdrowionkai buziole dla Was wszystkich

Do poklikania baj baj !!!!!!!!!!

a my tu z Lopop wartę pełniłyśmy :-D a tu jak na złość pustki :-p

widziałam wlasnie no jakos ostatnio nie mozemy sie zgrac , jutro pewnie jak bede lezec to nikogo nie bedzie

A ta Twoja Blaneczka to normalnie zchrupać ja , taka ślicznota . Młoda tez takie wloski miala i taka sniada cere tylko ze slipka niebieskie , jestem ciekawa jaki wyskoczy młody :) w sumie to bez znaczenia najwazniejsze zeby zdrowy :)

widziałam wlasnie no jakos ostatnio nie mozemy sie zgrac , jutro pewnie jak bede lezec to nikogo nie bedzie

A ta Twoja Blaneczka to normalnie zchrupać ja , taka ślicznota . Młoda tez takie wloski miala i taka sniada cere tylko ze slipka niebieskie , jestem ciekawa jaki wyskoczy młody :) w sumie to bez znaczenia najwazniejsze zeby zdrowy :)

... dziękuję :zawstydzona/y:

młody na pewno będzie dużym silnym pięknym i zdrowym chłopcem bo wszystkie dzieci się takie rodzą ;-):tak:

Erba już niewiele Ci zostało :-p ale ten czas leci ja pikole, w sumie to też nie mogę uwierzyć że Blania już ma 6 tygodni :szok: wydaje mi się że gdzieś ze 3 :tak: a rośnie skubana :rofl2: już nie mieści się w ciuszki niektóre, a niektórych nie zdążyła ponosić :-D a ja myślałam że dłużej ponosi bo urodziła się 49 cm to sobie myślałam że te 62 to na 3 m-ce a tu już 62 nosi i są dobre :szok: jak tak dalej pójdzie to będę musiała garderobę uzupełniać na 68 i 74 bo tych rozmiarów już nie za wiele mam :baffled:

a u Was jak przygotowania ?? a jak ciśnienie ??

ja od dwóch dni mam cycki jakiś takie inne, boję się że pokarm mi się kończy, bo już tak nie "pęcznieją" :szok: ale póki co mleko leci :baffled: i bądź tu mądry

... dziękuję :zawstydzona/y:

młody na pewno będzie dużym silnym pięknym i zdrowym chłopcem bo wszystkie dzieci się takie rodzą ;-):tak:

Erba już niewiele Ci zostało :-p ale ten czas leci ja pikole, w sumie to też nie mogę uwierzyć że Blania już ma 6 tygodni :szok: wydaje mi się że gdzieś ze 3 :tak: a rośnie skubana :rofl2: już nie mieści się w ciuszki niektóre, a niektórych nie zdążyła ponosić :-D a ja myślałam że dłużej ponosi bo urodziła się 49 cm to sobie myślałam że te 62 to na 3 m-ce a tu już 62 nosi i są dobre :szok: jak tak dalej pójdzie to będę musiała garderobę uzupełniać na 68 i 74 bo tych rozmiarów już nie za wiele mam :baffled:

a u Was jak przygotowania ?? a jak ciśnienie ??

ja od dwóch dni mam cycki jakiś takie inne, boję się że pokarm mi się kończy, bo już tak nie "pęcznieją" :szok: ale póki co mleko leci :baffled: i bądź tu mądry

Z pokarmem na pewno wszystko si , teraz to juz nie bedzie tak jak na poczatku . I nie mysl ze nie masz pokarmu bo niepotrzebny tylko stres . Ja pamietam jak jedna piers mialam w rozmiarze B a druga w C smiesznie to wygladało .
A u nas przygotowania juz na 80 % zrobione w przyszlym tyg tylko materac kosmetyki i inne pierdułki i wsio, i będziemy czekać:baffled: Luty przeleci 01-03 wizytka i pozniej juz co 2 tygodnie takze poleci 34, 36 :szok:
Dzieciaczki szybko rosną ja to teraz jak kupwałam to wszystko kupiłam na 62 a kurtkę to nawet na 74 .

Z pokarmem na pewno wszystko si , teraz to juz nie bedzie tak jak na poczatku . I nie mysl ze nie masz pokarmu bo niepotrzebny tylko stres . Ja pamietam jak jedna piers mialam w rozmiarze B a druga w C smiesznie to wygladało .
A u nas przygotowania juz na 80 % zrobione w przyszlym tyg tylko materac kosmetyki i inne pierdułki i wsio, i będziemy czekać:baffled: Luty przeleci 01-03 wizytka i pozniej juz co 2 tygodnie takze poleci 34, 36 :szok:
Dzieciaczki szybko rosną ja to teraz jak kupwałam to wszystko kupiłam na 62 a kurtkę to nawet na 74 .

masz rację nie ma co się stresować ;-) póki co jest git bo mała nie płacze po jedzeniu znaczy się nie jest głodna :tak:choć dziś były przerwy między karmieniami nawet i 1,5 h dlatego zapaliła mi się lampka że może mam mało i się nie najada :zawstydzona/y: ale to był po prostu kaprys :-)

no teraz to już Ci zleci :tak: choć ja leżałam od tego tygodnia w szpitalu i miałam leżeć do końca i wydawało mi się że to wieki :zawstydzona/y:

super że już prawie przygotowani :tak: no czas nieuchronnie goni :-D powiem Ci że ja do tej pory boję się porodu :-D ale pewnie dałabym radę ;-):-D

Spadam Kochana bo mała właśnie przysnęła i jest szansa że do 2:00 pośpi więc muszę szybko spać co by się wyspać :-D

Dobranoc
Buziaki Lizaki

do juterka ;-)

reklama
masz rację nie ma co się stresować ;-) póki co jest git bo mała nie płacze po jedzeniu znaczy się nie jest głodna :tak:choć dziś były przerwy między karmieniami nawet i 1,5 h dlatego zapaliła mi się lampka że może mam mało i się nie najada :zawstydzona/y: ale to był po prostu kaprys :-)

no teraz to już Ci zleci :tak: choć ja leżałam od tego tygodnia w szpitalu i miałam leżeć do końca i wydawało mi się że to wieki :zawstydzona/y:

super że już prawie przygotowani :tak: no czas nieuchronnie goni :-D powiem Ci że ja do tej pory boję się porodu :-D ale pewnie dałabym radę ;-):-D

Spadam Kochana bo mała właśnie przysnęła i jest szansa że do 2:00 pośpi więc muszę szybko spać co by się wyspać :-D

Dobranoc
Buziaki Lizaki

do juterka ;-)

Ja się też boję
ja tez uciekam bo jeszcze musze z m do suszarni zejsc z prankiem
Do juterka kolorowych snów baj baj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry