reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hejka!

Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę.

Jest ktoś dzisiaj z kawką ?!?

Helloł sobotnio ;-)

troszkę dziś pospaliśmy bo mała jakoś dziwnie sobie poprzestawiała pory karmienia wczoraj i wstawałam do niej 3 razy od północy :eek: o 3 o 5 i o 7 a teraz od 7 zasnęła w najlepsze :zawstydzona/y: i do tej pory śpi a już prawie 11 :sorry:

ja chętnie wypiję cofkę ;-):tak:

u nas dziś taki wiatr że łepek urywa :szok:

Pozdrówka

U nas też wieje jak fiks...ale stwierdziłam że zapakuję Szymka i porajdujemy...no i zonk, bo czapka ciepła właśnie się pierze w pralce...więc czekam aż się pranie skończy prać, wysuszę ją suszarką i wyjdziemy.
To bardziej wyczyn dla mnie będzie, bo Szymek w tej gondoli i całym opatuleniu wiatru pewnie nie poczuje...a ja będę musiała jakoś pchać ten cały majdan do przodu choć pewnie mi samej ciężko przy tej wichurze będzie ustać na nogach :-)
ale do odważnych świat należy :-D :-D :-D

hejka dziewczyny:)

Mysza jak tam już po spacerku czy właśnie suszysz czapeczkę?
pewnie te zimowe ciuchy powoli za ciepłe będą w taką pogodę o wysokiej temperaturze

hejka dziewczyny:)

Mysza jak tam już po spacerku czy właśnie suszysz czapeczkę?
pewnie te zimowe ciuchy powoli za ciepłe będą w taką pogodę o wysokiej temperaturze

Hej Lopciu ;-)

dziś ubiegła na s obie Myszka :-D

u nas tez wieje okropnie i ja raczej się nie pokuszę o wyjście :no: choć temp jest dość przyjemna bo chyba z 6 stopni :-p z imprezy roczkowej zrezygnowaliśmy bo będzie dość dużo ludzi ok 20 osób :sorry: i dzieci do tego to będzie jeden wielki harmider :baffled: więc po co pchać się tam z malutkim dzieckiem, prezent zawiozą dziadkowie a my spotkamy się jutro na cofce :tak:

o Hej Erba - wstałaś w końcu ;)

I wcieło mi posta kurna chata
Batonik ja juz dawno wstałam
Juz pranko z kombinezonami mlodego wyprane teraz pierzemy kolderkę , potem dokonczymy robienie obiadu i tak zleci sobota
Batonik pewnie jak masz sie stresowac i Blancia to lepiej sobie odpuścić .
U mnie tez wieje fifer ze hohohoh . A u mnie tak dzis jakos do dupy :( wkurza mnie ta moja niemoc chciabym tyle rzezcy zrobic ale jestem uzalezniona , a wdze ze zaczyna innych do irytytowac jak o cos poprosze , ale jeszcze 2 miesiace i dam sobie rade sama i tak tez wczoraj powiedziałam . Tak to już jest

Lopciu jak tam zdrówko ????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry