Mysza84
Fanka BB :)
No i jestem ponownie... musiałam mojego małego rozbójnika ujarzmić butlą 
To co ma Blanka to na bank nie jest trądzik niemowlęcy...bo miałaby ma całej buzince, i to wtedy wygląda jak pryszczyki - na prawdę mało ciekawie, bo widziałam kiedyś zdjęcie takiego bobasa z trądzikiem.
Matka Blanki panikarą jest
...ale w sumie lepiej sto razy panikować niż raz przestać i ponosić konsekwencję. Jak macie jakiegoś znajomego lekarza to niech obejrzy, choć pewnie zakończy się na przepisanie "maści chłodzącej" - tej robionej, co w szpitalu rozdają.
Lopciu narobiłaś smaka na gulasik, a że pomysłu na obiad jeszcze nie mam to kto wie...

To co ma Blanka to na bank nie jest trądzik niemowlęcy...bo miałaby ma całej buzince, i to wtedy wygląda jak pryszczyki - na prawdę mało ciekawie, bo widziałam kiedyś zdjęcie takiego bobasa z trądzikiem.
Matka Blanki panikarą jest
...ale w sumie lepiej sto razy panikować niż raz przestać i ponosić konsekwencję. Jak macie jakiegoś znajomego lekarza to niech obejrzy, choć pewnie zakończy się na przepisanie "maści chłodzącej" - tej robionej, co w szpitalu rozdają.Lopciu narobiłaś smaka na gulasik, a że pomysłu na obiad jeszcze nie mam to kto wie...

a póki co smarować sudocremem i kąpać w oliatum
ale ten czas leci ja pikole, w sumie to też nie mogę uwierzyć że Blania już ma 6 tygodni
wydaje mi się że gdzieś ze 3
już nie mieści się w ciuszki niektóre, a niektórych nie zdążyła ponosić