reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No i jestem ponownie... musiałam mojego małego rozbójnika ujarzmić butlą :-D

To co ma Blanka to na bank nie jest trądzik niemowlęcy...bo miałaby ma całej buzince, i to wtedy wygląda jak pryszczyki - na prawdę mało ciekawie, bo widziałam kiedyś zdjęcie takiego bobasa z trądzikiem.

Matka Blanki panikarą jest :-D :-D :-D ...ale w sumie lepiej sto razy panikować niż raz przestać i ponosić konsekwencję. Jak macie jakiegoś znajomego lekarza to niech obejrzy, choć pewnie zakończy się na przepisanie "maści chłodzącej" - tej robionej, co w szpitalu rozdają.

Lopciu narobiłaś smaka na gulasik, a że pomysłu na obiad jeszcze nie mam to kto wie...

reklama
erba ja lubię tylko dzika , sarniny nie za bardzo a był dzik:)

batonik na pewno by stwierdziła nie wiem co może uczulać cyba że almette bo jest puszysty dzięki azotowi może za dużo nie wiem u ciebie nie ma co uczulać
jedynie może coś źle wypłukane ale w to wątpię bo przecież automat już super wypłukuje

już po wizycie :tak:

nie jest to na pewno trądzik niemowlęcy ani też alergiczne sprawy :tak: najprawdopodobniej moja gospodarka hormonalna wraca do normy a ona ściąga ze mnie hormony :tak: jeśli będzie się utrzymywała przez 2tyg to dieta eliminacyjna :sorry: a póki co smarować sudocremem i kąpać w oliatum

... dziękuję :zawstydzona/y:

młody na pewno będzie dużym silnym pięknym i zdrowym chłopcem bo wszystkie dzieci się takie rodzą ;-):tak:

Erba już niewiele Ci zostało :-p ale ten czas leci ja pikole, w sumie to też nie mogę uwierzyć że Blania już ma 6 tygodni :szok: wydaje mi się że gdzieś ze 3 :tak: a rośnie skubana :rofl2: już nie mieści się w ciuszki niektóre, a niektórych nie zdążyła ponosić :-D a ja myślałam że dłużej ponosi bo urodziła się 49 cm to sobie myślałam że te 62 to na 3 m-ce a tu już 62 nosi i są dobre :szok: jak tak dalej pójdzie to będę musiała garderobę uzupełniać na 68 i 74 bo tych rozmiarów już nie za wiele mam :baffled:

a u Was jak przygotowania ?? a jak ciśnienie ??

ja od dwóch dni mam cycki jakiś takie inne, boję się że pokarm mi się kończy, bo już tak nie "pęcznieją" :szok: ale póki co mleko leci :baffled: i bądź tu mądry
Kochana pewnie u ciebie sie poprostu juz laktacja unormowala bo to wlasnie po okolo4-6 tygodniach sie wszystko uklada jak nalezy a menu rzeczywiscie masz ubogie oprocz tego co dzis napisals mozesz jeszcze inne rzeczy jesc ja jem platki kukurydziane z mlekiem serek ttopiony dzemy wedlinki jajka kompoty pije serek homogenizowany i obiady normalnie ziemniaki i miesko ale staram sie unikac badz ograniczac sosy a tak staram sie jesc rozne rzeczy rzeby maly byl przyzwyczajony do roznych smakow w mleczku niejem tylko rzeczy ciezkostrawnych wzdymajacych i kwasnych
A te krosteczki to niemusi byc alergia dzieciom czesto cos wyskakoje na buzi i cialku dzieci niestety niezawsze maja tak cudna skore jak w reklamach ;-)

Witam wieczorowo;)

Byliśmy dziś u gina i nasze szczęście ma już całe 3,5mm. Serduszko też było już widać.
Ah, jaka jestem szczęśliwa:)
pozwól że i tutaj tobie jeszcze raz pogratuluję:)
a poproszę o szczęśliwe fluidki:)

Mysza raczej wiem że to nie to - tak zasugerowałam bo niby teraz takie określenie coś modne
ogólnie tak na żadnym trądziku się nie znam i wam też tego życzę:)

;-)Mysza mam nadzieję że gulasz smakował
smacznego!!!

dziewczyny zmykam bo pizza za chwilę już gotowa

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo;)

Byliśmy dziś u gina i nasze szczęście ma już całe 3,5mm. Serduszko też było już widać.
Ah, jaka jestem szczęśliwa:)

Gratuluje no to pieknie rosnie fasoleczka niech zdrowo sobie rosnie i wypycha brzuszek do przodu i slicznie zaokragla :-)
Hej kobietki pustki dzis widze nieladnie ale w koncu niedziela..u nas dzis bylo tak ladnie ze korcilo mnie zeby isc na pierwszy spacer ale w koncu nieposzlam bo sie stresowalam ze napewno tescie by mi truli ze antos za maly jeszcze wiec wolalam miec spokoi i zostalam w domu ale za tydzien po feriach jak bedzie pogoda to juz mnie zadna sila w domu niezatrzyma :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry