• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
erbus dziękuję na razie dobrze
dziewczyny uciekam bo mam na obiadek gulasz z dzika:)
dlatego musicie mnie zrozumieć nie zawsze ma się takie rarytasy:)

czekam tez na nanusię bo dzisiaj ma zakładaną kartę ciąży w Szubinie ciekawe jak tam:)

ja jestem :) i czekam co tam nowego napiszecie

hmmm nowego :eek: ja właśnie korzystając z okazji że R zachciało się pepsi zrobiłam mu listę zakupów co bym nie musiała od poniedziałku nic ciężkiego kupować jak on wróci do pracy ;-):tak: tzn. mąka, cukier etc :laugh2:

po południu przyjedzie do nas znajomy lekarz bo martwią mnie krostki Blanki na buźce i lepiej niech zerknie fachowym okiem, ale pewnie coś ją wysypuje co jem :-( choć na początku myślałam że to od mleka z cyca bo tylko wokoło ust były i na brodzie a wczoraj po kąpaniu zauważyłam też kilka na brzuszku :baffled:

siedzimy dziś w domku i ie kulamy z boku na bok :laugh2:

Myszka jak tam czytanie bajeczki ??? ;)

hmmm nowego :eek: ja właśnie korzystając z okazji że R zachciało się pepsi zrobiłam mu listę zakupów co bym nie musiała od poniedziałku nic ciężkiego kupować jak on wróci do pracy ;-):tak: tzn. mąka, cukier etc :laugh2:

po południu przyjedzie do nas znajomy lekarz bo martwią mnie krostki Blanki na buźce i lepiej niech zerknie fachowym okiem, ale pewnie coś ją wysypuje co jem :-( choć na początku myślałam że to od mleka z cyca bo tylko wokoło ust były i na brodzie a wczoraj po kąpaniu zauważyłam też kilka na brzuszku :baffled:

siedzimy dziś w domku i ie kulamy z boku na bok :laugh2:

Myszka jak tam czytanie bajeczki ??? ;)

Hmmm moze to jakies alergiczneee ? oby nie

Hmmm moze to jakies alergiczneee ? oby nie

no właśnie jak byłam 19.01 u pediatry to ona miała na brodzie i lekarka powiedziała że to nie są alergiczne i że tak już jest że na buźce może się co chwile coś pojawiać :baffled: no ale teraz ma ich więcej i już zaczynają mnie irytować bo Blanka brzydko wygląda z taką buźką zesypaną, początkowo myślałam że to od ptasiego mleczka bo zjadłam chyba z 3 kostki a podobno czekolada uczula ale to było tydzień temu a ich jest więcej, tak sobie myślę może o nabiał :eek: za dużo (choć nie przesadzam) ehhh sama nie wiem co mam wyeliminować z mojego ubogiego menu :zawstydzona/y::-(

juz jestem:)
zjadłam a panowie pomyją:)

batonik słyszałam o nowym określeniu "trądzik niemowlecy" chyba tak albo noworodkowy coś właśnie mi mówiła o tym moja szwagierka że teraz sie takie coś pojawiło ale co to dokładnie to nie wiem:sorry:

kuzwa gdzie sa moje posty juz 2 mi wcielo

ide dokonczyc obiad bo samo sie nie zrobi

Batonik uczulac moze czekolada orzechy cytrusy ale pewnie to nie alergia i zaraz samo zniknie i bedzie ok . Tyle teraz tego wszystkiego ze nie wiadomo skad sie to bierze .
Lopciu smakowało ???? bo jakos za dziczyzna nieee przepadam

reklama
juz jestem:)
zjadłam a panowie pomyją:)

batonik słyszałam o nowym określeniu "trądzik niemowlecy" chyba tak albo noworodkowy coś właśnie mi mówiła o tym moja szwagierka że teraz sie takie coś pojawiło ale co to dokładnie to nie wiem:sorry:

no wiem że coś takiego istnieje właśnie, ale chyba lekarka już by coś stwierdziła 19.01 na wizycie :sorry:

ehh jem codziennie tylko chlebek z almette albo turkiem śmietankowym i na to wędlina z indyka, na obiad ryż z jabłkiem albo gotowany kurczak i buraczki z ziemniaczkami, biszkopty i herbatniki, budyń śmietanowy :-( co mam wyeliminować ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry