reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
erbus dziękuję na razie dobrze
dziewczyny uciekam bo mam na obiadek gulasz z dzika:)
dlatego musicie mnie zrozumieć nie zawsze ma się takie rarytasy:)

czekam tez na nanusię bo dzisiaj ma zakładaną kartę ciąży w Szubinie ciekawe jak tam:)

ja jestem :) i czekam co tam nowego napiszecie

hmmm nowego :eek: ja właśnie korzystając z okazji że R zachciało się pepsi zrobiłam mu listę zakupów co bym nie musiała od poniedziałku nic ciężkiego kupować jak on wróci do pracy ;-):tak: tzn. mąka, cukier etc :laugh2:

po południu przyjedzie do nas znajomy lekarz bo martwią mnie krostki Blanki na buźce i lepiej niech zerknie fachowym okiem, ale pewnie coś ją wysypuje co jem :-( choć na początku myślałam że to od mleka z cyca bo tylko wokoło ust były i na brodzie a wczoraj po kąpaniu zauważyłam też kilka na brzuszku :baffled:

siedzimy dziś w domku i ie kulamy z boku na bok :laugh2:

Myszka jak tam czytanie bajeczki ??? ;)

hmmm nowego :eek: ja właśnie korzystając z okazji że R zachciało się pepsi zrobiłam mu listę zakupów co bym nie musiała od poniedziałku nic ciężkiego kupować jak on wróci do pracy ;-):tak: tzn. mąka, cukier etc :laugh2:

po południu przyjedzie do nas znajomy lekarz bo martwią mnie krostki Blanki na buźce i lepiej niech zerknie fachowym okiem, ale pewnie coś ją wysypuje co jem :-( choć na początku myślałam że to od mleka z cyca bo tylko wokoło ust były i na brodzie a wczoraj po kąpaniu zauważyłam też kilka na brzuszku :baffled:

siedzimy dziś w domku i ie kulamy z boku na bok :laugh2:

Myszka jak tam czytanie bajeczki ??? ;)

Hmmm moze to jakies alergiczneee ? oby nie

Hmmm moze to jakies alergiczneee ? oby nie

no właśnie jak byłam 19.01 u pediatry to ona miała na brodzie i lekarka powiedziała że to nie są alergiczne i że tak już jest że na buźce może się co chwile coś pojawiać :baffled: no ale teraz ma ich więcej i już zaczynają mnie irytować bo Blanka brzydko wygląda z taką buźką zesypaną, początkowo myślałam że to od ptasiego mleczka bo zjadłam chyba z 3 kostki a podobno czekolada uczula ale to było tydzień temu a ich jest więcej, tak sobie myślę może o nabiał :eek: za dużo (choć nie przesadzam) ehhh sama nie wiem co mam wyeliminować z mojego ubogiego menu :zawstydzona/y::-(

juz jestem:)
zjadłam a panowie pomyją:)

batonik słyszałam o nowym określeniu "trądzik niemowlecy" chyba tak albo noworodkowy coś właśnie mi mówiła o tym moja szwagierka że teraz sie takie coś pojawiło ale co to dokładnie to nie wiem:sorry:

kuzwa gdzie sa moje posty juz 2 mi wcielo

ide dokonczyc obiad bo samo sie nie zrobi

Batonik uczulac moze czekolada orzechy cytrusy ale pewnie to nie alergia i zaraz samo zniknie i bedzie ok . Tyle teraz tego wszystkiego ze nie wiadomo skad sie to bierze .
Lopciu smakowało ???? bo jakos za dziczyzna nieee przepadam

reklama
juz jestem:)
zjadłam a panowie pomyją:)

batonik słyszałam o nowym określeniu "trądzik niemowlecy" chyba tak albo noworodkowy coś właśnie mi mówiła o tym moja szwagierka że teraz sie takie coś pojawiło ale co to dokładnie to nie wiem:sorry:

no wiem że coś takiego istnieje właśnie, ale chyba lekarka już by coś stwierdziła 19.01 na wizycie :sorry:

ehh jem codziennie tylko chlebek z almette albo turkiem śmietankowym i na to wędlina z indyka, na obiad ryż z jabłkiem albo gotowany kurczak i buraczki z ziemniaczkami, biszkopty i herbatniki, budyń śmietanowy :-( co mam wyeliminować ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry