Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
erbus dziękuję na razie dobrze
dziewczyny uciekam bo mam na obiadek gulasz z dzika
dlatego musicie mnie zrozumieć nie zawsze ma się takie rarytasy
czekam tez na nanusię bo dzisiaj ma zakładaną kartę ciąży w Szubinie ciekawe jak tam![]()
ja jestemi czekam co tam nowego napiszecie
ja właśnie korzystając z okazji że R zachciało się pepsi zrobiłam mu listę zakupów co bym nie musiała od poniedziałku nic ciężkiego kupować jak on wróci do pracy ;-)
tzn. mąka, cukier etc 

hmmm nowegoja właśnie korzystając z okazji że R zachciało się pepsi zrobiłam mu listę zakupów co bym nie musiała od poniedziałku nic ciężkiego kupować jak on wróci do pracy ;-)
tzn. mąka, cukier etc
po południu przyjedzie do nas znajomy lekarz bo martwią mnie krostki Blanki na buźce i lepiej niech zerknie fachowym okiem, ale pewnie coś ją wysypuje co jem :-( choć na początku myślałam że to od mleka z cyca bo tylko wokoło ust były i na brodzie a wczoraj po kąpaniu zauważyłam też kilka na brzuszku
siedzimy dziś w domku i ie kulamy z boku na bok
Myszka jak tam czytanie bajeczki ???![]()
Hmmm moze to jakies alergiczneee ? oby nie
no ale teraz ma ich więcej i już zaczynają mnie irytować bo Blanka brzydko wygląda z taką buźką zesypaną, początkowo myślałam że to od ptasiego mleczka bo zjadłam chyba z 3 kostki a podobno czekolada uczula ale to było tydzień temu a ich jest więcej, tak sobie myślę może o nabiał
za dużo (choć nie przesadzam) ehhh sama nie wiem co mam wyeliminować z mojego ubogiego menu
:-(juz jestem
zjadłam a panowie pomyją
batonik słyszałam o nowym określeniu "trądzik niemowlecy" chyba tak albo noworodkowy coś właśnie mi mówiła o tym moja szwagierka że teraz sie takie coś pojawiło ale co to dokładnie to nie wiem![]()