Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej!!!!!!11
Żabka widziałam Twojego Antosia w gazecie>Śliczniutki
Nanusia jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mysza pewnie smakowało
dziewczyny byłam na kontroli po IUi no i niby duże szanse na powodzenie.... a ja jak pisałam przedtem czekam na to co przyniesie los
co tam u was kochane ?
musi się udać i Tobie
O rety to gdzie ty mieszkasz ze kupilas czas swiecia?????? Prawde mowiac jest bardzo podobny do corki gdy sie urodzila te same usta( po mnie) ten sam nosek i podobne oczka zaraz po urodzeniu to w zyciu by sie niewyparli ze sa rodzenstwem :-) tez kupilam ta gazete i strone z fotka zostawilam na pamiatke tak jak corce teraz kazdy ma swoje pudeleczko z pamiatkami czyli test ciazawy, kartke ze zpitala z danymi, opaska z raczki, pamiatki z chrzcin, kartka z czasu swiecia z fotka i takie tam
Mysza o rety twoj kawaler ma juz trzy miesiace az wierzyc sie niechce jeszcze troche i bedziecie eksperymentowac z obiadkami jakie polubi a jakie nie... :-) a przesypia ci juz cala noc???
Pozdrawiam wszystkie babolki i rzycze milego dnia
mysza pewnie smakowało
dziewczyny byłam na kontroli po IUi no i niby duże szanse na powodzenie.... a ja jak pisałam przedtem czekam na to co przyniesie los
co tam u was kochane ?