reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:)
Hej:)!!!!!!11

Żabka widziałam Twojego Antosia w gazecie>Śliczniutki:)
Nanusia jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O rety to gdzie ty mieszkasz ze kupilas czas swiecia?????? Prawde mowiac jest bardzo podobny do corki gdy sie urodzila te same usta( po mnie) ten sam nosek i podobne oczka zaraz po urodzeniu to w zyciu by sie niewyparli ze sa rodzenstwem :-) tez kupilam ta gazete i strone z fotka zostawilam na pamiatke tak jak corce teraz kazdy ma swoje pudeleczko z pamiatkami czyli test ciazawy, kartke ze zpitala z danymi, opaska z raczki, pamiatki z chrzcin, kartka z czasu swiecia z fotka i takie tam
Mysza o rety twoj kawaler ma juz trzy miesiace az wierzyc sie niechce jeszcze troche i bedziecie eksperymentowac z obiadkami jakie polubi a jakie nie... :-) a przesypia ci juz cala noc???
Pozdrawiam wszystkie babolki i rzycze milego dnia

Ale pustki...

żabko a kiedy zobaczymy Twoje Maleństwo ?
Wczoraj już Szymusiowi podałam marcheweczkę... oto efekty :

2yoxw5z.jpg

20ue3c8.jpg

mysza pewnie smakowało:)

dziewczyny byłam na kontroli po IUi no i niby duże szanse na powodzenie.... a ja jak pisałam przedtem czekam na to co przyniesie los:)

co tam u was kochane ?

dziewczyny byłam na kontroli po IUi no i niby duże szanse na powodzenie.... a ja jak pisałam przedtem czekam na to co przyniesie los:)

co tam u was kochane ?

Lopop w takim razie zaciskamy jeszcze mocniej &&&&&&&&&&& razem z Blanką i nawet od nóg ;-):tak: musi się udać i Tobie :tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

O rety to gdzie ty mieszkasz ze kupilas czas swiecia?????? Prawde mowiac jest bardzo podobny do corki gdy sie urodzila te same usta( po mnie) ten sam nosek i podobne oczka zaraz po urodzeniu to w zyciu by sie niewyparli ze sa rodzenstwem :-) tez kupilam ta gazete i strone z fotka zostawilam na pamiatke tak jak corce teraz kazdy ma swoje pudeleczko z pamiatkami czyli test ciazawy, kartke ze zpitala z danymi, opaska z raczki, pamiatki z chrzcin, kartka z czasu swiecia z fotka i takie tam
Mysza o rety twoj kawaler ma juz trzy miesiace az wierzyc sie niechce jeszcze troche i bedziecie eksperymentowac z obiadkami jakie polubi a jakie nie... :-) a przesypia ci juz cala noc???
Pozdrawiam wszystkie babolki i rzycze milego dnia

No ja w świeciu mieszkam chciałam iść Cię odwiedzic do szpitala ale byłam przeziebiona i nie chciałam maluszka zarazić .
Naprawdę śliczniutki takie ciemne włoski ma słodziak mały.
Ja małej też robię takie pamiątki, nawet schowałam jej pierwszy kaftanik w któey była ubrana po raz pierwszy w szpitalu i jednego pampersa.jak teraz oglądam to az nie mogę sobie wyobrazić że była taka malutka.:)

co tam u was kochane ?

Trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&

Mysza małemu chyba smakowało :)Mały przystojniak z niego:)

Ostatnia edycja:
reklama
Lopop jak gin kazał to trzeba iść:) Wiem że się boisz że zaś nic nie będzie ale jak mówił że sa duże szanse to trzeba myśleć pozytywnie i maszerować grzecznie na bete a my cały czas zaciskamy kciuki no bo musi sie udać nie ma innego wyjścia:)

A ja juz po antybiotyku i mam nadzieję że w natępnym cyklu coś sie zdziała i że nie będzie żadnych chorób.
kurczę tez tak macie że od owul ciągle bola jajniki? i nie raz to dość mocno?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry