reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
z tym to masz rację ... mój synuś był bardzo kochanym dzieckiem długo spał i zasypiał bardzo szybko:0 więc teraz jak będzie to niegrzeczny bąbel:)

no niby tak mówią :tak: równowaga musi być w przyrodzie :-D mojej Klusce udziela się dzisiejsza pogoda bo spokojna i śpi ładnie :tak: zresztą ona zawsze ładnie śpi :-D także mi drugie jeśli będzie pisane to też ta wersja grzeczna inaczej :-D

czy Was też dziś głowa boli :sorry2: mi normalnie daje czadu tak łepek że :szok:

bolała ale po kawce przeszło
tylko my wytrwałe i placu boju jesteśmy:)
...chętnie bym też kawkę wypiła ale pozostaje mi anatol albo inka a to nie to samo :baffled:

no niestety pewnie wszystkie gdzieś lofrują ;-) a pogoda nie napawa optymizmem ani tym bardziej chęcią wyjścia z domu :no:

he he he właśnie mam czkawkę i R mówi że trzeba mnie ponosić jak Blankę :-D

...chętnie bym też kawkę wypiła ale pozostaje mi anatol albo inka a to nie to samo :baffled:

no niestety pewnie wszystkie gdzieś lofrują ;-) a pogoda nie napawa optymizmem ani tym bardziej chęcią wyjścia z domu :no:

he he he właśnie mam czkawkę i R mówi że trzeba mnie ponosić jak Blankę :-D
mam nadzieję że ponosił ciebie:)

coś mnie net wyrzucił pewnie przez tę pogodę:)

reklama
Hej kobietkm pogoda dzis do bani sniegu bnasypalo i okropnie wieje caly dzien jutro wkoncu sobota i wkoncu niebede sama w nocy bo mezus ma wolne :-) wczoraj majstrowalam z sowaczkiem ciekawe czy mi sie udalo...nadchodzi noc a ja juz mam stresa bo w nocy maly najczesciej ma najgorsze kolki dzis walczylismy 2 godziny a jak juz przeszlo to siedzial jeszcze godzineniechcial usnac wiec do rana niespalismy a potem padlam jak mucha juz niemoge sie doczekac kiedy maly bedzie mial miesiac i bede mu mogla dawac kropelki na kolki...
Lopciu ktory masz dzien cyklu czekamy na dwie kreseczki..
batonik jak tam twoja krolewna pewnie ma juz swoje godziny spania antos jeszcze sobie normoje ale jest coraz lepiej bo potrafi przespac 2-3 godziny :-)
Pozdrawiam wszystkie babki i zycze udanego kolejnego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry