Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałaś białą czapkę i wózek Blanki jest chyba czarny?
tak to ja we własnej osobie + mój lokaj R
No to Cię widziałam, jak nie trudno się domyśleć.
A wiesz jak Cię skojarzyłam?![]()

Śliczny ten Twój Szymuś:-)erba ale ten czas zapyla...dopiero co mój suwaczek pokazywał 100dni i z batonikiem na ten temat rozmawiałyśmy, a teraz 100dni to ma już mój synuś. Zobaczysz jak zleci...wyprawkę już kompletujesz ?
U nas też dzisiaj nieciekawa pogoda więc niecałą godzinkę pospacerowaliśmy. Teraz Szymuś śpi dalej już ponad 1,5godziny w wózku przy otwartym balkonie a ja marznę. ;-) ale niech się porządnie wyśpi to będzie super radosny.
A taki już jestem duży :
![]()
I tak rozdaje uśmiechy :-)
![]()
Stałam niedaleko przestanku 19tki jak Wy dochodziliście. Spojrzałam w Twoją stronę i tak sobie myślę: Skąd ja znam tę dziewczynę?!No i skojarzyłam Cię z 9LO, a potem jeszcze poskładałam fakty,że pisałaś dziś,że jedziecie do ortopedy i tak zaryzykowałam
.
Pewnie też mnie widziałaś, stałam w czarnej kurtce i chyba miałam kaptur na głowie![]()
Niestety ale dostałam antybiotyk i zbytnich staranek nie było więc w tym cyklu czekam na @![]()
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&wiesci są bardzo dobre...zdałam na 4 huurrraaa...

moja Kluseczka![]()
słodziak 
mam takie pytanie. Moze troche glupie, ale tak dla zaspokojenia swojej ciekawosci zapytam
Jak na suwaczku widac jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moje pytanie brzmi, czy to już zaczął się 6 tydzień czy jak to się mówi?![]()
i czy to 5 tydz i 0 dni; czy 5 tydz i 6 dni to mówiłam, że 5 tydzień ;-)A teraz co tam u nas :-) Mały Rogerek waży uwaga 1967 gprzerazona jestem bo gin powiedziala ze jeszcze moze przybrac 2500
generalnie o 4 tygodnie większy od rowieśników . Serduszko i cala reszta wsio ok . Mlody pcha sie glowką w dol i dlatego tak mnie wszystko boli i skurczyki się pojawiły i mamy lezeć basen wchodzi w gre jezeli chodzi o ruch :-( mam sprobowac odstawic 1 tabletkę na nadcisnienie i dalej dieta . No i dostalam na badanie glukozy z obciążeniem
a myslalam ze mi sie upiecze nawet gin byla zdziwiona ze sie uchowałam
malutki klusek rośnie sobie ;-)chciałąm Wam polecic chusty do noszenia, super sprawa... nieraz Natek marudzi, nie chce leżeć, nie chce w bujaczku byc...wtedy ja wkładam w chute i idę np. gotować obiad, wieszac pranie...ona w koncu zasypia![]()
ach dziewczyny pomimo wczorajszej chęci nie było stosunkowych chwil
jak już z wami pisałam to czułam gardełko a potem doszły bóle stawów i ból głowy
izus chyba obie dzielimy los wiecznie chorych
jutro lecę do lekarza po L4
ps U mnie nic nowego.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&U nas wszystko ok. Szymuś jest super dzieckiem, pięknie rośnie i przesypia już od jakiegoś czasu całe nocki, co mnie bardzo cieszy.
Mieliśmy się zbierać na spacer ale zasnął więc zaglądnęłam.

A wole wcześniej ,choć i tak zawsze sie coś przypomi![]()
A córcia odlicza juz nie moze sie doczekac Juz mi powiedziała ze bedzie w weekendy z bratem smigac w tyg mowi ze ciezko bo nauki duzoPotrafi przyjsc i wpatrywac sie we mnie i w brzusio , ostatnio zapytałam comi sie tak przygląda a ona mowi ze juz nie moze sie doczekac tych malych nozek , rączek kiedy bedzie calowac tulić ach az sie lezka zakreciła Mamy wspaniala córę
taka kochana jest, że się jej należy 

Ciocia ze swoim wnusiem (7 lat) przyjechała do mojej mamy i czas mi leci szybko
Będą jeszcze z tydzień to się nie będę nudzić
Mężuś cały tydzień od 15:00-23:00 w pracy, więc nie siedzę sama w domu tylko u mamy ;-)To super i trzymam kciuki a sowaczek jak mi sie uda na tablecie to zmieniehej
nanusi udało się zajśc dzięki |IUI
a i ja obecnie jestem po IUI i czekam...
a tak to u erby, batonika i scully oraz olkale wsio ok
a i palisska zaszła chociaż to chyba wiesz
SUWACZEK NOWY ZRÓB
niestety niemoge na tablet wciagnac fotek :-( wyslalam mms batonikowi ale ona z tel niemoze fotek wciagnac chyba ze ktoras z was moze z mmsa na forum wrzucic to moge mms wyslacNo hellooołłłłłłłłłłłłł
Gdybym wiedziała ze od rana taki ruch to i ja bym wstała na inkę![]()
Żabciu Witaj kochana i jeszcze raz gratki i daj tu jakies zdjęcie małego
Myszko a chciałam juz napisac ze sie masz odezwac Widzę ze z Szymulki przystojniacha się robi
Maćku jak miło ze zajrzałaś babolu![]()
Batonik trzymaj się kochana i buzka dla Balneczki
Olkale to pierwsza wyprawa
A my dziś po malutkim spacerku bo ile mozna leżeć ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie !
Ps 70 dni OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Super fotki tesknie za normalnym kompem to bym was zasypala fotkami hihihihihierba ale ten czas zapyla...dopiero co mój suwaczek pokazywał 100dni i z batonikiem na ten temat rozmawiałyśmy, a teraz 100dni to ma już mój synuś. Zobaczysz jak zleci...wyprawkę już kompletujesz ?
U nas też dzisiaj nieciekawa pogoda więc niecałą godzinkę pospacerowaliśmy. Teraz Szymuś śpi dalej już ponad 1,5godziny w wózku przy otwartym balkonie a ja marznę. ;-) ale niech się porządnie wyśpi to będzie super radosny.
A taki już jestem duży :
![]()
I tak rozdaje uśmiechy :-)
![]()
Hej Babolki ;-)
... po badaniu bioderek wsio Ok, a krzyku co niemiarazimno jak fiks (jak to mówi Mysza) a i nie ja jestem kłótnica
ja niespotykanie spokojny człowiek jestem ;-)
a Szymullo - Zięciullo - Boski
Pozdrawiam