reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hello babolki:)
al wczoraj dyskusja na żywo była i mnie omineła...za szybko uciekłam :( no ale maz poganiał, wiec wpadłam podzielic sie supcio wieściami...

Wczoraj zrobiłam eksperyment, Natce cos sie poprzestawiało i spi teraz duzo wiecej w ciagu dnia i miałam obawy, ze wieczorem nie bedzie chciała zasnac... o 11 myk z nia do łóżka (byłą znów afera, ze nie chce cycka i wypiła butle 90 ml niestety modyfikowane, bo nie miałam sciagnete) pierwszy raz zgasiłam światło i czekam....poleżała minute, moze dwie i oczki zaczęły się jej zamykać...za chwilke słysze sapanko ...usnęła :)
dzis też musze spróbować...moze wczesniej sie uda?

chciałąm Wam polecic chusty do noszenia, super sprawa... nieraz Natek marudzi, nie chce leżeć, nie chce w bujaczku byc...wtedy ja wkładam w chute i idę np. gotować obiad, wieszac pranie...ona w koncu zasypia:)

miłego dnia babolki:)

ach dziewczyny pomimo wczorajszej chęci nie było stosunkowych chwil
jak już z wami pisałam to czułam gardełko a potem doszły bóle stawów i ból głowy:(
izus chyba obie dzielimy los wiecznie chorych:(

jutro lecę do lekarza po L4

Hej kochane ale sie za wami stesknilam wkoncu wrocilam wkoncu do mojego pokoju z netem od zeszlego tygodnia koczowalam z malym w pokoju corki a maz z corka tu byli bo oboje chorzy batonik pewnie wam pisala na bierzaco co jej pisalam dziekoje wszystkim za pozdrowki i za gratki niewiem czy uda mi sie nadrobic zaleglosci ale postaram sie chociaz prseczytac ja czuje sie juz lepiej babyblues chyba minal rana po drugim cc goi sie gorzej niz po pierwszym bo skora mi wisi: -( malemu zaczynaja normowac sie godziny spania karmienie juz nam idzie lepiej wiec niejest zle tylko czesto brzuszek mu dokucza ale niedlugo bede mogla mu dawac espumisan i wtedy mam nadzieje ze bedzie lepiej
Ps czy moge poprosic o jakies streszczenie z ostatnich dwoch tygodni mojej nieobecnosci

hej
nanusi udało się zajśc dzięki |IUI
a i ja obecnie jestem po IUI i czekam...
a tak to u erby, batonika i scully oraz olkale wsio ok
a i palisska zaszła chociaż to chyba wiesz

SUWACZEK NOWY ZRÓB

Hej kochane ale sie za wami stesknilam wkoncu wrocilam wkoncu do mojego pokoju z netem od zeszlego tygodnia koczowalam z malym w pokoju corki a maz z corka tu byli bo oboje chorzy batonik pewnie wam pisala na bierzaco co jej pisalam dziekoje wszystkim za pozdrowki i za gratki niewiem czy uda mi sie nadrobic zaleglosci ale postaram sie chociaz prseczytac ja czuje sie juz lepiej babyblues chyba minal rana po drugim cc goi sie gorzej niz po pierwszym bo skora mi wisi: -( malemu zaczynaja normowac sie godziny spania karmienie juz nam idzie lepiej wiec niejest zle tylko czesto brzuszek mu dokucza ale niedlugo bede mogla mu dawac espumisan i wtedy mam nadzieje ze bedzie lepiej
Ps czy moge poprosic o jakies streszczenie z ostatnich dwoch tygodni mojej nieobecnosci
Gratuluje synka!:tak:

ps U mnie nic nowego.

reklama
helloł witam się pierwsza
śpiochy wstawać
zapraszam na kawkę trzeba wrócić do starych rytuałów:)

;-)Witam środowo

Lopop masz rację to były czasy codziennie cofka w dobrym towarzystwie ;-):tak: przyłączam się choć ja wypiję inkę może :-D

my dziś idziemy o 14 do ortopedy na badanie bioderek :tak: a poza tym gradobicie na linii ja i R :baffled:

Pozdrawiam

Maćku miło że zajrzałaś ;-):-p stęskniłam się

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry