reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Heloł!

Żabko jeszcze raz gratulacje! Wracaj do sił i niech synuś rośnie zdrowo!

Batonik &&& i daj spokój R. bo znając życie to Ty jesteś kłótnica :-D

Lopciu &&& najmocniej jak tylko się da &&& i faktycznie warto wrócić do starych rytuałów z poranną kawką.

U nas wszystko ok. Szymuś jest super dzieckiem, pięknie rośnie i przesypia już od jakiegoś czasu całe nocki, co mnie bardzo cieszy.
Mieliśmy się zbierać na spacer ale zasnął więc zaglądnęłam.

Ostatnia edycja:
reklama
hello środowo...ja przy Anatolku...choc godzina nieporanna :)
witam
Zabka miło widziec i czytac, ze sie normuje:)
Maćku i Ciebie miło widziec...zagladaj czesciej...jak widac ze streszczenia lopci po kolei na wszystkie staraczki czas przychodzi trzymam kciuki za Was &&&&

A u Nas zimno jakos...wiatr paskudny...dzs spacerek tylko 40 min i wywiało Nas do dom...

Na kolacje dzis robie pizze :) mniam juz sie nie moge doczekac...

Poza tym zaczełam pakowanie, w sobote jedziemy z Natka i moja mama na tydzien do Gdańska, do szkoły...

No hellooołłłłłłłłłłłłł

Gdybym wiedziała ze od rana taki ruch to i ja bym wstała na inkę :)

Żabciu Witaj kochana i jeszcze raz gratki i daj tu jakies zdjęcie małego

Myszko a chciałam juz napisac ze sie masz odezwac Widzę ze z Szymulki przystojniacha się robi

Maćku jak miło ze zajrzałaś babolu :)

Batonik trzymaj się kochana i buzka dla Balneczki

Olkale to pierwsza wyprawa
A my dziś po malutkim spacerku bo ile mozna leżeć ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie !

Ps 70 dni OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok:

erba ale ten czas zapyla...dopiero co mój suwaczek pokazywał 100dni i z batonikiem na ten temat rozmawiałyśmy, a teraz 100dni to ma już mój synuś. Zobaczysz jak zleci...wyprawkę już kompletujesz ?

U nas też dzisiaj nieciekawa pogoda więc niecałą godzinkę pospacerowaliśmy. Teraz Szymuś śpi dalej już ponad 1,5godziny w wózku przy otwartym balkonie a ja marznę. ;-) ale niech się porządnie wyśpi to będzie super radosny.

A taki już jestem duży :

27wri41.jpg

I tak rozdaje uśmiechy :-)

1zxozg3.jpg

Ostatnia edycja:
Myszko Szymcio sliczny !!!!!!!!!! mozna go schrupac i jak sie cudnie śmieje :)

Wyprawka w 80 % gotowa jeszcze materac do łóżeczka z jakies 3 grubsze pajace , kosmetyki , dla mamci do szpitala i bedziemy czekac Bo to niewiadomo kiedy :) mamy duzo lezec bo mlody sie zaczyna pchac i skurczyki i szyjka sie skraca a to jeszcze za wczesnie Także .......

Erbuś to i tak super stoisz z przygotowaniami :-)
Choć ja też tak wszystko wcześniej przygotowałam i pokupiłam i później mi się nudziło... :-D
A córcia jak ? Czeka na maleństwo ?

Hej Babolki ;-)

... po badaniu bioderek wsio Ok, a krzyku co niemiara :-D zimno jak fiks (jak to mówi Mysza) a i nie ja jestem kłótnica :no: ja niespotykanie spokojny człowiek jestem ;-):-D:cool2: a Szymullo - Zięciullo - Boski :-p

Pozdrawiam

Erbuś to i tak super stoisz z przygotowaniami :-)
Choć ja też tak wszystko wcześniej przygotowałam i pokupiłam i później mi się nudziło... :-D
A córcia jak ? Czeka na maleństwo ?

A wole wcześniej ,choć i tak zawsze sie coś przypomi :)
A córcia odlicza juz nie moze sie doczekac Juz mi powiedziała ze bedzie w weekendy z bratem smigac w tyg mowi ze ciezko bo nauki duzo :) Potrafi przyjsc i wpatrywac sie we mnie i w brzusio , ostatnio zapytałam comi sie tak przygląda a ona mowi ze juz nie moze sie doczekac tych malych nozek , rączek kiedy bedzie calowac tulić ach az sie lezka zakreciła Mamy wspaniala córę

Batonik supcio ze wsio ok !!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry