reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzień dobry czwartkowo :)
pewnie jeszcze śpicie:)
miłego dnia wam życzę bo u mnie pogoda paskudna

Hej Lopop ;-)

miło jak ktoś rano już zagląda :tak: ale z Ciebie ranny ptaszek :-D odpoczywaj Babolku póki masz okazję na L4 :-p my pospaliśmy do 9, ale znowu Blanka sobie przestawiła coś w główce i siedzi z nami do 24 potem nie umie zasnąć i walczy :dry: i o 4 karmienie :baffled: muszę ją troszkę przetrzymać dzisiaj bo widzę , że lepiej jej się śpi za dnia :sorry2:

pogoda u na też paskudna, jakiś wiatr i śnieg pada, ogólnie do bani :baffled:

Blanka dostała zaproszenie na sobotnią imprezę roczkową do swojej kuzyneczki Lenki :-D

dziś w końcu R odbiera samochód od lakiernika bo jak byliśmy 19.01 z małą w przychodni to na parkingu ktoś nam ostro zarysował, jakiś patałach nie umiał cofać i trochę wgniótł nam prawą stronę, co lepsze nawet nie poczekał ani nie zostawił nr telefonu tchórz :angry:

Pozdrawiamy z Blanią ;-)

reklama
hej batonik
ranny bo i tak muszę wstać i syna do szkoły wyprawić więc wiesz mam potem czas i siedzę ale was nie ma
mama przyniosła mi książki do czytania mam ich sporo więc nadrabiam:)

cudak nie kierowca jakiś :( współczuję i zaś wydatek a tak by było na jakieś ładne ubranka dla Blanki
życzę Blance udanej imprezki:)

Mysza synuś piękny- ma bardzo ładne spojrzenie i śliczny uśmiech - słowem przystojniak rośnie:)

Erba rzeczywiście córka bardzo kochana - tylko ty jedna masz lekkiego pietra przed porodem ( bo kobiety w ciąży zawsze mają więc się nie dziwię) a dzieci i mąż czekają z utęsknieniem:)
jeszcze trochę a czasem jest tak że strach ma wielkie oczy a poród będzie bardzo szybki i mały sam wyskoczy:)
czego życzę &&&&

scully mi przy synku też było bardzo zimno- w ciąży to podobno normalnie.... ci ..... czekam i się nie wkręcam
żadnych przeczuć , żadnych myśli będzie co będzie:).... nawet wcale nie myślę o tym ... lenię się po prostu
pozdrawiam

Witam moje słoneczka :)

Lopciu dzięks , fakt oni czekaja a ja mam pietra ale damy rade:tak:
I ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;-)

Batonik no takiego to normalnie ............. i powiesić co za naród , ale nic na to niestety nie poradzimy .

A ja wstałam po 7 wyszykowalam m do pracy poogladałam TV do 10 i znowu kimono do 12:30 :baffled: ale tak dobrze mi się chrapało . A co tam korzystam puki mogę ;-)spacerek zaliczony to teraz czas na neta

pozdrowionka babolki :-)

dziś w końcu R odbiera samochód od lakiernika bo jak byliśmy 19.01 z małą w przychodni to na parkingu ktoś nam ostro zarysował, jakiś patałach nie umiał cofać i trochę wgniótł nam prawą stronę, co lepsze nawet nie poczekał ani nie zostawił nr telefonu tchórz :angry:

lipa :-( jak nie mieliście AC to kasa idzie :-( my chcemy sobie kupić AC na te nowe autko, bo jest zadbane i nie ma ani jednej ryski :tak:

scully mi przy synku też było bardzo zimno- w ciąży to podobno normalnie.... ci ..... czekam i się nie wkręcam
żadnych przeczuć , żadnych myśli będzie co będzie:).... nawet wcale nie myślę o tym ... lenię się po prostu
pozdrawiam

mi nie chodziło o ciążę ;-) przed II kreskami było mi zimno i myślałam, że się przeziębiłam (leków nie brałam, ale ciągle się trzęsłam i siedziałam pod kocem grubym) :-D a im bliżej było do testu tym "przeziębienie" mijało i okazało się, że to maleństwo gniazdko sobie wiło, a zimno -to była reakcja organizmu :tak:;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Padnięta dziś jestem... Nic nie robiłam prawie cały dzień, a lulu mi się chce niesamowicie... :sorry2:
Na basenie byłam z rodziną, ale oni się pluskali, a ja siedziałam i patrzyłam :sorry2: Chciałam z nimi, ale się w stroje nie wbiłam :-D Przydałby się ciążówkowy taki, ale kasy mi szkoda wydawać na te parę wizyt :tak:

hej ... i znowu ja pierwsza:):)
scully z tym spaniem to masz rację z erbą mnie wczoraj też ścięło po południu:)
dzisiaj też chyba za chwilę pójdę bo nie wyspałam się za dobrze:)
Scully mnie by dzisiaj nikt nie na mówił na basen w taki ziąb brrrr
u was też tak wieje czy tylko u mnie na Pomorzu???- bo ja z tych staraczek co jeszcze są aktywne jestem najbardziej wysunięta na północ więc może to dzisiaj tylko takie uroki mieszkania na północy kraju

DZIEWCZYNY KAWKA ZAPARZONA ZAPRASZAM

hej ... i znowu ja pierwsza:):)
scully z tym spaniem to masz rację z erbą mnie wczoraj też ścięło po południu:)
dzisiaj też chyba za chwilę pójdę bo nie wyspałam się za dobrze:)
Scully mnie by dzisiaj nikt nie na mówił na basen w taki ziąb brrrr
u was też tak wieje czy tylko u mnie na Pomorzu???- bo ja z tych staraczek co jeszcze są aktywne jestem najbardziej wysunięta na północ więc może to dzisiaj tylko takie uroki mieszkania na północy kraju

DZIEWCZYNY KAWKA ZAPARZONA ZAPRASZAM

Witam piątkowo ;-)

mmmmmmmm Lopop pyszna cofka :-D a dziś specjalnie wstałam wcześniej, myślałam że Cię ubiegnę :zawstydzona/y: a tu zonk :-D

Scully na szczęście mieliśmy autocasco :-) ale mimo wszystko zniżki stracimy i przy następnej polisie zapłacimy więcej :sorry2:

ale Wam zazdroszczę tych drzemek popołudniowych :zawstydzona/y: ja jakoś nie mogę się zorganizować z moim robakiem :dry: a poza tym szkoda mi czasu troszkę :-p

Pozdrawiamy w ten brzydki, wietrzny, pochmurny i deszczowy poranek :baffled:

Obraz 796.jpgObraz 785.jpg

batonik co za piękne zdjęcia no właściwie piekna modelka na tych zdjęcia :)

OGÓLNIE DZIEWCZYNY WSZYSTKIE MACIE BARDZO ŚLICZNE I SŁODKIE DZIECIACZKI:)

jutro mnie batonik ubiegniesz pewnie bo w weekend słabo zaglądam:)

ale pustki tutaj ... myslałam że w taką pogodę bedzie bardzo tłoczno na liniach;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry