Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hihi batonik Mała Blanka wie co dobre i nic nie zastąpi mamy cycuszka- nie da się oszukać
tym rozwolnieniem sie nie martw o małą ty natomiast dużo pij a jakby mała miała też biegunkę to z kolei przystawiaj ją często do piersi żeby sie nieodwodniła
nie da się oszukać
choć nie ukrywam że czasem smoczek byłby wybawieniem 
zapodam jej dziś kropelki biogaja ostatnio mi polecała pediatra ale kosztowały 45 zł to troszkę drogo ale dziś R kupił bo są probiotyczne i pomagają na układ trawienny
i wyczytałam że są też na biegunki 
i co wieczór serwuje sobie śmietankowy ;-)

no chyba jakoś tak - jak z urodzinkami jestDziewczyny ratujcie
mam takie pytanie. Moze troche glupie, ale tak dla zaspokojenia swojej ciekawosci zapytam
Jak na suwaczku widac jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moje pytanie brzmi, czy to już zaczął się 6 tydzień czy jak to się mówi?
Mozecie sie smiac, ale kurcze nie moge tego rozszyfrowac![]()
Dziewczyny ratujcie
mam takie pytanie. Moze troche glupie, ale tak dla zaspokojenia swojej ciekawosci zapytam
Jak na suwaczku widac jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moje pytanie brzmi, czy to już zaczął się 6 tydzień czy jak to się mówi?
Mozecie sie smiac, ale kurcze nie moge tego rozszyfrowac![]()

Hej
to wcale nie jest głupie pytanie bo z tymi tygodniami to jest różnie, każdy inaczej liczy i wychodzą niezłe cyrki![]()
wg mnie masz ukończone 5tygodni ciąży i upłynęły 3 dni z 6 tygodnia, mnie zawsze lekarze w szpitalu pytali ile tygodni ale skończonych![]()
no takCzyli spokojnie moge mowic,ze jestem juz w 6 tyg tak?