reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hihi batonik Mała Blanka wie co dobre i nic nie zastąpi mamy cycuszka- nie da się oszukać
tym rozwolnieniem sie nie martw o małą ty natomiast dużo pij a jakby mała miała też biegunkę to z kolei przystawiaj ją często do piersi żeby sie nieodwodniła

reklama
witam się wieczorowo...
wiesci są bardzo dobre...zdałam na 4 huurrraaa...

Batonik nie przejmuj sie rozwolnieniem...gdyby coś małej byo to by płakała...Natalke nauczylismy pić wode i herbatkę jak ma zatwardzenie więc u Nas kupki prawie zawsze bardzo luźne - wypija ok 250 ml płynu dodatkowo (oprócz mleka z cycka)

co do smoczka to też ja uczylismy, jak mi godzinami wisiała przy cycku (dosłownie, nieraz 2-3h non stop)...trwało to troche i w końcu zaskoczyła ;) teraz jak napije sie mleka z cycka to nieraz sama marudzeniem domaga sie smoczka, w nocy też pomaga szybciej zasnąć

Lopciu oby się udało, rozumiem Twój sceptyzm...tez bym tak miala na Twoim miejscu...wiec Ty zachowaj spokój, a my wszystkie trzymamy kciuki ;)

Hihi batonik Mała Blanka wie co dobre i nic nie zastąpi mamy cycuszka- nie da się oszukać
tym rozwolnieniem sie nie martw o małą ty natomiast dużo pij a jakby mała miała też biegunkę to z kolei przystawiaj ją często do piersi żeby sie nieodwodniła

Hej Lopciu

no faktycznie cwaniara z niej niesamowita :tak: nie da się oszukać :zawstydzona/y: choć nie ukrywam że czasem smoczek byłby wybawieniem :tak:

co do biegunki to wydawało mi się że ma luźniejszą kupkę ale chyba te smecty co wypiłam to jej też pomogły zobaczymy jak będzie dalej :sorry2: zapodam jej dziś kropelki biogaja ostatnio mi polecała pediatra ale kosztowały 45 zł to troszkę drogo ale dziś R kupił bo są probiotyczne i pomagają na układ trawienny :tak: i wyczytałam że są też na biegunki :tak:

... odkąd karmię to polubiłam budyń :-p i co wieczór serwuje sobie śmietankowy ;-):tak:

ciekawe co u dziewczyn Olkale i Erby, nie wiesz o której Erba miała mieć wizytę ??

Gratulacje Olkale - telepatia ;)

Obraz 734.jpg

moja Kluseczka ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ratujcie;)

mam takie pytanie. Moze troche glupie, ale tak dla zaspokojenia swojej ciekawosci zapytam

Jak na suwaczku widac jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moje pytanie brzmi, czy to już zaczął się 6 tydzień czy jak to się mówi?;)

Mozecie sie smiac, ale kurcze nie moge tego rozszyfrowac;)

Dziewczyny ratujcie;)

mam takie pytanie. Moze troche glupie, ale tak dla zaspokojenia swojej ciekawosci zapytam

Jak na suwaczku widac jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moje pytanie brzmi, czy to już zaczął się 6 tydzień czy jak to się mówi?;)

no chyba jakoś tak - jak z urodzinkami jest
mnie sie nie pytaj bo wtedy jak chodziłam wciąży to nie było suwaczków tylko liczył się termin ginekologiczny i usg

olkale super!!!!!
batonik niech jest taka mała mądralka z niej

no właśnie nic nie chwaliła mi się co do godziny wizyty:(

Dziewczyny ratujcie;)

Hej

to wcale nie jest głupie pytanie bo z tymi tygodniami to jest różnie, każdy inaczej liczy i wychodzą niezłe cyrki :tak:

wg mnie masz ukończone 5tygodni ciąży i upłynęły 3 dni z 6 tygodnia, mnie zawsze lekarze w szpitalu pytali ile tygodni ale skończonych :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry