reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ten czas tak leci, że już niedługo taki też będziesz mieć :tak::-)

Witam niedzielnie :-)
Życzę milutkiego dnia :tak:
U mnie za oknem śliczny biały szrom na wszystkim :-p Pięknie -tak bialutko :tak:
Mi od wczoraj nóżka siadła :-( Nie wiem czy ją przewiałam czy stawy po prostu przemęczone są moją nową wagą :-( Muszę ją oszczędzać i taki "ciążarówkowy utykacz" ze mnie :-p

hej babeczki
u Nas od wczoraj dzień spiocha...Natka przespała prawie caly dzień, z przerwami na jedzenie...je cały czas w co 2-1,5 h (małe porcyjki) i od 22 cała noc z przewami na (o 12,2,4,6,8 jak w zegarku) karmienie...teraz najadła sie i znów spi...

Batonik zalezy ile mala zje...jak widzisz u Nas spacer max 2h ... jak przybiera to wsio ok z pokarmem...nie stersuj sie tym
co do lktacji to dzis w DD TVN wypowiadała sie połozna, za najlepsze co mozna zrocic aby ja utrzymc to przykładac dziecko do piersi, nawet jak sa miekkie piersi, no i tez polecała ziółka i Karmi

Lopciu &&&&

Izus tulam ...moze za bardzo chcesz i dlatego organizm sie buntuje?

Zabka bidula... no jak wspomne dni zaraz po porodzie to tez pamietam całe dnie z cyckami na wierzchu;) trzeba sie nastawic, ze pozatek nie jest prosty, ale jak wszystko do przezycia :)

Erbus nie pomoge z moczem, dobrze, ze dzis poniedziałek i idziesz do gina:)

a ja mam dzis nerwa...o 13 wyniki egzaminu...

hej babeczki
u Nas od wczoraj dzień spiocha...Natka przespała prawie caly dzień, z przerwami na jedzenie...je cały czas w co 2-1,5 h (małe porcyjki) i od 22 cała noc z przewami na (o 12,2,4,6,8 jak w zegarku) karmienie...teraz najadła sie i znów spi...
a ja mam dzis nerwa...o 13 wyniki egzaminu...

faktycznie co 2 h wcina :-D głodomorek :-D
daj znać jak wyniki :tak: trzymam kciuki :tak:

Witam i ja poniedziałkowo :-p
Dziś będę jeździć po różnych urzędach sprawy załatwiać :sorry2: Chyba sobie spiszę listę, bo dużo tego :sorry2:

hej witam sie poniedzialkowo no faktycznie cos cicho dziewczyn nie ma :tak:dzisiaj dobrze sie czuje prawdopodobnie to sloneczkoza oknem mi dopisuje:-)
dziewczyny odezwijcie sie!czyzby nasz watek umieral?:wściekła/y:

bry poniedziałkowo

izus :( przykro mi u mnie dalej ciągną jajniki:( a tak to chyba normalnie
staram się nie wkręcać zresztą jestem sceptyczna do tego IUI- pożyjemy zobaczymy

scully śliczny brzuszek- pogłaskałam mam nadzieję że i niedługo ja taki będę miała:)
olkale no mały łakomczuszek z tej twojej córci
palissa i erba macie rację dziewczyny siedzą w krzakach - ja zaglądam ale pisać dużo nie będę

batonik jak mała też taki głodomorek?

reklama
bry poniedziałkowo

izus :( przykro mi u mnie dalej ciągną jajniki:( a tak to chyba normalnie
staram się nie wkręcać zresztą jestem sceptyczna do tego IUI- pożyjemy zobaczymy

scully śliczny brzuszek- pogłaskałam mam nadzieję że i niedługo ja taki będę miała:)
olkale no mały łakomczuszek z tej twojej córci
palissa i erba macie rację dziewczyny siedzą w krzakach - ja zaglądam ale pisać dużo nie będę

batonik jak mała też taki głodomorek?

Hej Babolki poniedziałkowo

zaglądałam już kilka razy, ale cierpię na brak weny :baffled:

Hej Lopciu, no moja Królewna to średnio co 3h wisi na cycku, martwi mnie inna rzecz bo po sobotnim obiedzie u teściowej (barszcz biały-podobno dla mnie osobny chudziutki ugotowała :sorry2:) miałam rozwolnienie i mała chyba tez miała luźniejszą kupkę :-( troszkę się wystraszyłam :-( zresztą tak mnie czyściło że :szok: dawno tak nie miałam, póki co poratowałam się smectą, ale boje się żeby małej nic nie było :-(:zawstydzona/y: ehhhh mówię Wam jak nie urok to *****

Lopop mam nadzieję że ten jajnik to ciągnie z jednego powodu ;-):tak: ale podejście jest bardzo dobre, lepiej się pozytywnie rozczarować ;-):tak: a my tu zaciskamy &&&& więc musi się tym razem udać :tak:

Olkale jak wyniki egzaminu ???

Erbuś jak wizyta u gina???

P.S. mały postęp Blanka wczoraj pociągnęła troszkę smoka :tak::-) i dziś rano też, ale zachwycona nie jest nim :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry