reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czesc wam dziewczynki. Ja dzis po wizycie, mialam test przeziernosci karkowej i wszystko wporzadku. Spalo i lek zmierzyl bardzo szybko. Moge wam wkleic zdjecie spiacej Kruszynki??

foteczki mile widziane :tak: maleństwo fajowo rośnie ;-)

My już po badaniu krwi , po malych zakupach teraz czekamy na kuriera bo dzis przyezdza bryka dla smyka :)

fajowy wózek :tak:

mam pytanko otóż:
ostatni cykl był 28 dni @ trwała 2 dni od 5dc cały czas boli podbrzusze i jajniki ciągną a w 7dc czułam sie jakbym miała owul od okresu śluz jak płodny.czy to mozliwe żeby juz owul była? nie mierze temp i chyba trzeba bedzie zacząć obserwację cyklu

ja bym się śluzem nie sugerowała, bo u mnie co cykl to w innych dniach był lub wogóle go nie było :sorry:
za to mierzenie temp mi pomagało ustalić płodne :tak:

Witam;) Betka po 48godzinach wzrosła ze 297,5 do 628

supcio :-D teraz tylko zobaczyć kropeczkę na usg i posłuchać serduszka ;-) mi gin mówił, że nie trzeba, a ja i tak brałam folik 1 tab x 1 dziennie :tak:

przydka pogoda i zimno chce slonca!!!!!dziewczyny kiedy mozna zaczac zakupy dla bebe?

ja drobne rzeczy (czyt. ciuszki) miałam już przed ciążą ;-) głęboko pochowane ;-) teraz póki co rozglądam się za zakupami, ale nic jeszcze nie kupuję -prócz paru rzeczy, bo sklep likwidowali i była ogromna wyprzedaż :tak:

Ale mnie nie było... :sorry: Wczoraj byłam na zakupach i autko oglądać, bo znaleźliśmy fajne :tak: A dziś kupić autko :tak: Padnięta jestem :sorry:

reklama
Mnie lekarz polecił Femibion Natal-1, witaminy do 12tyg ciazy.
Wlasnei dostalam maila od mojego gina i powiedzial,ze za 8-10 dni zakladamy karte ciazy, wiec zarejestrowalam sie na 5 lutego;)
Myslicie,ze zobacze juz bijace serduszko?

Mnie lekarz polecił Femibion Natal-1, witaminy do 12tyg ciazy.
Wlasnei dostalam maila od mojego gina i powiedzial,ze za 8-10 dni zakladamy karte ciazy, wiec zarejestrowalam sie na 5 lutego;)
Myslicie,ze zobacze juz bijace serduszko?
tak już powinnaś zobaczyć:)

erbuś i batonik macie rację podczytuję was ale ... wczoraj byłam na monitoringu i mam jeden bardziej dominujący pęcherzyk( może reszta zdąży dorosnąć) 27 mm ( aż się z ginkiem zdziwiliśmy) dzisiaj był pregnyl a jutro IUI
i nie odzywam się za dużo bo mam powoli pietra jak się nie uda to zostanie tylko jeszcze jedna próba bo tak mówią że do trzech opłaca się robić IUI --- więc proszę was zrozumcie mnie cykorek jest większy niż chęć pisania z wami póki co ale mam nadzieję że mi to przejdzie

pozdrawiam

A CO TAM U ZABKI CZEKAM NA WIEŚCI OD NIEJ A TU NIC!!!

hej babolki
u mnie z czasem cienko ostatnio... i tak juz pewnie bedzie, bo Nata w ciagu dnia coraz aktywniejsza, sa dni, e wcale nie spi ...

poza tym dni mijaja Nam w podobny sposób do siebie, wstajemy ok 9, jedzenie, troche pokrece sie, karminie, spacer, karmienie, przygotowanie obiadu, przychodzi J, jemy obiad itd :)

Mała jest kochana, pogodna...duzo sie usmiecha :) ostatnie dni zaczeła głosno dzwieki wydawac i smiac do lustra jak Nas widzi...:) IMG_4765.jpg

a to Nasz silny maluch :)

witam sie serdecznie .wczoraj u na usg uslyszalam bicie erduszka mojego dzieciatka,naprawde cos wspanialego ,ma 7 tygodni i 5 dni wiec nie wiem jak to sie liczy ,wy jak ustawiacie suwaczki?:-)

hej babolki
u mnie z czasem cienko ostatnio... i tak juz pewnie bedzie, bo Nata w ciagu dnia coraz aktywniejsza, sa dni, e wcale nie spi ...

poza tym dni mijaja Nam w podobny sposób do siebie, wstajemy ok 9, jedzenie, troche pokrece sie, karminie, spacer, karmienie, przygotowanie obiadu, przychodzi J, jemy obiad itd :)

Mała jest kochana, pogodna...duzo sie usmiecha :) ostatnie dni zaczeła głosno dzwieki wydawac i smiac do lustra jak Nas widzi...:) Zobacz załącznik 322084

a to Nasz silny maluch :)
sliczne sliczne malenke cudenko gratulazje

Witam się i ja

Olkale Natka śliczna :) No taj juz bedzie ze wiecej uwagi bedzie potrzebowała :)

Palissa wiek liczy sie od pierwszego dnia @ ( ostatniej ) i tak liczy moja ginka

Ja dziś odebrałam wyniki krwi moczu itd i mam pytanie co do wynikow moczu Białko napisano ślad min nabłonki płaskie d.licz krwinki białe 6-8 czy to coś zlego ??? w poniedz mam wizyte i znowu schiza

Miłego dnia !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry