Scully
mamusia :)
Czesc wam dziewczynki. Ja dzis po wizycie, mialam test przeziernosci karkowej i wszystko wporzadku. Spalo i lek zmierzyl bardzo szybko. Moge wam wkleic zdjecie spiacej Kruszynki??
foteczki mile widziane
maleństwo fajowo rośnie ;-)My już po badaniu krwi , po malych zakupach teraz czekamy na kuriera bo dzis przyezdza bryka dla smyka![]()
fajowy wózek

mam pytanko otóż:
ostatni cykl był 28 dni @ trwała 2 dni od 5dc cały czas boli podbrzusze i jajniki ciągną a w 7dc czułam sie jakbym miała owul od okresu śluz jak płodny.czy to mozliwe żeby juz owul była? nie mierze temp i chyba trzeba bedzie zacząć obserwację cyklu
ja bym się śluzem nie sugerowała, bo u mnie co cykl to w innych dniach był lub wogóle go nie było

za to mierzenie temp mi pomagało ustalić płodne

WitamBetka po 48godzinach wzrosła ze 297,5 do 628
supcio
teraz tylko zobaczyć kropeczkę na usg i posłuchać serduszka ;-) mi gin mówił, że nie trzeba, a ja i tak brałam folik 1 tab x 1 dziennie
przydka pogoda i zimno chce slonca!!!!!dziewczyny kiedy mozna zaczac zakupy dla bebe?
ja drobne rzeczy (czyt. ciuszki) miałam już przed ciążą ;-) głęboko pochowane ;-) teraz póki co rozglądam się za zakupami, ale nic jeszcze nie kupuję -prócz paru rzeczy, bo sklep likwidowali i była ogromna wyprzedaż

Ale mnie nie było...
Wczoraj byłam na zakupach i autko oglądać, bo znaleźliśmy fajne
A dziś kupić autko
Padnięta jestem