reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hejka!

Macie wieści kiedy Żabka wychodzi z Antosiem do domku ? I co tam wogóle u nich słychać ?

Pozdrawiamy Was serdecznie... w szoku jestem jak patrzę na suwaczki Scully i erby wierzyć się nie chce że ten czas tak zapiernicza.

reklama
witam sie erdecznie kochani jeszcze jestem zywa ,,,gratki dla zabki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)co tam nowego u was jako ostatnio nie mialam ochoty na nic wiec przepraszam was,,postaram sie zmienic,,byc tutaj czeciej z wami,:tak:

witam sie erdecznie kochani jeszcze jestem zywa ,,,gratki dla zabki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)co tam nowego u was jako ostatnio nie mialam ochoty na nic wiec przepraszam was,,postaram sie zmienic,,byc tutaj czeciej z wami,:tak:
rozumiemy .... a teraz po prostu pisz z nami częściej

nanusia 1 tabletkę kwasu foliowego

erba jakoś mijamy się na forum- ja znowu z pytankiem po co tobie był wtedy mój adres?????????

:)

Erba pokaż brykę:)

mam pytanko otóż:
ostatni cykl był 28 dni @ trwała 2 dni od 5dc cały czas boli podbrzusze i jajniki ciągną a w 7dc czułam sie jakbym miała owul od okresu śluz jak płodny.czy to mozliwe żeby juz owul była? nie mierze temp i chyba trzeba bedzie zacząć obserwację cyklu

:-) Hej Babolki Kochane

... u nas dziś dzień upłynął na lofrach :tak: o 12 pojechałam do mojej mamy i dałyśmy się troszkę po sklepach etc i spacerek i potem obiadek i tak mi zleciało że o 18 R po nas przyjechał bo się już niepokoił :-D

... Myszka - Żabka mi pisała że wychodzą z Antosiem w poniedziałek ale już dawno nie dawała znaku :sorry2:

... Erbuś my chcemy zdjęcia, my chcemy zdjęcia bryki :-p

Pozdrówka

Ellooo wieczorowo

rozumiemy .... a teraz po prostu pisz z nami częściej

nanusia 1 tabletkę kwasu foliowego

erba jakoś mijamy się na forum- ja znowu z pytankiem po co tobie był wtedy mój adres?????????
NO mijamy sie adres muszę Tobie coś wyslac i az wstyd się przyznac ze zbieram sie od tak dawna:zawstydzona/y: ale w przyszlym tyg wysle Ci cuś :)

Dziewczyny zdjęcia nie wkleje bo bryka jest w wielgasnym kartonie jeszcze nie zmontowana a po drugie nie umiem :zawstydzona/y: cos kiedys probowalam i dupa ale jak zlozymy to jaknie dam rady to wysle do ktores kolezanki ememesa :) i wklei na razie wysle Wam link ale powiem jestem zadowolona z koloru bardzo :-) stelaz nie jest za duzy takze wrzucic do autka nie bedzie problemu wyobrazcie sobie ze sa 2 budki normalnie w szoku jestem no i cena przystepna takze zadowolona jestem i sie ciesze bardzo jupiiiiii http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=7233

reklama
:-) Witam środowo

... co tu taka cisza ???:eek: wyłazić z krzaczorków:rofl2: ... my dziś siedzimy w domku bo zgniła pogoda na dworze, tzn. jakiś śnieg z deszczem pada i dookoła jakby mgła się unosiła :sorry: blllleee nie lubimy takiej pogody :no: ...

WYŁAZIĆ Z KRZACZORKÓW :-p p.s. dziś na posterunku :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry