Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

rozumiemy .... a teraz po prostu pisz z nami częściejwitam sie erdecznie kochani jeszcze jestem zywa ,,,gratki dla zabki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)co tam nowego u was jako ostatnio nie mialam ochoty na nic wiec przepraszam was,,postaram sie zmienic,,byc tutaj czeciej z wami,![]()
o 12 pojechałam do mojej mamy i dałyśmy się troszkę po sklepach etc i spacerek i potem obiadek i tak mi zleciało że o 18 R po nas przyjechał bo się już niepokoił 

NO mijamy sie adres muszę Tobie coś wyslac i az wstyd się przyznac ze zbieram sie od tak dawnarozumiemy .... a teraz po prostu pisz z nami częściej
nanusia 1 tabletkę kwasu foliowego
erba jakoś mijamy się na forum- ja znowu z pytankiem po co tobie był wtedy mój adres?????????
ale w przyszlym tyg wysle Ci cuś
cos kiedys probowalam i dupa ale jak zlozymy to jaknie dam rady to wysle do ktores kolezanki ememesa Erba, świetny wózeczek, a kolor jaki wybraliście?
wyłazić z krzaczorków
... my dziś siedzimy w domku bo zgniła pogoda na dworze, tzn. jakiś śnieg z deszczem pada i dookoła jakby mgła się unosiła
blllleee nie lubimy takiej pogody
...
p.s. dziś na posterunku
;-)