reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a przepis na strogonow prawdziwy czy z paczki????

niestety z paczki ten był z paczuszki :-p ale mam fajny przepis z gazety jak chcesz :tak:
i przy okazji &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sculy dziex juz lepiej przeszlo ale meczylo mnie przez caly dzionek a feeee
A my dziś znowu szalelismy z praniem :) i wszystko juz wyprane oprocz kocyka i rozka to pozniej i nawet poprasowane , przykrylam recznikami coby sie nie kurzyło . No to u nas na tyle
Buziaki misiaki

może jakieś jedzonko zaszkodziło... :sorry: ... i się już przetrawiło :tak:
jeszcze troszkę i ja się wezmę za pranie ;-)

dzidzia niechciala sie pokazac czy czekacie na niespodzianke???
A ja musze sie pochwalic ze dzis zaliczylidmy pierwszy spacer bylo troszke wiatru ale i slonko bylo i bylo super odrazu lepiej sie czuje jak po trzech tygodniach wyszlam do ludzi i poordzilam bryka malej tez sie podobal spacer i tez pchala wozek :-) zmykam spac i zycze wam milego czwartku

usg było popsute (ma wrócić pod koniec lutego z naprawy) i miałam robione na starym, a tam nic nie widziałam :sorry: póki co niespodzianka, ale liczę, że na następnym usg dzidzia pokaże co tam między nóżkami ma :tak: póki co obstawiamy, że ma ogonek ;-) zobaczymy :tak:
fajnie, że spacerek się udał :-)

Ja jutro na zakupy się wybieram i będę w sklepach oglądać wózki :-D trzeba powoli się porozglądać :tak: więc jutro napewno nie dam rady zajrzeć, bo będę padnięta :-p także życzę milutkego dnia :tak:

:)

Lopop &&&&&&&&&&&& a jak samopoczucie?na kiedy masz termin @ albo testowanka?
Scully no to fajny dzionek jutro masz jak ja uwielbiam kupować dla takich maluszków na dniach urodzi moja siostra więc będę miała pretekst żeby dalej kupować;):)

A mnie znowu cos złapało normalnie wściec sie można tydzień temu skończyłam antybiotyk a teraz znowu:(

:-)Dzień dobry piątkowo przed weekendowo ;-)

my już na nogach :tak: powiem Wam że jestem już na 100% pewna że mojemu dziecku nie posłużyła pomidorówka którą zjadłam :zawstydzona/y::baffled: bo wczoraj była zupełnie inna:tak: ehh i teraz gryzą mnie wyrzuty sumienia że to ja jej taki ból brzuszka zafundowałam :-(:zawstydzona/y:

Myszko !!!
Z okazji urodzin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!

zdjecie_big.jpg

Pozdrowienia dla wszystkich Babolków i miłego dzionka

P.S.

Lopop &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

bry piątkowo :)

I ja się dołącze do życzeń MYSZKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ..............

Również życzę miłego dnia !

Lopciu cciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

LOPCIU trzymam kciuki
SCULYY ja obstawiam dziewczynke u ciebie ale ciiii poczekamy zobaczymy
MYSZKO wszystkiego najlepszego
Witam wieczornie maly spi wiec wpadlam poczytac zycze wam milego wekendu

dzień dobry

Wpadam sie przywitac i poczytac ale niestety postow brak , wiadomo ze weekendzik ale ...ach :(

My dzis po zakupach dla mlodego zostaly jeszcze kosmetyki ale mysle ze to w marcu i wsio mamy teraz tylko czekać

Pozdrawiam kobitki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry