olkale
Fanka BB :)
hej babeczki
witam sie juz z domku
ufff nie ma jak u siebie 
wszystko do przodu na ta chwilke...jeszcze czeka mnie wyjazd 19 marca na egzaminy, wyjazd z wydrukowana praca i na obronę ...
pierwsza nocka w domu minęła spokojnie...z tymze po raz pierwszy odkładałam Natke do łóżeczka wiec dla mnie mniej przespana
(do tej pory spała z nia) mam nadzieje, ze z czasem sie unormuje i nie będzie sie na karmienie budziłą co 2 h... bo jakos nie idzie jej wypuszczanie nocnych posiłków.
teraz babcia poszła na spacer z niunia a ja wpadłam do Was poczytać i przywitać się z domku
batonik ze smoczkiem próbuj, Nata też nie chciała na poczatku...ale kropla drazy skałe
dziecko przyzyczaja sie, a czym młodsze tym lepiej... zamierzasz wracać do pracy po macierzyńskim?
lopop dalej trzymam &&&&&
erba fajne takie zakupy...korzystaj bo po porodzie już nie są spokojne...raczej na szybko
witam sie juz z domku
wszystko do przodu na ta chwilke...jeszcze czeka mnie wyjazd 19 marca na egzaminy, wyjazd z wydrukowana praca i na obronę ...
pierwsza nocka w domu minęła spokojnie...z tymze po raz pierwszy odkładałam Natke do łóżeczka wiec dla mnie mniej przespana
teraz babcia poszła na spacer z niunia a ja wpadłam do Was poczytać i przywitać się z domku
batonik ze smoczkiem próbuj, Nata też nie chciała na poczatku...ale kropla drazy skałe
lopop dalej trzymam &&&&&
erba fajne takie zakupy...korzystaj bo po porodzie już nie są spokojne...raczej na szybko
ale słoneczko ładnie świeci
zastanawiam się do i lu stopni poniżej zera można wychodzić z bobkami małymi
bo ja już zastanawiam się czy w ogóle się dziś wynurzymy z domku
nie chcę żeby Blanka się przeziębiła bo w środę pierwsze szczepienie 
, czy po szczepieniu można wychodzić z dzieckiem
a jeśli ma lekki stan podgorączkowy lub coś w tym stylu
ja ostatnio byłam sama z małą w galerii to miałam takiego speeda że jeszcze w życiu tak szybko nie łaziłam po sklepach