reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej babeczki
witam sie juz z domku :) ufff nie ma jak u siebie :)

wszystko do przodu na ta chwilke...jeszcze czeka mnie wyjazd 19 marca na egzaminy, wyjazd z wydrukowana praca i na obronę ...

pierwsza nocka w domu minęła spokojnie...z tymze po raz pierwszy odkładałam Natke do łóżeczka wiec dla mnie mniej przespana :( (do tej pory spała z nia) mam nadzieje, ze z czasem sie unormuje i nie będzie sie na karmienie budziłą co 2 h... bo jakos nie idzie jej wypuszczanie nocnych posiłków.

teraz babcia poszła na spacer z niunia a ja wpadłam do Was poczytać i przywitać się z domku :)

batonik ze smoczkiem próbuj, Nata też nie chciała na poczatku...ale kropla drazy skałe :) dziecko przyzyczaja sie, a czym młodsze tym lepiej... zamierzasz wracać do pracy po macierzyńskim?

lopop dalej trzymam &&&&&

erba fajne takie zakupy...korzystaj bo po porodzie już nie są spokojne...raczej na szybko ;)

reklama
:)

A do mnie przylazła @ , ogólnie to byłam w szoku bo miała najwcześniej być we wtorek i tak pierwszy raz w życiu mój cykl trwał 26 dni . nawet pryszcze mi nie powychodziły co zawsze był ich wysyp no i zero bólu brzucha,,,ciekawe ile będzie trwać bo ostatnio to trwa 2 dni lub 1,5 dnia chyba będe musiała iśc znowu do gina bo chyba jest cos nie tak ?

pozdrawiam

Lopop &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

:-)Witam poniedziałkowo po weekendowo ;-)

... u nas piękna pogoda za oknem, choć termometr pokazuje -8 :szok: ale słoneczko ładnie świeci :tak: zastanawiam się do i lu stopni poniżej zera można wychodzić z bobkami małymi :sorry: bo ja już zastanawiam się czy w ogóle się dziś wynurzymy z domku:zawstydzona/y: nie chcę żeby Blanka się przeziębiła bo w środę pierwsze szczepienie :eek:

... Myszka - pytanie za 100 pkt dla Ciebie, moja skarbnico wiedzy:laugh2:, czy po szczepieniu można wychodzić z dzieckiem :baffled: a jeśli ma lekki stan podgorączkowy lub coś w tym stylu :baffled: pytam bo my rano na 8:25 mamy szczepienie a po południu miałam iść na usg nerek i nie wiem czy tak można :sorry:

Lopop ... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, p.s. wiem o co chodzi z tą sukienką, bardzo pasuje dla tej dziewczynki ze zdjęcia ;-):tak: może jeszcze zmienimy zdanie na coś dzierganego :tak:

Olkale ... ja póki co nie myślę o powrocie do pracy bo po pierwsze moim założeniem jest siedzieć z małą do roczku w domku :tak: a po drugie mam zamiar zmienić pracę czyli nie chciałabym już do starej wracać bo to najlepszy moment na zmiany :tak: super że jeszcze tylko jeden wyjazd w marcu i obrona - trzymam &&&&& za przyszłego mgr'a, ehhh kiedy ja przechodziłam przez ten stres, już zdążyłam zapomnieć :laugh2:

izus180584 tulam kochana, rzeczywiście troszkę krótkie te @, chyba powinnaś wybrać się do gina :eek:

Erbuś ... to fakt z tymi zakupami to już potem tak fajnie nie będzie :no: ja ostatnio byłam sama z małą w galerii to miałam takiego speeda że jeszcze w życiu tak szybko nie łaziłam po sklepach :laugh2::laugh2:

Pozdrówka

Hejka!

Batonik ja wychodziłam... w sensie po szczepieniu poszliśmy na długi spacer i żyliśmy normalnie. Ale Szymek nie gorączkował i nie miał żadnych objawów po szczepieniu.
Jednak radzę uważać, jakby się pojawiła gorączka to lepiej siedzieć na dupsku.
Na jakie szczepienia się zdecydowałaś ?

Lopciu i jak u Ciebie ?

Erbuś oj zapyla ten czas....60 dni to już całkiem niewiele...

Pozdrawiam.

witam się i ja poniedziałkowo :)
ja ze szczepienia wracałam spacerem z 1,5h wieczorem jedenak mała dostała gorączke i reakcję uczulenieowa (pokrzywke) gdyby miała to popołudniu na pewno bym nie wyszła... samam zobaczysz Iw...jak będzie sie Blanka normalnie zachowywała to wsio ok...
słyszałam też jak jednej dziewczynie lekarz gdy jej mala chorowała (końcówka choroby) zalecał wychodzenie na spacer... nie wiem czy miała temp.
ja wybieram sie dzis z Natka na spacer, ale tak ok południa bedzie już ciepło...najzimniejsza temp w jakiej byłam na spacerze to -8 w dzień jak mała miała niecały miesiac...podobno poniżej -10 nie można wychodzic...

a propop sukienki przepiękne i ten komplecik tez...my planujemy chrzciny w maju...mój brat ma być ojcem a niedawno pojechał z powrotem do Irlandii wiec dajemy mu trochę czasu na zaaklimatyzowanie na nowo...

miłego tygodnia ....

Witm poniedziałkowo

Olkale to super ze juz w domku i wsio ok , to teraz zaczynamy trzymać &&&&&&& za Pania mgr ;-)

Myszko no zapyla ten czas az sie nie chce wierzyc normalnie

Izus ach :-(

A my dzis pospalismy do 12 ,musielismy odespac weekendzik za duzo lofrowalismy i brzusio się mega napinał ulalllaaa . Wogole wczoraj mnie jakos tak glowa bolala i tez spalam po obiadku . A dziś tak pomalutku troszku chatka ogarnięta ale ze spokojem Bo dziś Sw Walentego i nie powinno sie ciezkich prac wykonywać :-);-)

Buzioleeeee !

Hello Erbix ;-)

cicho, ale ja jestem - szukam chusty na allegro :tak:

a co u Lopop - wiadomo juz bo ciagle o niej mysle :eek:

Obraz 949.jpgHello to ja ;-) maly stworek glodomorek

Ostatnia edycja:
reklama
Heołłłłłłłł Batonix

Supcio ta maluda

Wlasnie nie wiem co u Lopciu , chcalam napisac eske ale nie wiem

Czytalam o Kernir wlasnie i zbieraja 1% podatku dla Laury na operację

Kurcze i tego sie boje jak sie dziecko zaklinuje i co wtedy omg