reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej !

Lopciu dlatego w takiej sytuacji najlepiej zrobić betę...a nie te osikane testy, które pokazują różnie.
Ja dalej &&&

Batonik cudna ta moja synowa. Budyń na mleku więc może za dużo tego białka...czy czegoś tam.

Pozdrawiam.

reklama
Hej !
Batonik cudna ta moja synowa. Budyń na mleku więc może za dużo tego białka...czy czegoś tam.
Hej Myszolku ;-)

no Blanka się stara co by ją Szymuś pokochał ;-):tak::-D

co do budyniu to może za dużo nabiału, albo po prostu jakiś składnik, bo położna mi mówiła że ona zjadła budyń czekoladowy i też dziecko zsypane całe :-( ja jadłam śmietankowy :zawstydzona/y: zobaczymy, no bo w tym samym czasie zmieniłam płyn na tego drefta i nie wiem w zasadzie od czego ehhh, na wszelki wypadek odstawiłam jedno i drugie i czekam na efekty :tak: a te krostki hormonalne już prawie zniknęły :tak: wiedziały kiedy, przed wizytą u pediatry :-D

jak tam Szymullla co już wcina ??

Batonik normalnie lada dzień Blance stukną 2 miechy... :-)
A co my jemy...marchewkę, jabłuszko i mix...dzisiaj zakupię brzoskwinki i morele.
Gościu wcina jak szalony, nie nadarzam wiosłować tą łyżeczką.

My na szczepienie jesteśmy zapisani na czwartek, ale chyba znowu przełożę bo wyjeżdżamy na weekend i wolę dmuchać na zimne i zaszczepić go po powrocie.

Ja na szczepienia zawsze jażdżę z W. i jak Szymusia kłują to super-dzielna mama wychodzi z gabinetu.
Choć w sumie to po tych 6w1 nam nie płakał. Ale jak byliśmy 2tyg temu na tych pneumokokach to strasznie płakał, tak żałośnie, musiało go bardzo boleć. Ale podobno ta szczepionka jest bolesna...przynajmniej z takimi opiniami innych mam się już spotkałam.

Myszka ja niestety jestem zmuszona iść sama na pierwsze szczepienie i strasznie nad tym ubolewa, ale R ma wyjazd dwu dniowy, mam nadzieję że małej nic nie będzie żadne tfu tfu gorączki etc. bo sama to będę miała schizę :-(super dzielna mamusia to zupełnie tak jak ja, jak na wizycie pediatra wkładała małej patyk do buzi to ja się dławiłam i nie mogłam patrzeć :zawstydzona/y::-( a co dopiero jak ją będą kuli, my szczepimy 5w1 i rota jutro :tak:

... jak sądzicie mamuśki, jeśli wysypka jest od płynu do płukania lub budyniu to po jakim czasie od odstawienia będzie poprawa :confused:

:-) elołłłłłłłłłłłł

Co tam laseczki u Was ????

Batonik fajne te chust ale drogie , ja myslalam o takim nosidełku bo jak pojedziemy na wakacje to sie przyda ale tez 300 trzeba liczyc moze uda mi sie pozyczyc od kolezanki .
A ja znowu przerabiam szczepienia i juz zglupialam ile ludzi tyle opini ech nie wiem na jakie sie zdecydowac .

:)

Lopop może jeszcze jest szansa wiesz jak jest z tymi testami i może lepiej zrób bete i bedziesz już na 100% wiedzieć:) dalej trzymam kciuki&&&&&&&&&&&& Bo termin@ minął tak?

Miłego dzionka :)

A mężuś w sobotę zabiera mnie na dyskotekę:) :)

:)

Lopop może jeszcze jest szansa wiesz jak jest z tymi testami i może lepiej zrób bete i bedziesz już na 100% wiedzieć:) dalej trzymam kciuki&&&&&&&&&&&& Bo termin@ minął tak?

Miłego dzionka :)

A mężuś w sobotę zabiera mnie na dyskotekę:) :)
Wow Izus ale sie wyszalejesz :tak:super
A ja ide do kchni szalec czas obiadek wstawic familiiii
Ale podglądam

reklama
No juz dawno nie byliśmy i mam zamiar się wybawić i oderwać mysli od staranek:)
tak kochana dobrze to co zrobi:)

dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia , za kciuki i za to że jesteście ze mną
myślę że to jest powtórka z rozrywki czyli z pierwszego IUI pewnie tak do 33dc a potem się wrednota rozkręci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry