reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Heołłłłłłłł Batonix

Supcio ta maluda

Wlasnie nie wiem co u Lopciu , chcalam napisac eske ale nie wiem

Czytalam o Kernir wlasnie i zbieraja 1% podatku dla Laury na operację

Kurcze i tego sie boje jak sie dziecko zaklinuje i co wtedy omg

Erbix wysylaj bo czekam na dobre wiesci, niech da znac cokolwiek

... nie mysl o tym, ja tez sie zadreczalam myslami ale z perspektywy czasu wiem ze nie bylo warto, bedzie si, nic sie nie wydazy :tak:

reklama
Batonik wiesz nie chce naciskac bo wiem jak ciezko
Izus kochana przestan kobitoja tez tak myslalam bedzei dobrze zobaczysz &&&&

No ja wiem że marudzę ale nie raz mnie tak nachodzą takie myśli ( przeważnie jak dostanę@ ) Ale wiem że musi byc dobrze i kiedyś będziemy mieć drugiego maluszka tylko że ja jestem niecierpliwa i bym chciała mieć wszystko od razu a maluszek każe czekać mam nadzieję że kiedys zrobi nam niespodziankę i się pojawi:)

No w sumie masz racje Erbix, mam nadzieje ze bedzie si i beda upragnione II kreseczki u Lopop

izus ... spokojnie na pewno nie zostaniesz sama bo my bedziemy Ci towarzyszyc ;)

Ostatnia edycja:
Izus wiem ze przychodza takie mysli ze czasami ..........
chcialo by sie juz zaraz a tak to chyba nie idzie .

Batonik i co znalazlaś cos ciekawego ?? a Ty chcesz donoszenia taką
I zamowilas dla Blanki na chrzest

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

dzisiaj u mnie 18dpo IUI i niestety 1 krecha na teście:(
chyba nie mam szczęścia w tych sprawach
także izus jedziemy na tym samym wózku 1 szkraba mamy a drugi jakoś nie może wpaść:(

p.s. dzisiaj sie dowiem co w pracy bo likwidują u mnie szkołę- kuźwa jeszcze to mi potrzebne
jak teraz do was piszę to chce mi się beczeć jak bóbr czemu to tak jest, a jak zrobiłam rano testa i ujrzałam tylko 1 krechę to wam tak powiem że czułam że może tak być
chociaż już nie kumam tego bo na piersiach mam żyłki i są takie nabrzmiałe i sutki same czerwone:-(
nic jestem głupsza niż byłam

pozdrawiam was pomimo mojego czarnego humoru jeden plus że słońce dzisiaj świeci

Hej

Lopciu , trzymaj sie kobito i nie mysl o tym ( łatwo powiedzieć) Wiesz ze test moze wyjsc tydzien po spodziew @.

A z ta praca to faktycznie porazka w jakim kraju my zyjemy szkolnictwo do bani sluzba zdrowia rowniez co za kraj .

Zapraszam na kawke herbatkę lub soczek :)

Wstawac spiochy :)

Miłego dnia

reklama
Witamy się i my :tak:

Lopop ... myślałam o Tobie przez pół nocy, czy Ci się udało czy nie, spokojnie, nie denerwuj się, nie pozostało nic innego tylko czekać, mam nadzieję że po prostu jest za wcześnie na test :tak: i nadal trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&, z pracą nieciekawie oby wyjaśniło się wszystko po Twojej myśli ;-):tak: masz wsparcie kciukowe w nas pamiętaj o tym ;-):tak:

Erbuś ja poproszę herbatkę ;-)

...a my jutro szczepienie brrr :baffled: mam nadzieję że moja Kluseczka nie będzie mocno płakała bo mi serce pęknie :-(:zawstydzona/y:, a i chyba uczulił ją budyń bo jest wysypana a całym ciele :zawstydzona/y::-( albo nowy płyn do płukania :-( jedno i drugie od razu wyeliminowaliśmy i czekamy na efekty :sorry2: mam nadzieję że mi się jutro po głowie nie dostanie od pediatry :-( no i jutro się zważymy prawie po miesiącu :szok: ciekawe ile na + obstawiam że znowu ok 1,2kg czyli byłoby już 5kg miłości :tak::-)

a i muszę się Wam pochwalić, że Blanka dostała wczoraj od tatusia swój pierwszy bukiet róż, ale śmiać mi się chciało bo te różyczki to takie maciupkie :-D mini mini chyba mają z 5cm :tak:

ja jeszcze w pidżamce pomykam :zawstydzona/y: u nas znowu -10 stopni i piękne słonko, może koło południa wybierzemy się na 30 min na spacer

Pozdrawiamy :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry