helloł wieczorowo...nie wiem na ile, bo Natek juz chwilkę spi
batonik mi się wydaje, ze to z powodu płynu, bo o ile dobrze kojarzę pisałaś, ze zmianiałaś? Po za tym dla dzieciaków są proszki jelp, dzidziuś itp...jak by było od budyniu to i na buzi wysypywało, a jak na ciele to od kontaktu z ciuszkami.
gdzieś czytałam, ze alergolodzy pytaja o to w czym sie pierze rzeczy...czy np. sie nie stosuje wybielaczy, płynów do płukania itp...
Gratuluję Blance butli...teraz będziesz mogła próbować tez z mleczkiem

a jak próby smoczkowe?
Lopop jak widzisz zmiany w swoim ciele to jest iskierka nadziei...ja miałam podobnie jak Ty...nabrzmiałe piersi i naczynka więc &&&&&& i leć na betke, będziesz miała pewnosć...a nie czekanie i czekanie...jesteśmy z Tobą i mam nadzije, ze zobaczysz wysoki wynik bety
co do szczepień to my też w czwartek na 2...szczepimy 6 w 1...Batonik nie panikuj, bo to źle na mała moze wpłynać...badź dorosła, dzielną mamą któa ma dawać małekj bezpieczeństwo i oparcie... wszystkie dzieci przez to przechodzą, przezyjesz i Ty z Blanką
cieżarówki jak czas leci...
erbuś już końcówka jak to mówia ...jeszcze chwila i będziesz na ostatnich nogach
scully to dobrze, ze tylko wbrzuszek idzie...ile przytyłaś od poczatku ciaży?
dawno nie było svensonki...nie wiecie co u niej?
a ja dziś byłam u dermatologa...wyrwałam sie z domu na 2h

małą ostatnio Natka coraz częscej strajkuje i zamiast cycka woli butle z mlekiem...nie ściagam pokarmu i podaję mleczko modyfikowane...bo powoli mysle o powrocie do pracy

i nie chce, zeby dla małej był to jakiś szoook...poza tym mam nadzieje, ze moze będzie robiła sobie dłuzsze przerwy pomiędzy posiłkami, no może w nocy kiedyś dłuzej pospi niż 2h...ech gdzie te czasy co spałam cała noc?
my mimo mroźnej pogody wychodzimy codziennie na spacery...wychodze z załozenia, ze lepeij hartować malucha od małego

poza tym i dla mnie okazja do poruszania się... szybki spacer sprzyja sadku wagi

wiec wydłuzam dystanse, zwiekszajac tempo marszu...ważę mniej niż przed ciaza o 3 kg
Scully polecam wózki firmy Jedo...mam 4 fun, jestem bardzo zadowolona...pompowane duze, skretne koła (super przy jeżdzie na osiedlach- mozna kierować jedna ręka) duza gondola z podnoszonym oparciem, podobno bezawaryjny (info z for internetowych) resorki z przodu i z tyłu...chyba chcesz by sie bujał...on buja sie tylko trochę ( a napewno nie na boki) mozesz też spróbować wersję Bartatine na tradycyjnych kołach (nieskretnych) zawieszenie jest na askach (i ładnie sie buja) jednak przy każdym srkecie musisz unieść (podbic) przednia ośke, co nie jest takie super wygodne, co do minusów to trochę cieżki(ale mniej więcej miesci sie w średniej...sprawdzałam te które mnie interesowały) ...tyle ode mnie