Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
polecam Wam spróbować. My jeszcze spieniamy to mleko i ta pianka jest pyszna, mogłabym ciągle stać w kuchni, pienić mleko i się nim zajadać.
byłyśmy dzielne, ale na szczęście był z nami tatuś ;-) Blanka dostała pierwsze szczepienie 6w1 + rota wirus doustny
przedtem była ważona i .... ostatnio było (miesiąc temu 19.01.2011) 3820 a dziś 5174
1354g w miesiąc
Matko Święta rośnie mi mały pączek
oczywiście pediatra się śmiała że z niej taki wcześniak 
no i niestety na 2-3 tygodnie odstawiamy nabiał :-(
przynajmniej jest okazja ogarnąć mieszkanie, no chyba że Blanka nie pozwoli
bo R przywiózł nas do domku i pojechał, niestety wróci dopiero jutro wieczorem
:-( pierwszy raz zostałyśmy same na noc i to jeszcze po szczepieniu
oby Blanka dobrze je zniosła
:-( ... po prostu nie poddawaj się i walcz
jesteś dzielną Kobietką i na pewno Twoja cierpliwość zostanie nagrodzona, wierze w to bardzo mocno i trzymam &&&&&&& za kolejny cykl ;-)
oby był ostatnim :-)
;-)
...helloł z rana
witam z kawką ( a co tam jakieś przyjemności w życiu muszą być )
kawka rewelka pomimo ogromnego bólu brzucha
dzisiaj zbieram siły na cięzki dzień w pracy
no jak zwykle jak ja jestem to was nie ma:-(
dzisiaj jest 29dc a test był o czułości 25 więc jakby co no to powinien wyjśc cień cienia kreski
też go rozebrałam i obejrzałam wzdłuż i wrzesz i nic- no nic tez doszłam do tego wniosku że zostało mi czekanie
@ przyszła??scully to dobrze, ze tylko wbrzuszek idzie...ile przytyłaś od poczatku ciaży?
dawno nie było svensonki...nie wiecie co u niej?
my mimo mroźnej pogody wychodzimy codziennie na spacery...wychodze z załozenia, ze lepeij hartować malucha od małegopoza tym i dla mnie okazja do poruszania się... szybki spacer sprzyja sadku wagi
wiec wydłuzam dystanse, zwiekszajac tempo marszu...ważę mniej niż przed ciaza o 3 kg
![]()

zresztą spacerek w zimnie pomaga szybciej spalić kalorie, bo ciałko musi się wysilić na ogrzanie ;-)Scully ja stosuję butelki Dr Browns - z wąską szyjką, dla mnie rewelacja. Wczoraj zakupiłam tą dużą bo ta mniejsza na 150ml mleka to jest już trochę za mała.
chciałabym długo karmić piersią, ale buteleczka też się przyda ;-) wymyśliłam sobie, że jak będę wykończona to ściągnę mleczko i mężuś z butelki nakarmi, a ja sobie pośpię ;-) zabaczymy jak to będzie
no i niestety na 2-3 tygodnie odstawiamy nabiał :-(

Teraz zbieram sie do biblioteki

Posprawdzam sobie na necie je 
Nic mi się nie chce 
w sypialni mamy dość chłodno ok. 19 stopni, z mleczkiem to jest problem, bo daję jeszcze cycka, ale dziś po każdym karmieniu dopijała jeszcze 60 ml... czyli chyba mam za mało.olkale mój Szymek przesypia już całe noce odkąd dostaje na noc więcej mleczka (150ml) bo w dzień je 120ml i obniżyłam temperaturę w sypialni, nawilżacz też hula...tak mi polecili i jak się do tego zastosowałam to Szymuś od razu przespał noc. Słyszałam że dzieci w tym wieku to właśnie mogę nie z głodu się budzić w nocy, a z potrzeby picia. Spróbuj...może i u Was zadziała.