helloł sobotnio
no nie ma co ukrywać jak nie urok to... i tak juz zostanie na zawsze
u mnie cały czas małe problemy z pokarmem, mała nie najada sie niestety piersią...podaję drugą to chwile possie i płacz...dajemy więc butelkę (spokojnie wypija po piersi 60 ml) , bo nie będę dziecka meczyła...choc po ostatniej wizycie u lekarza w czwartek znów nabrałam ochoty na dłuższe karmienie...ale co zrobić...płynów pije duzo, wspomagam sie herbatkami a piersi cały czas mieciutkie (nie były takie wcześniej)...chyba mleczko samo będzie mi zanikać

mała ważyła 6350 wiec pięknie przybiera

za miesiac wprowadzamy już nowosci, tak by o powrocie do pracy mała była przyzwyczajona do nowych pokarmów...
no własnie praca...dostałam mój nowy teren...daleko od domu, najbliżej mam do Torunia 30 min, a najdalej do Noweg Miasta Lubawskiego i Działdowa ok 1,5hdopiero jak tam dojadę bede prace zaczynała...dogadałam sie też, ze wracam zaraz po macierzyńskim na 2 miesiace i potem mam całe wakacje urlop....
w sprawie chusty...
Batonik to link do aukcji z której kupowałam chustę
CHUSTA TKANA AZIMI PASECZKI 5m PROMOCJA + PORADNIK (1462233674) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
polecam lnaną, bo mailowałam z tą baką i tak doradziła (dla początkujacych łatwiej sie zawiazuje) wraz z chustą dostajesz poradnik jak wiązać (ze zdjeciami) początkowo wiazałam w podwójny krzyż, ale Naci nie podobao się, ze główka jest schowana, a w kieszonce może główkę z prawej na lewą przekrecić i jest spokojniej...
linki jak wiazać z któych sie uczyłam (przy lustrze)
YouTube - wiązanie chusty
YouTube - 00040 ciocia Hania uczy wiazac chuste
YouTube - Zakładanie chusty
powodzenia
a chciałam jeszcze zdjatko wkleić