87zabka
Fanka BB :)
Kuzynka smarowala czyms rozowym z apteki ze jej malej zeszlo ale niepamietam jak sie to nazywalo a co to za badanie pierwszy raz slysze o nim wszystkim dzieciom je robia?ehhh pocieszyłyście mnie babolki ;-)
Żabko ja na początku też troszkę smarowałam sudocremem, ale teraz używam tylko oilatum soft kremu do buziulikurcze ja to się zaraz tak martwię, ale na prawdę ona ma już dość długo te krostki, co prawda dopiero kilka dni bez nabiału
dziś to już mnie tak zdenerwowały, że zdesperowana postanowiłam że przemyje je Blanki moczem
ale póki co sobie odpuściłam ;-)
jutro idziemy na usg brzuszka sprawdzić UKMmam nadzieję że wsio OK
dziś debiutuje w kuchnibo kucharka ze mnie marna
postanowiłam zrobić pierś z kurczaka z warzywami w piekarniku w rękawku żeby było bez tłuszczu i żebym mogła sobie zjeść bo normalnie już prawie głodem przymieram
akurat pewnie wyjdzie mi to na dobre ;-) tylko boję się że pokarm nie będzie miał z czego się produkować
:-(
Dziękuje Wam za miłe słowa.Dziś wieczorem przychodzi moja psiapsióła.Kupiłam likierek i tak będziemy pić a ja się wyżalę i pewnie wyryczę.
Wczorajszy dzień wyglądał tak. ja w innym pokoju on w innym usłyszał jak płacze to wciąż przychodził przepraszał i też płakał ,przytulał mnie chociaż ja nie chciałam -powiedział że żyć bez nas nie umie ,że wie jak mnie strasznie zranił .Dzwonił dziś niby spytać jak mała się czuje bo jest chora, i dalej przepraszał i stwierdził że teraz wie jak bardzo mocno mnie kocha.Nie wiem co dalej?????????Pierwszy raz od wielu miesięcy nie żałuje że nie jestem w ciązy
Erba masz rację w 100%
Żabka przykro mi że też musiałaś przez to przechodzić.Faceci są okrutni i dopiero jak coś stracą to o doceniają
![]()
Kochana zrobisz jak uwazasz ja widzialam ze moj bardzo zaluje akurat bylo to przed dniem kobiet i nic od niego niewzielam i mimo ze mu darowalam i zostalam to bardzo dlugo bylam dla niego oschla i traktowalam go przedmiotowo i niepozwalalam sie przytulac ani nic ale teraz niezaluje jestesmy zgranym malzenstwem i dobrze nam razem i rzadko sie klucimy ale prawda jest taka ze ja niezapomnialam i wszystko dokladnie pamietam i nieraz mu wypominam wiec i tak sie to za nami ciagnie mimo ze minely juz 4 lata...przemysl sobie wszystko i podejmij decyzje na spokojnie a nie pod wplywem emocji cokolwiek zdecydujesz to napewno niebedzie latwo ale ja wierze ze znajdziesz w sobie sile trzymam za ciebie kciuki zebys znalazla spokoj ducha...

dziś to już mnie tak zdenerwowały, że zdesperowana postanowiłam że przemyje je Blanki moczem
ale póki co sobie odpuściłam ;-)
mam nadzieję że wsio OK
bo kucharka ze mnie marna
niewierze o tej porze i jestem pierwsza
ja chce wiosnę