Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
az mi sie nie chce wierzyc normalnie i walczymy z niedowaga moze jej taki urok . 
Ja starania zawieszam na długi długi czaswczoraj dowiedziałam się że mój mężuś mnie zdradza
Jestem ,załamana, nie wiem co dalej będzie kocham go z calego serca ale tego to chyba nie potrafię wybaczyć ,mówi że trwało to miesiąc i widzieli sie tylko trzy razy że nie kocha tej kobiety,że nie wie czemu to zrobił, ....mowi też że bardzo żałuje ,że nie może beze mnie żyć i że tylko mnie kocha,jest równiez załamany.dzis wyjeżdża na 5 dni więc mam czas na przemyślenia co dalej??????????????????a najlepsze to że znam ta kobietę (siostra mojej bratowej-taka czysta k..wa-za przeproszeniem)
Także nie wesoło mam![]()
nie zyczę nikomu tego co ja teraz przeżywam
![]()
non stop ryk i płacz wyglądam jak zombi z tymi oczami,
![]()
pozdrawiambędę do was zaglądać bo fajnie jest z Wami
Trzymam kciuki za fasolki
&&&&&&&&&
strasznie mi przykro
doradzić nie mogę i nie chcę, bo ty sama musisz podjąć tą decyzję i wiem, że nie jest ona prosta 
mocno trzymam kciuki za dobrą decyzję i tulam gorąco
chyba mam za wysoką temp w domu :/ mała ma chyba na szyi potówki i coś słabo spała za dnia ostatnio, a teraz jak grzejniki skręciłam to już 2h śpi w łóżeczku i zasnęła sama
lepiej się śpi jak nie jest duszno ;-)na ja karuzele też będę miała w sobotę, ale pożyczoną..na razie zabawiam ją grzechotkami, na macie to max 15 min, ale wyciąga juz rączki do zabawek...

juz mamusie przerosla obecnie mierzy 171az mi sie nie chce wierzyc normalnie i walczymy z niedowaga moze jej taki urok .
My dziś juz po spacerku co prawda mrozik brrr ale słoneczko taki pięknie świeci więc trzeba było ruszyć dupkę po 3 dniach leżakowania .
Kobitki 50 DNI![]()
jak jest ok to nie przejmuj się, bo tak jak napisałaś taki jej urok
ja zawsze byłam szczupła i mama piszczała, że za chuda jestem
próbowała mnie podtłuczyć, a ja się męczyłam tym wciskaniem dodatkowego jedzenia
wkurzyłam się kiedyś i poszłam z nią zrobić badania i wyszło, że jest ok
po prostu taka jestem i już
odpuściła, a ja dalej jestem taka jak byłam - "drobna" 
ja u siebie nawet nie liczę
staram się nie myśleć za dużo, bo w panikę wpadnę 
wczoraj zaczciało mi się na kolację kanapkę z czosnkiem i mleko, na wzmocnienie
to nie był dobry pomysł
o 3 rano się obudziłam i męczyłam się ze zgagą po tym czosnku, a co się położyłam to zgaga podchodziła... fuj... dziś tylko mleczko bez czosnku 
U nas niewyylaja na usg tylko na kontrole bioderek i finito a ja bym chciala od ciebie przepis na tego kurczaczka co wczoraj robilas :-)niewierze o tej porze i jestem pierwsza
oj Babolki ale z Was nyguski
... moja Kluseczka wczoraj przeszła samą siebie bo bardzo mało spała, efekt był taki że była z lekka zmierzłaale na szczęście noc ładnie minęła
dziś na 16 do lekarza
u nas nadal niezmiennie -12
ja chce wiosnę
Żabko to badanie to USG nerek kontrolne ;-)
Pozdrówka
dzieki nadzieja ze menu niemusi byc nudne chociaz brakoje mi budyniu i kaszki manny ale wytrwam ciekawe jak dlugo bez tego nabialu musze zyc...hej batonik jestes?
tak tak erba czas leci niesamowicie...3 miesiace ma mała, a mi ciagle wydaje sie, ze urodziłam ja wczoraj ;-)
wczoraj to na pewno była jakaś niestrawność, o niezliczoną ilosć kupek zrobiła i to w kolerze trochę nie tego ;-)
Batonik co do krostek to dziewczynom z grudniówek, które odstawiały nabiał kroski u dzieci znikały po ok 2 tyg...uzbrój sie w cierpliwość...
co do odstawiania nabiału to efektem ubocznym na pewno będzie spadek wagi...bo opcji jedzeniowych dużo wyklucza...pamiętajcie o ryzach, makaronach, kaszach, rybkach, pierogach (raczej własnej roboty) potrawach z ciasta drożdżowego (tylko na wodzie, bez mleka i jajek) takiego na pizze - mozna robić placuszki czy bułeczki z różnym nadzieniem no duzo warzyw (marchew, pietrucha, seler, szpinak, brokuł)
nie wiem w pokoju czasem jak mierze termometrem takim do ucha tylko na otoczenie to nawet 25 jest :/ teraz zmierzyłam i w małej pokoju tam gdzie spała było 22,6 a u nas 23,4 no ale potówki jakby nie było są
Blanka to ogólnie śpioch jest za rodzicami i czasem ma dzień że śpi od karmienia do karmieniacałe 24h no może jak jej aktywność wyniesie 1h na 24 to dobrze, ale nie zawsze, pewnie dlatego na miesiąc przytyła 1400g
![]()
;-) jeszcze tylko badanie moczu musimy zrobić
oderwać oczu nie może odkąd wróciliśmy
i zaciesza plapkę 

bardzo czasochłonne