reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hejka słonecznie
u mnie nocka średniawka :( podaje jej w nocy pierś, ale starcza jej to na godzinkę...więc ja nerwowa zasnać nie mogę, bo już wysłu****ę czy mineła godzina...a dzisiaj to takie akcje cyckowe były dwie...chyba zacznę sciągać pokarm i podawać tylko butla o stałych porach... nie wiem czy ona tak mało wypija z cycka (nieraz karmienie trwa pół h albo i lepiej)

batonik wszystkie pediatryczki w Cito mają duże doswiadczenie z alergikami, bo tam jest najwiecej takich dzieciaczków w całym Toruniu, a jak jest jakieś "trudne dziecko" to wiem, że sie radzą jedna drugiej, bo wszystkie sie bardzo lubia... dr Bendyk jest przesympatyczna. Nie wiem czy nie za szybko na wizytę u Bartczakowej...niewiele więcej Tobie teraz pomoże co Bendyk...

erbuś bede czekała..

reklama
na zatkany nos polecam wlac do miski wrzatek wrzucic dwie torebki rumianku i lyzke soli zamieszc przykryc glowe recznikiem i wdychac piec minut efekt super bo caly dzien z droznym nosem ja to stosowalam w ciazy

muszę wypróbować ;-)

... u nas powolutku, nocka dobra :tak: Blanka zasnęła wczoraj ok 22:30 a wstała dopiero o 4:00 :-p potem o 6 stękała i wzięłam ją do nas do łózka i pospała jeszcze do 8 :szok: co prawda troszkę cycusia pocycała ;-) i teraz poszła znowu lulu a ja już się ogarnęłam :tak: za oknem piękne słońce i temp koło -2 C więc zwijamy się na spacerek jak tylko się Kluska obudzi :tak: a przy okazji wpakujemy się do mojej przyjaciółki na plotki ;-):tak: bo przez tą zimę i choróbska to się nie możemy spotkać :sorry: więc jeśli nadarza się okazja to trzeba ją niezwłocznie wykorzystać :laugh2::laugh2: poza tym R ma po mnie do niej później przyjechać bo chcemy ją poprosić na matkę chrzestną Blanki ;-) i zaplanowałam że zrobimy to dzisiaj bo do chrzcin zostało już tylko 20 dni :szok:

a to śpioszek mały :-D

My dziś po wizycie mały waży 2722 i na tyle obstawiałam :) znaczy sie do 2800 troche dziś znowu tetno mial przyspieszone , mielismy rowniez KTG w piatek również jedziemy i jak bedzie się utrzymywało to na badanie specjalistyczne dolper czy jakos tak z tych nerwow to zapomniałam ech . Moja gink sprawdzała przepływy i powiedziałą ze wsio ok ale w razie w woli dmuchać na zimne . Ja mam nadzieje ze to spowodowane moimi nerwami bo ja taki nerwusek jestem . Co prawda Izoptin mamy znowu 2 razy po tabsie
A co do cukru to dalej dieta i za miesiac powtorzymy 75 gr no chyba ze sie rozpakujemy :) no to chyba wszystko

jeszcze do 3 kg daleko ;-) ciekawe ile moja klusia waży :sorry:

Ja właśnie siedzę i słodkości wcinam... :zawstydzona/y: ... a maleństwo z radości łazikuje :-p
Chrupki jeszcze wciągne, bo cosik słonego mi się chce :-p

erbuś już 34 tydzień no kochana czasem możesz się szybko rozpakować np. na początku kwietnia:)
scully pewnie twoja kluseczka tez ślicznie waży
olkale no ciężko kochana może watro właśnie pościągać i potem dawać parę dni takiej walki a wszystko się ustatkuje:)
batonik ale się zleciało do chrzcin:szok:
żabka już niedługo pierwsze szczepienie synka:)

muszę wypróbować ;-)

a to śpioszek mały :-D

jeszcze do 3 kg daleko ;-) ciekawe ile moja klusia waży :sorry:

Ja właśnie siedzę i słodkości wcinam... :zawstydzona/y: ... a maleństwo z radości łazikuje :-p
Chrupki jeszcze wciągne, bo cosik słonego mi się chce :-p
Wcinaj smialo bo przy karmieniu menu sie skroci i gotowce typu czipsy i zupki pojda w odstawke wiec korzystaj puki jeszcze mozesz ;-)
erbuś już 34 tydzień no kochana czasem możesz się szybko rozpakować np. na początku kwietnia:)
scully pewnie twoja kluseczka tez ślicznie waży
olkale no ciężko kochana może watro właśnie pościągać i potem dawać parę dni takiej walki a wszystko się ustatkuje:)
batonik ale się zleciało do chrzcin:szok:
żabka już niedługo pierwsze szczepienie synka:)
No we wtorek idziemy i znow vbedzie wazony ciekawe ile przytyl przez dwa tygodnie na diecie beznabialowej :-)
Witam i zycze milego dnia

Hej Babolki Kochane

... u nas nocka ładna,mła wymęczona po wczorajszej dawce wrażeń, ale chyba jej się podobało bo śmiała się do Szymka i Zośki :tak: i aż główka jej chodziła za nimi :laugh2:, chrzestna już zaklepana - nie miała wyjścia :laugh2: więc wczorajszy dzień na +
dziś też pięknie się zaczął dzionek bo pogoda super,0 C i piękne słońce dlatego jak tylko Blanka zje zaraz to śmigamy na spacerek ;-):tak:

Buziaki do potem

:-)Hej Lopciu jak tam samopoczucie ??? My dopiero o 16:30 wróciłyśmy do domu :rofl2: Blanka jak zasnęła na spacerku o 12 to wstała na cyca dopiero o 15:30 nic jej nie przeszkadzało :no: zjadła u babci i przyjechałyśmy do domku ;-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry