olkale
Fanka BB :)
hejka słonecznie
u mnie nocka średniawka
podaje jej w nocy pierś, ale starcza jej to na godzinkę...więc ja nerwowa zasnać nie mogę, bo już wysłu****ę czy mineła godzina...a dzisiaj to takie akcje cyckowe były dwie...chyba zacznę sciągać pokarm i podawać tylko butla o stałych porach... nie wiem czy ona tak mało wypija z cycka (nieraz karmienie trwa pół h albo i lepiej)
batonik wszystkie pediatryczki w Cito mają duże doswiadczenie z alergikami, bo tam jest najwiecej takich dzieciaczków w całym Toruniu, a jak jest jakieś "trudne dziecko" to wiem, że sie radzą jedna drugiej, bo wszystkie sie bardzo lubia... dr Bendyk jest przesympatyczna. Nie wiem czy nie za szybko na wizytę u Bartczakowej...niewiele więcej Tobie teraz pomoże co Bendyk...
erbuś bede czekała..
u mnie nocka średniawka
batonik wszystkie pediatryczki w Cito mają duże doswiadczenie z alergikami, bo tam jest najwiecej takich dzieciaczków w całym Toruniu, a jak jest jakieś "trudne dziecko" to wiem, że sie radzą jedna drugiej, bo wszystkie sie bardzo lubia... dr Bendyk jest przesympatyczna. Nie wiem czy nie za szybko na wizytę u Bartczakowej...niewiele więcej Tobie teraz pomoże co Bendyk...
erbuś bede czekała..
Blanka zasnęła wczoraj ok 22:30 a wstała dopiero o 4:00
potem o 6 stękała i wzięłam ją do nas do łózka i pospała jeszcze do 8
co prawda troszkę cycusia pocycała ;-) i teraz poszła znowu lulu a ja już się ogarnęłam
więc jeśli nadarza się okazja to trzeba ją niezwłocznie wykorzystać 

... a maleństwo z radości łazikuje
Blanka jak zasnęła na spacerku o 12 to wstała na cyca dopiero o 15:30 nic jej nie przeszkadzało
zjadła u babci i przyjechałyśmy do domku ;-)